Blogg = rätt så roligt ibland



Pratade med kicki idag ( Nikitas farmor) Vi pratar rätt så ofta hon och jag. Tycker det är trevligt när hon ringer. Ibland bara för att fråga hur det är och att hon saknar oss så mycket, vi saknar henne också. Synd att man inte har körkort för då kanske man hade åkt ner till småland lite oftare en va man gör. Jesper är ju inte så sugen på att åka ner så långt och då bara han som kör. Nej jag måste värkligen sätta i gång nu. Iallafall till att börja läsa i boken. Det jag är räddast för är ju teroin eller hur det stavs och sägs. Så kass på att stava och säga ord som är lite svårare. Ni som inte vet och som är nya läsare är det för att jag har dyxleksi. Men det ska inte hindra mig från att skriva. Idag va det sista gången på dena vecka som Nikita gick på dagis. Skönt för nu kan mina höften få vila. Är lite bättre idag så dena dag gick jag. Men det va med sakta steg som jag kom fran och från dagiset. Sen va det bara till att knapra alvedon. Dona och så hemma, men nu är det lika stökigt igen. Det största nack delen med barn är man inte kan ha städat och fint en längre tid + att man inte kan ha levande ljus lycktor på golvet som jag gillar att ha *ler* men det får vänta tills hon blir störe. Tänkte lägga ut lite bilder som jag tog på Nikita idag + på hur det ser ut i hallen. Kanske då förstår ni att jag tycker det är jobbigt att renovera. Men skönt när det blir klart.
Fick veta att vi också kunde gå på hallowin festen på lördag. Skulle hämta Nikita mellan 12 och 1. Men gör inte så mycket efter som att Jesper måste jobba i helgen. Så han kunde ju ändå inte festa hella natten. Hoppas kvällen då blir bra. Cassa skulle göra något gott som vi ska äta hemma hos dom innan vi far till dom andra. Så det blir mys mys *ler*
Ne nu kommer lite bilder ifrån idag och en ifrån igår när Cassa va här och visade sin mimmi ställ som hon ska ha på lördag hehe Eller ja den ser ni ju i början när Nikita har mimmi öron på sig såååå söt. Ta hand om er
Kram // athena















Och så den duma hallen som
aldrig käns bli klar
hehe




Tack Madde





Tack Madde för att du hjälpte mig med att hämta Nikita på dagis idag. Klarade inte av att gå så långt när jag hade så ont. Känner mig hellt slut i kroppen, som om jag har överansträngt mig eller nå. Skulle lätt kunna somna nu. Men det har inte Nikita lust med hihi. Desutom håller Jesper på att lägga nytt golv i hallen, man kan höra honom svära lite då och då. Killen har inte tålamod ibland hehe. Men han är duktig han <3 Tur att man har en händig kille här hemma som kan göra lite saker.  Oj nu svär han igen. Undrar om han kommer bli galen snart hihi.
 
                     Glömde skriva klart fick främande...

