Hmmmmm..........



Skulle man våga, om man fick ta en titt på framtiden och se va allt skulle bli av? Skulle man bli besviken?
Jag tror att folk i dena värd tar för givet av att saker och ting ska hända dom. Ja, vem vet. Det kanske händer. Men man ska nog inte hoppas på för mycket. Det finns folk som planerar hur hella deras liv ska se ut. Fattar inte hur man kan tänka så långt fram. För kanske jag också tänkte så, tills en dag då någon stampade söner mina planer och jag insåg hur dumt det va. Nu är jag en av dom som tar en dag i taget. Visst kanske jag också fantiserar om framtiden. Men det är något man ska tänka tyst om.
Saknar Jesper så otroligt mycket nu. Ibland kan det kännas så tomt här utan han. Önskar att han hade jobb här i närheten så att han varje kväll kunde komma hem till mig *snyft* Men så är det ju inte nu. Vilket är jätte synd. Desutam vet jag att han saknar både mig och Nikita varje dag. Han önskar lika mycket som jag att han hade varigt närmre oss.
Känns jobbigt att veta att han jobbar och sliter till sena kvällar utan att få komma hem till sin familj och en varm famn. ÅÅ älskade Jesper, du ska veta att jag är stålt över dig.
Satt och tänkte på hur fort livet har gott. Och va man igentligen har gjort för nytta hitt tills med det? Det ända som jag inte ångrar i mitt liv är min familj och mitt älskade barn Nikita. Hihi ååå Nikita gud va söt hon kan vara när hon pratar i sömnen. En så länge har hon inte somnat. Väntar på det nu så att jag också kan sova. Ska upp tidigt i morgon *snyft* Ska till BVC.En läkare ska i morgon göra en rutin undersökning som man gör på alla barn efter ett littet tag, Vet att det kommer att gå så bra så. Nikita är då en av det piggaste ungen i värden hihi och snällat med måste jag säga. Eller vad vet jag??? Känner inte så många barn i hennes ålder hehe. Men hon är oftast glad och alltid lungn *ler*
Ne nu ser jag att hon håller på att somna.. ska väl legga ifrån mig daton nu och se om jag också får en blund.
Ta hand om er alla läsare. Många kramar Athena


Förlåt



Stormen har lagt sig nu och vindarna har vänt. Vägen till det bättre börjar att synas igen. Men vägen hit har  inte varigt lätt. Trodde där ett tag att jag skulle ge upp. Men min älskade dotter gav mig en styrka jag inte visste fans.
Jag vet att jag inte är värdens bästa mamma. För värdens bästa mamma kan man inte bli på en dag.
En nära vän till mig sa: Jag förstår dig athena. Det är inte lätt ifrån det att vara en fest pingla som älskade att festa och ha kul till att bli hemma fru, med barn och en familj att ro om och ta hand om. Från att flytta till hus och bilda familj. Ja det gör man ju inte på en enda dag. Det kommer också att ta ett tag tills jag blir den mamma jag vill bli. Så talla snälla inte om för mig va som är rätt och va som är fel för då känner jag mig bara värdelös. Och det hjälper inte.
Jag och Jesper gör vårt bästa och det kommer aldrig att finns någon som kan älska Nikia våran dotter så mycket som vi gör. Ingen på denna värd kommer kuna göra det bättre en va vi gör. Ingen kommer att kuna ta den platsen. Och så är det bara. Vi visar våra känslor på olika vis. Vi alla är ju inte en och samma männiksa. Tack gode gud för det. För hur skulle värden då se ut? Jag tänker inte som du. Jag är jag och så ska det förbli.
Jag tänker mycket på min syster nu förtiden, jag hoppas hon kan förlåta mig. Jag vet att jag har gjort rätt, men på det viset jag kanske gjorde det på va fel. Jag hoppas att hon vet att jag älsklar henne något stort mycket. Och jag hoppas att jag är älskad tillbax. Tiden läker alla sår, jag vet sj att det ordet ibland inte stämer. Men jag hoppas att det gör det nu.
I morgon ska jag och Sandra åka in till stan och handla lite. Ska bli kul. Hoppas att vi inte blir så trött som vi alltid blir efter en lång dag på stan hehe. Fick veta idag att min älskade Jepser kommer att jobba i helgen så jag blir utan han i en hel dum vecka *snyft* Och det känns i hjärtat. Innan han åkte till stockholm idag på morgonen la han sig på min sida och kramade om mig. Önskar att han va här nu.. Saknar honom något stort mycket.
Ne nu måsta jag sova om jag kan.. Måste upp kl 10 för sandra kommer kl 11. Hon ville åka in tidigt till stan i morgon. Haha hoppas jag är lika pigg som du kommer att vara då. ÖÖÖÖÖ tror inte det hehehe...
Ne god natt alla folk. KL är redan snart halv två ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå.
pöss pöss


