Då va helgen över igen

MAMMA SLUTA TA KORT PÅ MIG HELLA TIDEN HIHI


Min älskade pappa kom i fredags för att mysa med oss här hemma. Dock kom han väldrigt sent, men vi han ta det lungt och umgås för att sen se en film. Nikita gillade värkligen att få den uppmärksamheten av sin morfar för han lekte och mös hehella tiden med henne. Jesper höl på med hallen hella fredagen så han va rätt så slut på kvällen. På lördagen så fortsate han med hallen, pappa tog med sig Nikita ut och lekte så att också jag kunde göra någon nytta hihi. När dom kom hem igen hade Nikita somnat. Och hon sov inte lite häller. Lite senare skulle jag och pappa in till stan för att handla lite jul saker med det blev aldrig av efter som att jespers pappa  och gänget kom på besök dom också. När Nikita sen vaknade märktes det att det inte stog rätt till. Hon va tröttare en vanligt och ville klänga och ha de. Pappa åkte hem sen vid 4 tiden. Igentligen så ville han stanna tills på söndagen men vi hade ju andra planer på att äta fin middag med Madde och Nikilad, spela och umgås. Men det skulle bli en annan helg sa vi *ler*. Men tyvär så vart kvällen inte alls som vi hade planerat. Nikita vart allt sämer och till slut tog vi temp på henne. Och där fick vi svaret. Nikita va sjuk och hade nestan 40 graders feber. Så det blev till att bara vara hemma. Så jag la mig i soffan med henne där hon somnade till och från hella tiden. Hon va värkligen jätte mysig och ville kramas en massa. Tyckte själv att det va lite små mysigt. På söndagen hade hon feber en. Så den dagen va till att bara ligga och mysa. Johanna kom ner och såg en film med oss också.
Idag är nikita lite friskare med något gnälig. Så får se hur det blir till kvällen. Ne nu kommer jesepr hem.
Så måste dra nu.
Kram Athena


NIKITA SJUK


En dag blir sedan till månader



Fy va tiden går fort nu. Kan inte fatta att Nikita är över ett år nu. En stor tjej *ler* Och snart är det julfaton igen.
Kanske ska man börja pynta här hemma. Undra hur det blir med jul grannen nu. Nikita kommer ju bara riva ner allt hon kommer åt. Och inte vill hon lysna när man säger att hon inte får hehe nej nej då ska hon göra allt enu väre bara för att hon vet att hon kan. Haha busig hon. Får se hur det blir med nyår. Jesper vill åka bort, men själv är jag inte alls så sugen på de. Vill fira med våra vänner här plus att mamma då skulle komma upp och vara barnvakt på kvällen. Nog om de.



Nikita är på dagis nu. Har tagit ett kopp kaffe och läst aftonbladet nyss. Ska väl börja städa och dona lite här hemme nu när man är sjläv. Måste göra klart gästrummet efter som att min älskade pappa kommer i morgon <3
Saknar han så mycket. Och det känns skönt att han vill komma Nikita närmare och ta lite ansvar över sitt barnbarn. Jesper kommer också hem tidigare idag, han skulle också ha med sig en vän. Men han kommer att åka hem igen i morgon efter som att pappa kommer. Får se va kvällen har att ge sen.
Idag när jag lämnade Nikita på dagis så lämnade jag också ledigheten för Nikita över jul och nyår. Då sa dagis personalen att det kanske är bästa om Nikita är hemma om jag inte jobbade dom tiden hon ska vara där. Efter som att hon är så liten och att hon kommer vara på en annan avdelning under dom tre veckorna. Men fick känslan av att dom ville ha så lite barn som möjligt och att man va lite i vägen med ett barn till. Men hallååååå.
Jag har rätt till tre dagar i veckan 15 timmar. Desutom har jag gjort så att Nikita bara går två dagar per vecka under två veckor. Jag tycker det är bra att Nikita får gå på dagis. Tycker det är viktigt att Nikita får vara bland andra barn och leka en att bara vara hemma i tre veckor själv med mig. Ja det är va jag tycker. Så det va de jag sa plus att jag får lite tid att göra annat under tiden. Men fick kännslan av att hon tänkte " ja ja  då blir det mer jobb" Men det är ju deras jobb. Desutom tycker jag att dagiset är bra och Nikita trivs bra där.
Ne nu måste jag värkligen börja göra något här hemma så jag får något gjort innna hella familjen kommer hem
<3
LOVE



Älskar dig så oändligt mycket. Utan dig är jag inget alls.
För dig mitt barn är jag ditt allt.
En odödlig mamma som
för alltid ska finnas för dig.
Du ger mig styrka, hopp och kärlek.
Du är min sol, måne och mitt hjärta.
För mig är du störe en gud som jag avgudar, bevakar och ska skyda
för resten av mitt liv.