Japp för ett tag sen va Cassa förbi för att vissa upp sin dräkt som hon ska ha på sig till hallowin festen som vi också är bjudna till. Hon och Johan ska vara ut kläda till musse och mimi. SÅÅÅ SÖTA hihi. Får se om jag och Jesper får gå. Länge sen han och jag va ute tillsammans nu. Men det berode på om Nicklas och Madde skulle gå ut och festa. Men om dom inte skulle göra de så kanske dom skulle ha Nikita. Haha konstigt när man säger att Nikitas farfar ska kanske ut och festa. Farfar låter så gammalt. Men också han kan vara en fest prins för att så gammal är han inte hehe.
Tycker det är lite jobbigt att inte några av mina släktingar bor här i närheten, som mamma och pappa eller syskon. För visa gånger så är det så begränsat med barnvakt för mig och Jesper. Det är ju lite jobbigt att ta sig till stockholm för att mamma eller pappa skulle kuna passa Nikita. Menar, det är väldigt sällan som vi får gå ut och göra något tillsammans. Det är ju inte så kul att komma till en fest själv när man va bjuden som par till folk man inte känner så väl. Dom som vi känner är ju Cassa och johan som kommer vara där, rätt så många kommer att vara nya efter som att Lina och hennes kille flyttade hitt ifrån västerås. Så det är folk där ifrån som kommer och inte i från surahammar. Ja vi får se hur helgen kommer att bli. Det vissar sig.
Nicklas va också här ikväll och gav lite råd till Jesper om golvet. Skönt att man har honom ibland som kollar läget, för ibland kan Jesper få så konstiga ideer som inte alls låter vättigt. Och när Nicklas säger att iden inte är nå bra jaa då lyssnar Jesper, men inte när jag säger något hahaha KILLAR. Ne så det är ju skönt. För att för någon dag sen innan vi skulle läga golv fick Jesper för sig att vi skulle riva plastmattan, villket är väre en att riva tapeter efter som att det va limat i golvet. Jag vart ju förvånad och sa genast " ÄR DU INTE KLOCK. ALLDRIG ATT JAG GÖR DE. VARFÖR INTE BARA SÄTTA GOLV PÅ PLASTMATTAN?"  Så klart vart Jesper sur över att jag ville vissa hur man la golv och sa genast " HUR MÅNGA GOLV HAR DU LAGT I DITT LIV IGENTLIGEN? DET ÄR SÅ HÄR MAN SKA GÖRA"  Jag vart skit sur efter som att jag fick kännslav av att det inte behövde stäma. Så Jesper smög ringde till sin pappa. Jag hörde att han försökte vara tysst i tonen och sen när han la på kom jag fram ur hörnet och frågade på en gång va det va Nicklas tyckte. "Han tyckte också som jag" så jesper fick sätta tillbax den lilla bitt han kämpade med för att få bort på plastmattan heheh. Tack Nicklas. Kändes så  gött över att jag igentligen hade haft rätt. För om Jesper fick bästema skulle vi sitta här nu och ens inte ha kommigt halv vägs med golvet.
Nej nu får det vara nog med  skrivandet. Är jätte trött.
Ta hand om er alla. Och tack enu en gång Madde för att du hjälpte mig idag.
Kramar // athena



ONT *snyft*



Från och med dena vecka går Nikita på dagis själv. Va jätte jobbigt för mig att lämna henne för att sedan gå där ifrån. Inte nog med det tar det 45 min att gå ditt och 45 min hem igen. Tänk dig då att nestan två och en halv timme tar det för mig att lämna gå där ifrån hem, till att hämta och sedan gå hem igen. Igår började jag få väldigt ont i becken benen, och idag när jag skulle ditt och sen hem igen började jag bli lite orolig över hur det kommer att kännas när jag ska ditt snart igen. Har så otroligt ont. Vet inte va det är för fel. Inatt så kunde det hugga till så att jag inte kunde andas för någon sekund. Hoppades på att det skulle vara bättre idag, men nej. Det är väre idag. Tycker deta är jätte jobbigt. Fan att man inte har körkort nu allså. Men ekonomin säger nej till det just nu *snyft* Måste köpa en cykel nu snart. Men undrar om jag kommer att kuna Cykla när jag har så här ont?
Undra om det kan vara så att jag har så ont för att jag inte är så tränad? Hoppas att det går över snart, känns som om jag inte kommer att kuna gå snart om det blir väre. Undra hur det kommer att kännas sen när jag hämtat Nikita på dagiset om en timme?
Igår va jag också på möte. Ska skriva in mig på en kort utbildning som polisvolenter eller hur det stavas. Det inebär att jag kommer att jobba nära polisen i vårdan kommun. Tyvär så får man ju inget betalt sen när man ska vara ute på små jobb, men jag ser deta som ett plus i kanten att få komma in i samhället och lära känna folk. Sen gillar jag ju att jobba med människor. Pratade med Cassa om deta och hon vart intreserad hon också. Så får hoppas att hon vill vara med hihi. Nej nu måste jag städa lite innan jag ska försöka hämta Nikita. Får igen kännsla av att det kommer gå väldigt jobbigt *snyft* Hoppas jag kommer hem. Vet ni någon cykel som är till salu för en billig pening hehe??
Kram //athena


Jag vill ha JOBBBBBBBBBBBBBB hjälp



Så jä... drygt att sitta här hemma och söka jobb efter jobb. Fins inte mycket som passar mig. Men skicka ansökan till några ändå. Men jag blir så less på deta.
Önskar jag fick jobb snart. Finns så mycket energi i mig som vill göra så mycket mer en att bara sitta här och söka. Ringde mitt gammla sommar jobb idag på rehab, sa att jag va redo för att jobba om så behövdes. Men det lätt inte som att det behövdes efter som att dom drar ner på personaler överallt inom vården. Men det är ju aldrig fel att ringa för att fråga. Hoppas bara på att någon blir sjuk nu så man får ryka ut någon dag i allafall.
Nej ska dra och gyma nu med Cassa.
Ta hand om er Pössssss


