Lördag




Fick övertalla Jesper till att gå ut idag. Johan cassas kille och gänget skulle ha lite kul. Jesper sat och villa och senat ville han inte. Tillslut sa jag till honom att gå. Det är ju va jag sagt till han ett tag nu, tycker han ska ut med vänner och ha lite kul. Det är OK med mig hehe. Så tillslut så lyckades jag övertalla han *ler* Så nu sitter jag här och lusnar på melodifestivallen och har rätt så myssigt. Tänt en massa ljus och gosar förfullt. Nikita har blivigt lite jobbigare på kvällarna nu. Men gentligen ska man inte klaga. Hon är ju nestan alltid glad. Men nu när hon blir trött gnäller hon lite väl mycket. Men men det tar ju inte allt för länge tills hon somnar för natten. Köpte lite saker på jysk igår till vardags rummet. Nu är det riktigt myssigt. Köpte nya gardiner och så *ler* Älskar att köpa nya saker till hemmet.
Satte ihop barn sängen idag också. För hade vi en vagga som hon låg i. Men nu börjar lilla Nikita bli lite för stor för den.
Så jag har inte bara leggat och lattat mig idag *ler*
Läste ut boken som jag tallat om för i något inlägg. Den va så himmla bra. Vart klar ca kl 2 inatt. Men vart lite ledsen för nu har jag inget att läsa. Men jag säger det. Om nu får tillfälle läs "min bästa vänns dotter" Den va jätte bra.
När jag la ner boken hade jag ändå lite svårt för att somna fast kl va mycket. Tänkte mycket på min vän som går igenom lite jobbiga saker och det fick mig att blicka tillbax på den tid som va lika svår för mig. Kunde inte hålla tillbax tårana *snyft* Men tårkade snabbt bort dom. Ville inte veka Jesper och Nikita och få dom att bli oroliga. Bara det att känslan som man hade då är så fruktansvärd såå himmla jobbig. Tänker på dig vännen.
Ne ska se en film snart och myssa resten av kvällen. Hoppas att Jesper och det härliga gänget har super kul ikväll. För nesta helg är det min tur *ler mer längtan*
Ta hand om er alla. Kramar Athena
 

hjärtat är hemma igen >3


Jepser kom hem idag efter jobbet. Vilket jag tycket va skönt. Men efter som att han hade varigt ute igår med sina arbetskamrater och sedan jobba dagen efter så kan ni ju tänka er va han gjorde sen när han kom hem *ler* Jo han lagade mat men sedan somnade på soffan. Men älskar han lika mycket ändå. Önskade bara att jag fick gossa lite mer med min man. Men men man vänjer sig efter si sådär 2 år hihi.
Känner att jag varigt onytig med maten igen, vilket jag måste ta i tur med. Är så van nu att bara svulla i sig som man gjort i 9 månader, Då hade man ju en så bra andledning att äta lite gott *ler*
Skrattade så mycket åt Nikita idag. Tror hon älskar att försöka sjunga. Tog fram gitarren så som jag alltid gör och började sjunga för henne. Helt plötsligt börjar hon hon yla hahaha och skratta. Va som att hon försökte sjunga hahaha. Ja det va så gulligt att jag visste inte va jag skulle göra. Ha börjar ge henne lite efterätt efter maten nu. Idag fick hon en blandning på äpple och bannan haha ni skulle ha sätt hennes med för det värkade vara lite surt för henne. Ni vet hur man kan få hella sitt ansikte att se ut som ett russin när man slikar på en citron haha så såg älskade Nikita ut Hon av så söt. Skrattade så mycker att det nestan va svårt att mata henne (skrattar) Igår åt hon blåbär. Ja det ser ni ju på bilden nere hehe. Det ät rätt som folk säger. Visst kanske man kommer att bli arg på Nikita när hon blir äldre, Men hon ger mer glädje och skratt i mitt liv mer en någon annan människa på denna jord har gjort. Ni förstår. visst är det lätt att säga att ens barn är ens allt. Men jag menar värkligen det. Trodde aldrig att kärlek till sitt barn kunde vara så stort. jag menar deta är ju mitt första barn så jag visste ju inte va man skulle känna innan. Eller ja nu kanske det låter fel men förstå nu va jag manar. Jag säger jag älskar Nikita varje dag. Men jag menar mer en va ordet i säg säger. Hon är värkligen mitt allt.
Ne ska väl se färdigt filmen på tv. Sen får jag nog väka min sömniga ängel för att talla om för han att nu måste han in i sängen. Ska läsa boken jag är så inne i. En vän sa till mig att hon läste ut en bok på en dag. Gissa om man då känner sig lite trög efter som att jag inte läst ut den en hehe.
Badade Nikita idag också. Måste säga att det börjar bli lite svårt efter som att hon ska plaska så mycket nu förtiden haha. Ibland undrar man ju om det är jag som har badat. Neee nu slutar jag skriva för idag. Haha mitt andra inlägg för idag. Ne ta hand om er alla. Kramar Athena
 