Va på bio i går



Har inte haft tid att skriva. I helgen som va har jag och Jepser hållt på med hallen hella dagarna. Snart är trappan klar. Kan ju låva att att slipa och måla en trappa tar lite tid även om man inte tror det. Och lätt va det inte.
Men nu är det bara en strykning kvar sen är det klart. SKÖNT.
Men sen har vi ju tappseringen och golvet kvar plus lite annat *snyft*
Tanken va väl att jag och Jesper skulle åka till stockholm nesta helg, men som det ser ut nu blir det inte så efter som att vi trodde vi skulle komma längre med hallen i helgen som va. Men tyvär. Så kanske drar vi helgen efter de. Vi får se hur det blir.
Men på fredag kommer pappa på besök. Ska bli kul, va länge sen nu han va här *ler* får se om jag och jesper hittar på något på kvällen där efter som att pappa vill vara lite själv med Nikita <3
Sen på lördag blir det mys mys med Jespers pappa och Madde med middag och lite spel *ler*


Igår va jag på bio med Johanna. Såg den där nya vampyr filmen. den va jättar bra. Men hade nog förväntat mig lite mer av den. Jesper vart lite purken över att jag gick och såg den efter som att han ville också se den. Men sa att jag järna ser den igen. Men att jag rekomenderade att det inte va någon bio film. Skulle lätt kuna se den hemma och den skulle bli lika bra för de. Trodde han va mer sugen att de 2012 efter som att där är det mer efekter som är bra att se på bio. Hoppas han vill se den på fredag. Jag hade i allafall jätte trevligt. Inte bara för bion. Nej nej. Det va rätt så skönt att få komma bort i från huset och hitta på något annat. Madde tog hand om Nikita vilket va jätte skönt. Jesper va dock hemma. Men han låg i feber. Så det va rätt så bra att Nikita fick komma bort lite hon också. Jesper låg och sov hella tiden under tiden jag va borta så han va nog inte så sugen på att vara hemma själv med Nikita då.
Tack Madde.
När vi kom hem så va det som Madde sa. Nikita va inte alls på sov humör inte hehe. Undra hur det kunde komma sig att Nikita va ssssååååå pigg. Så det va bara till att busa så mycket det bara gick när man kom hem och till slut vart hon så trött att hon somnade på täket som låg på golvet hehe.
Jesper gick upp och la sig nestan direkt när vi kom hem.
Fast han va så dålig i går så åkte han till jobbet i dag. Som ni förstår så är det ju så dåligt med jobb här i sverige. Så att vara hemma är inte så lätt längre när man är lite dålig. I Jespers jobb sparkar man folk lite här och där. Så det gäller att vissa att man vill ha jobbet kvar för att få behålla de. Är så stålt över Jesper fast jag inte säger det så ofta. Men han är värkligen jätte duktig.
Ne ska väl dona lite här hemma innan jag hämtar Nikita från dagis.
Ta hand om er
Kram// athena


Va ett tag sen nu



Om jag ska vara ärlig så har jag inte haft lust att skriva. Haft en svaka nu som är rätt så jobbig. Bara att det är grått och kallt ute gör mycket med mig. Är inte vinnter typen och oftast blir jag lite deppig när deta årstid är.
Längtar efter värmen och solen. Att få gå ut och leka med Nikita på det gröna gräset, eller att få njuta av alla fåglar ute på verandan med en bra bok. Ja det är ju ett bra tag till innan man får göra de. För nu är det nästan bara rengn och blött över all. I tisdags va jag och Nikita tvungna att gå hem i värdens ös rengn. Båda hon och jag va genom blöta när vi väl va hemma. Nej fy va deppigt. INTE ALLS KUL DETA.
Desutom är vi inte klar med hallen häller. Känns som om jag och jesper inte får någon tid alls till varan *snyft*
Men inte dena helg som kommer men nesta så kanske vi drar ner till Stockholm. Jesper vill bjuda mig på resturangen där vi träffades för första gången och sen gå på casino. Men får se först om min pappa vill passa Nikita den kvällen. Första gången han då blir ensam med henne *ler* Deta va ju någon han själv ville. Igentligen skulle han komma upp hem till oss för att vi skulle på julbord. Men tyvär så kommer inte så många som jesper ungås med på jobbet. Och då ville han hitta på något annat. Men vi får se hur det blir. Skulle vara kul att få göra något annat, bara han och jag.
Nikita är på dagis nu så jag sla väl försöka hinna måla klart vägen upp till hallen, diska och göra lite fins här hemma. Lite senare kommer jesper hem också. SKÖNT.
I morgon blir det att åka bil till dagis, så under tiden hon är där så ska jag och jesper göra så mycket som möjligt. Sen om vi har tur så kunde älskade Cassa ha Nikita så att jag och Jesper kan fortsäta arbetet med hellen. Skulle blir så skönt att få det gjort nu.
Längtar tills man får en helg där man bara kan slappa och ta det lungt, kanske få åka på en tripp någon stans jag och familjen. LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR.
Ne nu måste jag få något gjort här hemma. Ta hand om er.
Kram// athena
 