Har nestan ingen tid alls



Nej fy va jobbigt allt känns nu när man håller på men hallen. Gjorde en del saker igår. Köpte ett skåp, men att sätta upp de va inte så lätt som man trodde. Tycker synd om Nikita som inte alls tycker deta är kul. Och inte vi häller. Nej inte är inte lätt att renovera när man har barn i närheten *snyft*
Käns som allt tar så mycket längre tid en va det borde göra. Och allt är så stökigt här hemma med.
Nej inte alls kul deta.
Nikita har varigt på Dagis också. Men det gick det inte som planerna. Dom två första dagarna va det jätte bra och vi hade jätte kul. Nikita lekte med dom andra barnen och man såg att hon värkligen hade det bra. Men på torsdagen när dagiset skulle ha hallowin trema märkte jag att den morgonen måde Nikita inte alls bra. Hon hade inte sovigt mycket kvällen innan, och va jätte jobbig på morgonen när jag försökte klä ut henne till en söt liten kanin. Hon vill värkligen inget alls och jag fick knapt röra vid henne. Men till slut så somnade hon i vangnen på väg till dagiset. Först trodde jag att hon måste ha varigt jätte trött. Men det visade sig något annat efter bara någon timme på dagis. Hon ville inte vara själv på golvet och grät så fort något barn närmade sig. Perssonalena på dagis tog temp på henne efter som att hon värkade vara lite varm. Och japp det va som man trodde lite senare innan de. Nikita va sjuk.


 Hon hade 38 grader. Så vi gick hem. SÅÅÅÅ himmla snynd. Jag som hade set fram deta hallowin firandet på dagis. Nikita va ju så söt som kanin. Men det va bara till att gå hem, Väl hemma vart Nikita mer sjuk och log tillslut klistrad på mig. Ville inte göra något alls. Och man såg värkligen i ögonen att hon inte måde bra. Så hon fick ligga och gosa hella kvällen både med mig och jesper. Tur att man hade alvedon till henne här hemma. Dagen efter värkade hon lite piggare igen. Men man märkte att det inte va hellt bra en. Fram mot kvällen vart hon sjukare igen och log klistrad på en igen. Så också den kvällen tog vi det bara lungt. På lördagen värkade det bra igen. Men man märkte att dom sjuka dagarna hade gjort henne trött. Men skönt att det va över och feben borta. Så vi tapserade lite och så. Åkte in till ikea för att köpa ett kläskop till hallen. Men att montera upp den va inte så lätt inte. + att Nikita inte alls tyckte det va kul. Så hon va ju lite grinig över att vi inte lekte så mycket med henne och bara det gjorde ju att vi inte kunde göra allt vi ville göra. Idag måste vi köpa ett nytt golv till hallen för att sedan sätta skåpet på platts. Ja sen är det ju lite mer saker vi måste göra. Om vi får för Nikita *snyft* INte alls kul att renovera när man har ett barn i närheten. Saker också över allt. Nej nu ska jag fixa lite innan jesper kommer hem ifrån jakten.
Glöm inte alla läsare att ta tillbax klockan en timme idag hehe.
Ta hand om er alla. Kramar
athena

 