En stor känsla av saknad



Min älskade dotter, min Nikita, Nu vet jag hur det känns att få vara utan dig i över 24 timmar. En stor känsla av saknad kom som en våg som träffade mitt hjärta. En känsla som är svår att beskriva. Aldrig att jag kännt mig så halv som då.
Fattade inte fören nu att du min ängel är en del va mig. Saknade och tänkte på dig så mycket. Undrade ofta om du märkte att jag va borta? Saknade du mig? Va tänkte du på? Va du rädd över att jag inte skulle komma tillbax?

ÅÅ min älskade dotter. Mamma kommer aldrig överge dig. Jag kommer alltid att komma hem till dig. Du är min ända stålt het. Min mening att leva. Man kan förlora mycket här i värden och komma över det. Men ett liv utan dig finns inte för mig. Du är mitt allt och så kommer det alltid förbli. Du min ängle kommer alltid först.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



I Fredags va det första gången jag skulle vara ifrån min dotter Nikita i över 24 timmar. Ni förstår, att båder jag och Jesper blev bjudna på kryssning med Jespers företag. Vi alla skulle äta jul bord och ha det trevligt på Birka paradise. Jag hade sätt fram i mot dena dag rätt så länge. Det va också länge sen jag och Jepser kunde få komma bort och bara vara vi. Inte mamma och pappa, utan Athena och Jesper. Inte bara det att man blivigt mamma, man hade ju också varigt gravid i 9 månader. Och under den tiden så har man väl inte kunat få gotta sig på ett tag också *ler* och det är ju klart att man saknat det också. Men om jag ska vara ärlig så tvekade jag ibland om jag skulle följa med. Känndes lite jobbigt att åka ifrån min Nikita. Men kännde också att jag behövde detta nu efter ett år. Men jag lovar det va svårt, Jag och Jesper började nöja oss redan på bussen från surahammar till båten *ler* efter tre cider bästemde vi oss för att ta det lite lungt. Vi skulle ju hålla igång hella kvällen. Väl på båten så åt vi gott och hade det jätte trevligt. Vart lite jobbigt för mig där ett tag när jag såg en kvinna med sitt barn bara några månader äldre en Nikita. Kännde att det va inte långt ifrån tårar. Saknade henne så mycket *snyft* Jesper dekade redan vid 11 tiden på kvällen. Jag där imot fortsatte dansa med dom andra som följde med. Jag söp och söp men inte f... vart jag full för det inte. Men jag hade det jätte kul. Höl mig bara till cider och någon kaffe drink som va jätte go. Åkte ju inte båt bara för att suppa sig full heller. Utan för att få ha lite kul. Och det hade ja *ler* Veckan innan där va jag i stockholm och hälsade på min familj. Syrran Sara hade ju inte träffat Nikita, och gissa om hon vart glad haha söt hon. Diräkt när vi kom ditt ville hon bytta blöja och gosa med sitt syster barn. Vi va också och hälsade på pappas Resturang som han äger i stockholm (dalastugan) Han vissade med stålthet upp Nikita till alla stam kunder som han hade hihihi. Jaaaa vi hade en trevlig vecka. Mamma (mormor) fick också gosa med sitt barnbarn. Mamma hade saknar Nikita så mycket att hon vägrade läga ifrån henne någon stanns haha. Brände maten gjorde hon också hahaha. Men det är klart. När barnbarn kommer så vill man ju bara gosa och myssa så mycket det bara går.
Nej nu måste jag sova. I morgon så ska jag upp tidigt. Ska gå till läkaren för att ta bort ett föddelsemärke. Och jag lovar jag är jätte närvös *snyft* Ta hand om er alla läsare. Många kramar Athena
PS: Saknar min Jesper något stort mycket. Är stålt över dig hjärtat. Är så glad över att du är pappa till vårt barn. Älskar dig. DS


RSS 2.0