Min älskade dotter. Du får mitt hjärta att smälta när jag vill

frysa allt till is. 

Du får mina tårar att sluta rinna med din kärleksfulla blick.

Du får mig att le och skratta trotts att allt är mörkt och trist

Jag älskar dig av allt jag har

och tacksam över att gud ville ge mig den vackraste

ängen som finns.

 


Mina tavlor

MINA TAVLOR FINNS UTE PÅ TRADERA NU. SÅ SÄTT I GÅNG OCH BUD OM NI VILL HA DOM HIHI




















Onsdag



Redan onsdag, Jepser kommer hem i morgon om vi har tur. Skönt. Blir rätt så tröttsamt att vara hemma själv hela veckorna. Idag har jag väl tänkt att städa lite här hemma. Vill göra om, men vet inte om jesper kommer att bli så glad hehe. Tanken är väl att vi ska göra om vardagsrummet efter hallen. Men själv tycker jag att vi ska vänta lite med det. Trött på att renovera nu. Men ändå skulle det bli skönt att få göra vardagsrummet efter som att det är där man är mäst. Har redan en plan på hur det kommer att se ut efteråt. ÅÅÅ så fins det kommer att bli. Men vardagsrummet kommer inte att bli lika jobbigt som hallen får vi hoppas. För där ska vi bara tapsera och lägga nytt golv. I hallen har vi ju rivigt och slipat alla vägar. Sen har vi slipat trappan och ska måla sen och så ska vi måla en väg i hallen också. Så det blir ju inte lika mycket i vardagsrummet. Får man hoppas då hehe.
I morgon får jag min the sims 3 om jag har tur. Haha ja jag spelar the sims. Men det är mer att bygga hus och få göra allt det där med dekoration eller hur det stavas. det är väldigt sällan som jag spelar spelet hehe. Och om jag gör det så fuksar jag oftast. Har inte tålamod till att spela de lixom hehe.
_______________________________________________________________________________________




Nikita kommer upp i soffan själv nu. Gud vart tar tiden vägen. Det va inte länge sen som hon lärde sig att gå ju.
Grannen kommer desutom att få sitt 4 barn när som nu. Känns konstigt att hon är gravid igen. Vi va ju det tillsammans för när jag väntade Nikita. Och nu ska hon ha barn igen. ÅÅ here gud.
Visst vill jag ha ett syskon till Nikita. Men känner att jag först måste gå ner i vikt. Sen vill jag ju att Nikita ska ha mamma och pappa själv ett tag. Kommer ju bli lite svårt för mig att ta hand om henne och ha en sådan mage. Tänker mer på att jag hade det rätt så svårt med Nikita i slutet. Hade svårt att ta mig någon stans och så.
Sen vill jag järna ha körkort till nesta barn. Måste värkligen ta den nu.
Men käns bara så jobbigt att tänka tanken att det ligger mycket jobb bakom ett körkort. HMMMMMM
Ne ska väl börja dona nu så har man det gjort. Måste ta en promenad till byn också för att handla lite. FYYY jobbigt. Ta hand om er
Kram// athena


Måndag igen



Tyckte helgen gick så fort. Jesper kom hem i Torsdags. Så på fredagen följde han med och både lämna och hämta Nikita på dagis. han har aldrig varigt där för, så på vägen ditt ser han på mig och säga " jävlar va långt det va att åka ditt" Ja tänk då på att jag går hit sa ja hehe. Men det tyckte han va rätt åt mig efter som att jag inte har tagit körkortet. HMMMM lite sur vart man. Ja jag vet jag måste ta det snart. Men det är inget som jag ser fram i mot efter som att jag är lite rädd för att åka bil. Men snart måste man väl kanske.
På fredagen sen efter att vi hade lämnat Nikita på dagis höl vi på lite här hemma. Men det va som att timmarna bara flög iväg. För snart va det daks att hämta henne igen. Tog det rätt så lungt med att dona lite små saker här och där. På Lördagen så började vi igen. Men det va segt att komma igång. Kl halv tre kom Cassa hitt. Sen vid fyra va även johan här. Johan skulle hjälpa till jesper med hallen. Så snällt av han. Cassa va bakis så det blev mäst att mysa för oss hehe. Men Nikita va på lite bus humör. Gjorde mat också som vart jätte gott. Den bjöd vi på till Cassa och johan hihi. Ca nio drog dom och jag och jesper mös rästen av kvällen *ler*
På Söndagen va det farsdag. Så vi gick upp till jesper pappa och fikade och hade det bra. Åkte sen in till stan för att handla en tröskel till en ny dörr vi köpt och jesper pappa handlande en list.
Ringde även på pappa och önskade han en god farsdag. Saknar han så mycket. Jag och Nikita gjorde ett kort idag som vi ska skicka till han i morgon hehehe. Ne måste dra nu. Nikita kallar hehe
Kram//athena