Då va det måndag igen



Tyvär så gick ju helgen fort som alltid.
På Fredagen tog jag och Jepser det bara lungt, fick inte häller sova så mycket natten mellan torsdag och fredag. Nikita höl mig vaken stor del. Beror nog på dom nya tänderna som växer där uppe dena gång hihi. Nu när hon skrattar så ser hon ut som en vampyr hehe. Så Fredagen vart det bara mys och film för oss. PÅ Lördagen så åkte jag, jesper, Nikita och Cassa till badhuset och badade. Första gången Nikita badade i en stor poll. Först vart hon lite rädd, men sen gick det ju jätte bra så också hon plaskade lite hihi. Det va ju också tur att Cassa hade med sig extra bikina efter som att jag igentligen skulle köpa en baddräkt i badhuset, men tyvär så va dom inte av det bästa. Satt som ja jag vet inte vad. Men here gud va jag såg ut i den hehe. Så jag fick låna bikini av Cassa. Först va det lite jobbigt efter som att jag vill inte visa min magen som en inte fått tillbax sin riktiga form. Men till slut så sket jag i det. Cassa uppmuntrade mig också. Och det tyckte jag va skönt. Hade inte badat på kanske ca 7-10 år så det va lite spänande. Tyckte det va jätte kul med Nikita också. Sen så va jesper med Nikita så att jag och Cassa kunde sima våra längder. Ni vet vi tränar ju lite nu. Vi va inte så jätte seriösa, men vi gjorde nog av med en del kalorier eller hur det stavas hehe. Tyckte det va jätte kul att få bada igen, så jag och Cassa och överens om att nesta helg ska bara hon och jag åka till ett äventyrs bad hihihi. Kommer bli så roligt. Jesper ska ta hand om Nikita så vi får våran dag. Vilket jag ser fram i mot. För att dena vecka kommer han jobba borta hellt veckan, länge sen han jobbade så nu. Men tydligen måste dom bli klara med stället dom är på nu så fort som möjligt så han kommer jobba över en hel del. Så då va det lika bra att han sov kvar i stockholm. Jobbigt att komma hem på kvällen för att sova och sen åka till stockholm och jobba igen, nej nej.
Efter att vi hade badat så skulle Cassa ta Nikita för dagen så att jag och jesper kunde slipa klart hallen. Så det va bra att cassa kunde ta henne. Men innan det så åkte jesper iväg utan att säga varför, och när han kom tillbax hade en köpt en träningsmaskin åt mig, såååå gulligt av honom. Sen va det bara till att jobba. För när man slipar så kommer det dam i hella huset. Så vi jobbade på som bara den. När vi va klar så va det bara till att dama och städa. Och det tog ju sin tid *snyft*
Cassa kom och lämnade Nikita lite senare sen vart det bara mys mys.
På Söndagen donade vi lite här och där. Rätt så tråkig dag =( Skulle ut och promenera med Cassa, Men hade jätte mycket att göra klar. Sen kom jesper pappa över för att känna på vägarne. Och svaret vart ju inte som vi trodde. Måste slippe lite mer på visa ställen en gång till *snyft* Så det vart inte till att börja tapsera igår. Nej nej. utan nesta helg ska vi slipa de som är kvar sen påbörja tapseringen. Ska bli så skönt att få det gjort sen..
Idag ska jag bara ta det lungt om jag ska vara ärlig, dona lite och så bara. För att i morgon ska jag och Nikita upp tidigt på morgonen för att skola in henne på dagis. Ska bli så kul att få vara med henne där nu i tre dagar. Så det ser jag fram i mot hehehehe.
Fattar inte vart tiden gått. Hon har blivigt så stor min lilla ängel.
Fick veta att den andra grannen på våran sida väntar barn hon också. Så nu väntar båda grannana barn. Hehe ååå vill också vara gravid igen. Men saknar bara dom stunder som va så myssiga, Inte dom sista veckorna då man va stor och hur mycket vatten som hellst i kroppen att det va svårt att röra sig, nej nej. Inte den tiden. Men tiden då man kände första sparken, eller då det började synas lite vackert. Eller då man la talriken på magen för att äta lättare hehe. Ja det va roligt.
Men det blir nog min tur igen ska ni se. Men inte en på ett tag hehe.
Nej vi hörs alla blogg läsare.
Kram//athena


Ont i kroppen




Ja gymet från igår har vissat sitt idag. Gissa om man har ont i kroppen av träningsvärk =(
Men ändå rätt skönt, för det vissar ju att jag värkligen gjorde något igår. Solade igår också. Jag ville sola i 30 min men Cassa ville igentligen bara i 20. Men hon tog det jag valde hehe vilket vi ångrade då det va slut. För vi båda låg och vred oss dom sista långa minuterna och hade långtråkigt hehe. Och dagen efter skickade hon ett mess nu på morgonen och sa hur röd hon va i ansiktet. Haha skrev tillbax och sa att det va jag med + att jag tydligen har bränt mig lite mellan brösten hihi. Så 30 min i solarium kommer inte att hända igen.
Om Jepser kommer hem i bra tid igen kommer vi att gyma idag när han kommer hem. Men då blir det inge sola för oss. Sen ska vi vila på Fredag och så ska vi bada igen på lördag. Funderar på om man ska med Nikita då så hon får bada lite hon också. Men då får ju jag och Cassa turas om att sima långa sträkor. Men ska inte bästema något själv. Måste ju fråga henne först. Det är så himmla skönt att ha en vän som Cassa. För hon fins ju alltid där för mig och Nikita. Ibland kan jag liksom tvivla på om Nikita ska med någonstans, Kan känna mig ivägen och så. Men då säger Cassa alltid att det gör jag inte och att hon hjälper till. Så då kan jag slappna av igen. Som i morgon då det ska vara borta spel i hocky. Vill inte ha med Nikita så långt bort efter som att då är jag själv med Nikita, men Cassa sa på engång att det går ju bra om hon är med ditt. För Cassa skulle ju vara med och hjälpa. När vi åkter till hallsta på hocky så har jag ju nestan alltid Madde eller Nicklas där som brukar sitta med henne ibland så att jag kan sitta med mina vänner, hojta och skrika när dom gör mål hihi Och så brukar hon ju sitta med Cassa hihi. Men nu vet jag inte om vi åker i morgon. Cassa va inte så där jätte sugen att åka ditt. Men vi får se va dagen säger i morgon. Men skulle vara roligt efter som att det är första riktiga spelet för i år. Men vi får se. kanske blir till att mysa på fredagen i stället och det kan jag ju inte säga är fel det häller. Får se om vi gör något i hallen också. Känns ju nästan som ett måste nu. Skulle blir så skönt om det vart klart snart.
Nej jag kanske skriver igen senare.
Ta hand om er
Kram//
athena


 


Söker jobb. Fy så tråkigt




Ja jag fick ju aldrig jobbet som jag sökte. Va inte som vi trodde. Dom hade redan anstälda *snyft* Men skickade in min ansökan i allafall om det skulle vara så att dom behövde till slut. Men där har jag inga förhoppningar alls.
Söker jobb nu, men så svårt att hitta något som jag själv vill jobba med. Trist detta.
Om vi hade bott kvar i stockholm skulle jag ha kvar mitt gammla jobb på psyket villket jag trivdes så bra med.
Visst skulle jag kuna ringa nu och fråga om det finns lite jobb. Men igentligen så går det ju inte nu när man har barn + en kille som jobbar borta. Lönen där va ju inget man kunde klaga på hella kan jag ju säga. Men det lönen i fikan kan man ju glöma på ett bra tag. Behövde aldrig se på pris lapparna när jag ville ha något för. Men nu är man så himmla noga med hur mycket man får göra av med, och det kan jag ju säga inte alls är mycket för min del. Sen har man ju hus, barn, och allt det där med familj att göra. Och det kommer ju i första hand. Det är nestan så att man får tänka på sig själv sist. ÅÅÅ det är nog det ända man saknar med livet för. Att man bara hade sig själv att tänka på. Alla pengar man kämpade för att få in gick bara till en själv. Och för va det som en tävling för mig att få enu mer pengar i fikan en föra månaden genom att jobba över och ta tiden som ibland va omöjliga. Men man fixade det alltid. Och hur glad man blev när det va löning. OJOJOJ kan jag ju säga. Känade såååååååå mycket ibland när jag värkligen gav mig in på att få mer. Men det va ju inte alltid lätt att jobba så. Psyket sa ju till några gånger när man inte hade haft någon ledighet på två veckor. Ingen helg eller vila. Men det då va så värt för mig. Nu sitter man här med knapt hallva den lönen man då fick. Men ska fixa deta också. Måste bara hitta något jag värkligen vill göra. För då finns det inge stop.
Ska fråga kollektivet om dom vill ha lite hjälp, men problemet då är väl att jag blir borta kanske en till två veckor jag och NIkita. Och det kanske inte jesper gillar så mycket. Men det är ändå ett jobb jag älskar att göra, hjälpa ungdomar. Men det är ju inte säkert att hjälp är något dom heböver nu. Det va bara en tanke.
Älgeredskollektivet ligger också på ett ställe där jag spenderade mycket av min ungdom. Det är någ också ett ställa man man kalla sitt hem. Inte på kollektivet i säg, utan i byn Bergsjö. Skulle inte tacka nej till att flytta tillbax om man hade sin familj och så där uppe och en kille som också vill bo där. Men det är värkligen en by jag känner mig hemma på. ÅÅ nu saknar jag de bara för detta *ler*
Idag vet jag inte alls va jag ska göra. Dona lite hemma som alltid. Ska väl se om jag kommer iväg på gymet idag också. Måste värkligen komma igång nu. Mår ju lite dåligt av att man inte gått ner all vikt en. Men nu ska jag värkligen försöka. Vilket jag sagt många gånger. men det är svårare en va man tror. Nej kanske skriver lite igen senare.
Många kramar
athena
 