bättre






Mår bätte nu, med mycket i mitt huvud som jag inte årkar tänka på.
Va på arbersförmedlingen igår igen. Men dena gång hade jag möte med en som ska hjälpa mig med allt. Han va värkligen jätte bra. Och jag är jätte nöjd att jag har honom som hjälp medel. Vi pratade om två saker som intresserade mig. 1: Det finns ett jobb som skulle passa mig som han visste om. Det är att jobba med unga kvinnor som har drog problem på ett öppen vård center här i västerås. Dom hade tydligen frågat honom föra veckan om han visste någon som skulle kuna jobba där. Då hade han inte träffat mig så då vissta han igen, men han skulle ringa nu i veckan och fråga om chansen finns kvar. Inte säkert, men kanske. HOPPAS HOPPAS. Det är ju någor jag vill göra. Det andra som vi pratade om va att se om det finns med möjlighet för mig att öppa eget. Jag har alltid haft en dröm att få äga en mysig liten affär med hem inredning eller hur det stavas. Affär ska inte vara stor. Utan den ska vara mysig och liten. Allt ifrån juva doft ljus, gradiner, och små möbler. Ja ni kanske inte förstår va det är för affär jag tänker mig nu. Men det är en sån affär man går förbi men stannar upp för man måste bara gå in i för att det ser så mysigt ut. Men en så länge är det bara prat om den drömmen. Men det är ju aldrig fel att se om det finns en möjlighet för mig att öppna en *ler*
ÅÅÅ jobbigt att man inte kan se hur en snar framtid för mig kommer att se ut. Det är de jag tycker är så jobbigt.
En stor del av mitt liv är ju ändå väldigt strikt. Och det är något jag måste ha efter som att jag har dyxleksi och dyskalkili. Deta inne bär att jag måste ha allt i en speciel ram som jag följer för att det ska bli lättare för mig att funka i en vardag. Och nu när allt är så otydligt och man måste ändra på mycket blir det lite jobbigt för mig att funka hellt ok. Jobbigt att ha deta handekap. Som också är med född. Så det är inget som växer bort. Utan mitt liv måste ha ramar som jag måste följa. Villket jag trvis med. Men nu är allt lite rörigt. Får hoppas att allt kommer på sin platts snart. Snart ska jag väka Jesper för att vi ska lämna Nikita på dagis. Skönt att man inte måste gå idag hehe.
Kramar/ athena


Less idag




Fy idag känns inte som en bra dag. Kände mig jätte ledsen och hänging från det att jag vaknade.
För mycket i huvet nu. Om jag inte hade barn eller familj brukar jag lägga mig i sängen och inte göra något alls. Känns som om jag vill göra så nu. Men fins ju ingen hjälp till de. Kan ju inte ringa mina vänner så fort jag känner för att jag vill vara själv. Jesper jobbar borta dena vecka också så det blir lite jobbigare för mig nu. ÅÅÅÅÅ fata va skönt att bara lägga sig i sängen hella dagen och bara skita i allt och alla.
Så känner jag just nu.
Men så kan jag ju inte göra. Nej nej. För måste ju le och leka med min dotter. Vill ju inte att hon ska känna av något av deta. Ne hon är lika pigg och glad. Längtar tills hon ska sova så jag bara får vara jag.
Nej nu blir jag så less. Palla med att skriva mer nu. GOD NATT.

PS: ALLA MÄNNISKOR KAN HA DÅLIGA DAGAR. ÄVEN JAG.
SÅ GÅ INTE OCH TRO ATT JAG HAR BLIVIGT DEPRIMERAD ELLER NÅ. FÖR DÅ GÅR DUUUUU FÖR LÅNGT.
JAG ÄR ALLTID GLAD OCH  TREVLIG, MEN IDAG KÄNS DET BARA INTE BRA.


RSS 2.0