 


Fel på bloggen igår



Försökte skriva på bloggen igår med det gick inte alls så bra. Tänkte ju gratta min älskade ängel som blev ett år igår *snyft* Men får lägga upp inlägget som jag skrev igår, för den blev i allafall sparad innan allt la av =(
Idag ska jag med Sazza som ska göra en tatto kl 5. Men måste åka in själv till stan vid 4 där jag ska möta upp henne. Sen efter de ska vi åka på hocky eller hur det stavas hehe. Så det är lite att göra i dag i allafall. Rätt så skönt att det händer något nu. Trött på att bara vara hemma och göra små saker. Men innan jag far ska jag städa lite också så att älsklingen kommer hem till ett rent hem *ler* han va så söt idag på morgonen när han skulle upp. Vaknade ju till när han låg i sängen och satte på sig kläderna. Så jag klapade han i håret och då tog han tag i min hand om kysste den hehe såååå gullig LOVE. Så min dag i dag känner jag på mig kommer att bli bra *ler*
Aja nej detta skrav jag igår när bloggen inte ville göra om jag ville
__________________________________________________________________________________________

Grattis på föddelsedagen älskade Nikita. Redan ett år sen du kom till värden utan problem hehe.
Kan bara inte fatta att tiden gott så fort.
Sjöng för dig gjorde jag också när du väkte mig. Staplade ner för trappan med sömniga ögon och började ta ton hehehe. Du ska veta min ängel att du gjort mitt liv så mycket bättre sen du kom till. Så det är klart att något sådant måste firas hihi.
Pappa jesper ringde redan kl 8 på morgonen för att säga grattis till dig. Han trodde han va först haha men det va jag som vann där.
Nej ska sova nu. Men du ska veta att Mamma och Pappa älskar dig mäst av

Den dagen du föddes



Första veckan



Och nu ett år senare




Tiden går allt för fort med dig mitt hjärta <3


Min underbara fina familj




Först vill jag tack min underbara mamma som varigt här uppe nu i några dagar, hjälpt till en massa har hon gjort.
Bakat och städat till Nikitas föddelsedag som vi firade nu i helgen. Gud va mycket hon fick nikita. Tack alla för allt *ler* Det vart värkligen jätte bra hela den dagen. Så klart filmade vi ju också när hon försökte blåsa ut ljuset. Gick inte så där jätte bra haha. Man tårtan va ju god =)
Desutom va min älskade bror och hans tjej och sonen här. Villket gjorde mig jätte glad efter som att jag inte träffat han på 3 år. Tack Håkan och gänget för att ni kom. Det bätyde jätte mycket för mig <3




Mamma åkte hem idag och det börjar redan kännas lite tomt. Nikita kommer ju sakna henne otroligt mycket. Så bortskämd som hon vart under tiden då mormor va här hehe. Men det får hon vara då. Plus att man fick sova ut om dagarna efter som att mamma alltid fans vid Nikita *ler* skönt skönt.
Satt och tänkte på en sak nu. Läste ens blogg till någon jag känner. Har inte sät den för. Men läste att hon börjar hålla på en samma kille igen. Den killen har jag också varigt tillsammans med ett X antalgånger när jag va lite yngre. Han pendlade mellan henne och mig hella tiden. Tills den dagen jag fick nog. Hur fan har man tillåtigt sig själv att gå tillbax hella tiden?? Ja man kan ju inte säga att han är ful för det är han inte och charmig som inot bomben. Vet alltid va man ska säga för att få någon på fall. Men också en kille som aldrig nöjer dig med den flicka han har. Nej nej han ska alltid fina fel. Det är ju inte så att han är flek fri han heller. Men det vill han inte se.
Har lite kontakt med han idag. Men märker fort att han är precis som han va för. Fast han säger att han inte är de.
Men nu när jag kan se tillbax är jag glad över att jag fick nog och gav mig av. Att jag valde en annan väg en den jag oftast alltid då valde att gå på, och det va till han. Om jag aldrig hade träffat Jesper den dagen undrar jag ofta hur mitt liv skulle se ut. Skulle jag vara lika osäker på min kärlek som jag då va. För den tiden va inte OK.
Att ofta känna sig oviktig och värdelös. En gnutta kärlek här och där av en och samma. Nejjjjjjjjjjjjjj
Där gjorde du fel vännen. Ibland när jag tänker tillbax blir jag så arg och till också med ledsen. Visst hade vi fina dagar ibland. Men det är inte va man minns när allt är över.
Tack vara dig tänker jag på hur jag lämnar en människa för dagen och säger hej då och hoppas på att minnen av en bra dag fins kvar.
Men människan som jag lästa bloggen på är kvar på samma ruta. Men vem vet. Han kanske har blivigt bättre på saker och ting. Och det hoppas jag. För han är inte ond nej nej. Han är en underbar människa och tack vara han har jag allt jag önskade mig.
En underbar egen familj. Jag tackar värkligen gud över att jesper kom in i mitt liv just då. När den sanna kärleken säger till, då märker man de. jag säger inte att jag och jesper har dansat på rosor för det har vi värkligen inte.
Vi har haft stora mot gångar i vårat förhållande. Men tack vara de har vårat liv tillsammans blivigt starkare och
 till liten till varan bättre en någon sin ibland vid jobbiga till fällen.


Och jag hoppas att alla människor får uppleva kärleken tillsammans med någon.
Även om det bara varar för en dag, månader och flera flera år <3
Men att bli älskad tillbax precis lika mycket som man älskar den andra kan ju inte bli bättre.
Nej nu vill jesper att vi går upp och nannar för kvällen. Och just nu känns det sååå rätt. Är himla trött *ler*
Ta hand om er alla.
Kram//athena

Bilder från kalaset + veckan












Finns så mycket bilder, men lägger inte ut alla nu. Så tack för mig dena gång
Hej då


MAMMA ÄR HÄR =)



Gud så glad jag blev när mamma skickade ett sms kl 9 på morgonen igår och sa
 "sätt på kaffe för snart kommer ja"
Trodde inte hon skulle komma igår. Men hon hade tydligen saknat mig så mycket och sket i att vara kvar i stockholm som läkarna sa att hon skulle vara hehe.
Ja ni som inte känner min mamma så ska ni veta att hon är envis och går sin egna väg och lyssnar inte på andra hehe. Så hon va här kl 11 på morgonen redan och ska stanna ett tag. Idag ska vi handla lite bak saker och myss till lite ikväll, imorgon ska vi in till stan och fixa lite saker och på frdag ska vi baka en massa till lördagen då älskade Nikita fyller ett år <3<3<3
SÅÅÅ skönt att ha mamma här. Hon fixar värkligen allt här hemma hehe.
Nej ni ska vi snart dra. Ha det så bra
Kram//athena


Måndag



Jaha då har en ny vecka börjat. Idag steg jag och Nikita upp redan kl 6 på morgonen. Kläde på henne fina kläder och gjorde henne jätte gullig. För att idag skulle vi upp till dagiset och ta lite dagis bilder. Så dom ville att hon skulle vara med efter som att hon börjar ju där om 15 dagar. Vi riktigt kul att få se Nikita med andra barn och hon va ju den sötaste av dom alla *ler* Eller ja det är ju jag som förälder till henne som tycker det hehe.
Men så fort vi kom fram hörde man nestan bara " men åååååå så söt hon är" Haha och det va ju klart att hon va. Efter besöket och en massa kort på alla barn så promenerade jag och Nikita vidare. Könt att röra på sig så där på morgonen märkte ja. Det tag ca 40 min att ta sig till dagiset också om man går vill säga, vilket jag gör.
Gick förbi affären för att köpa också.
Väl hemma ringde jag försäkringskassan och så ringde jag Mats. En man som jag söker jobb hos. Men han svarade inte. Men GUD va närvös jag va när jag ringde. Skulle bara fråga om han fått mina papper.
Hoppas värkligen jag får jobbet. Bähöver deta värkligen. Men jag ska väl inte hoppad för mycket för då blir man ju bara besviken om man inte får det.
Lite senare ikväll kl halv sex ska jag till dagiset igen för att gå på föräldramöte.
Vilket blir man första gång för mig.
Det är värkligen nu man fattar att man är förälder. Det är ju de ända man kallas för där på dagiset. " här är Nikitas förälder, här kommer en ny förälder till ett nytt barn, välkommer till föräldramöte o.s.v hehe.
Så man blir värkligen påmind hella tiden hehe. Men jag gillar ändå att bli kallad för de.
Ringde också min mamma på väg hem. Hon är på sjukhuset för att ta lite nya prover. Hon skulle igentligen komma i morgon, men som det ser ut nu så blir det nog inte så. Vilket gör mig lite ledsen efter som att jag saknar henne så mycket.
Hatar alla prover hon måste ta nu förtiden. Hoppas bara att hon kan komma när Nikita fyller ett år till helgen.
Hoppas också att min bror och hans tjej kommer.
Men käns som om jag har lite otur just nu med dom jag saknar.
Ja vi får väl se.
Nej nu ska jag dona lite.
 
 
 
 
 
 Bilder jag tog idag när vi kom hem =)


Lördag




Idag har det inte hänt mycket alls för min del. Vaknade tidigt idag. Redan vid kl halv 8 ville nikita upp. Jesper gick upp samtidigt efter som att han skulle ut och skjuta med sin pappa då på morgonen. Niklas han komma in och säga god morgon och mysa lite med Nikita som va nyvaken innan dom gav sig av. Jag själv gjorde sate på Nikita kläder och gjorde henne klar för dagen. Sedan vart det en stor kop kaffe för mig och lite nyheter, mys mys.
Jesper kom hen vid ett tiden, men gav sig av rätt så fort efter som att han skulle spela bandy eller hur det stavas med sitt lag. Jag under tiden såg på en serie som jag följer + leka med Nikita hehe.
Jesper kom hem igen vid 4. Gjorde inte alla mycket idag. Latade oss för det mästa. Gjorde lite mat också. Sen fortsare kvällen med att latta.
Ska väl se en film snart. Nikita värkar ju lagom trött. För ena stunden är hon glad och ska röra på sig hella tiden. Sen ska hon fejk gråta och vill ha våran uppmärksamhe. Om hon inte får det blir hon bara väre. Japp som nu. Nej nu måste jag dra. Hörs i morgon.
Kram //athena


Fredag

Idag vet jag inte alls va vi här hemma ska göra. Hittar väl på något sen när jesper kommer hem =)
Nikita ligger och sover nu, rätt så skönt att få en liten egen tid så här på morgonen. Gott med en kop kaffe och bara slappa lite. Men att sitta kan jag inte göra så länge till efter som att man ska hinna med att göra saker medans Nikita sover hehe.
Ska vika tvättan och plocka undag lite.
Igår skulle jag ha tränat med Cassa. Men vi visste inte när jesper skulle komma hem. Men det vart ingen träning för mig. Höl på med tapeterna i stället. Har så mycket att göra i hallen en *snyft*
Men mamma kommer på tisdag så då kanske vi hinner att göra en del *ler* Desutom längtar jag efter att få gosa med henne också hehe. Sen på lördagen nesta helg fyller ju Nikita ett år. ÅÅÅÅ FYYY va tiden går fort. Vill inte vill inte.
Fattar inte att hon redan blir ett år. ÅÅÅÅÅ.
Men men. Hoppas hon får en fin föddelse dag. Ska planera mer till veckan hehe.



_____________________________________________________________________________________________

Längter till jag börjar jobba / om jag hittar jobb. Har sökt ett nu som jag värkligen vill ha. Håll tummarna nu snälla *ler*
För om jag får jobbet och börjar jobba ett tag så ska jag och jesper köpa en stor husbil *ler*
Vill värkligen bli en familj som älskar att resa. Och att vara ute på vift gillar både jag och jesper.
Men jag har också lovar att jag ska ha kör kort då också. Lite jobbigt om bara han ska köra och det kan jag förstå.
Ska tanka hem ett pogram som jag kan sitta och  öva lite på snart.
Nej ska väl börja vika tvätten här nu.
Ta hand om er alla. Kram //athena


RSS 2.0