 


hmm


Hoppas av hela mitt hjärta att Jesper få nå mer jobb, men som det låter på han nu så kommer det inte bli så. Det finns 1000 saker som rör sig i huvet på mig nu och det är inte alls kul.
Kom på att jag pratade med Lina för någon dag sen. det va skönt att få höra hennes röst igen. Hade glömt bort att Lida och jag hade sama humor hehe. Ska bli trevligt att träffa henne igen när jag åker upp till sommaren tror jag om det inte blir tidigare. Saknar alla min otroligt speciella vänner nu. Ser tillbax och minns så roliga saker med alla. Känns som om det inte alls va länge sen vi alla sågs. Men det är ju nå år nu som vi sprang ut på pubben och dansade natten lång.
När man precis har flyttat till ett nytt ställe kännar man sig lite ensam. Allså det tar ju ett tag innan man finner vänner runt sig. Men så kom jag på. Jag har hur många vänner som hälst runt hella sverge som saknar och tänker på mig. Som tur är så har man tjejerna här nu också *ler* Längtar stort mycket till sommaren. Tänkte att man kankse skulle åka bort då. men vart vet vi inte en. Om vi inte har råd med att åka utomlans så kanske man kan göra en sverge resa eller nå? Ja jag får se. För om vi ska åka runt i sverge måste jag ha körkort. Jesper är inte alls glad på mig för det. Tycker det är jobbigt om han hella tiden får köra bil. Ja jag förstår. Ska börja med den i veckan nu har jag tänkt. Ne ska städa lite nu. Ta hand om er alla kram athena


Kan inte sova



Känner mig strässad och det hjälper ju inte. Sandra ringde tidigare idag och sa att hon och hennes syster skulle börja träna kl 11 redan. Då måste jag upp kl 10 för att hina med allt men Nikita. Desutom kan jag inte soman. Känner mig klarvaken. Funderar på om jag ska sätta på en film och se om jag kan bli trött av det. Jobbigt att bara ligga i mörkret och känna att man inte somnar *snyft' Ja man får se om jag orkar i morgon. Annars går jag ner senare istället.
Cassa ringde igår och frågade om jag skulle vara och leka med henne. Lina och Frida idag och det va ju klart att jag kunde göra. Jesper skulle sova över i stockholm istället för att åka hem och sen åka till jobbet igen i stockholm på morgonen. Och det tyckte jag va en bra ide för då kunde jag leka med Cassa och tjejorna. Måste säga att det va otroligt, myssigt och kul hade vi. Va nästan så att cassa och Lina bråkade om vem som skulle gossa med Nikita ibland haha. Ta för er haha. Är ju Nikita mer en 24 timmar om dagen så det är klart att man hinner gossa med henne själv när man kommer hem hihi. Vi.... eller ja rättare sagt dom lagade voflor och det va hur gott som hällst tills man åt för mycket och vart sådär jätte mät hehe. Skulle ha bakat neger bollar också. Men va vart alldeles för mätta för det hehe. Så vi drack te och mysste och snaka skit rästen av kvällen. Ne det vart en lyckad kväll men roliga folk hahaha. Pratade också om Cassas föddelsedags fest som ska vara den 6. Då ska jag med och Nikita ska få vara med pappa själv *ler* Blir nog super bra.  Vi har valt tema också. Alla som ska vara med måste ha kläningar. Så på måndag eller Tisdag ska jag, Cassa, Lina och Frida ut och handla lite hehe. Ska bli ass kul *ler*
Ne ska se på film nu och hoppas på att jag
Ta hand om er alla. Kramar Athena

Har jag allt nu?



Har jag allt nu? Är det så här mitt liv kommer att se ut? Kommer jag och Jesper leva tillsammans för resten av vårat liv? Och kommer dag in och dag ut att se nestan lika dan ut? Visst trivs jag med allt jag har nu. Men att leva såhär i en evighet låter som en väldigt långtid. Ni som levt tillsammmans i 40 år eller liknande. Tröttnar ni inte till slut? Vill ni inte testa något annat?.Inte behöver man lämna familjen för det. Men bara få komma ut och göra saker som är nytt.
Ibland känner jag mig fri som en fågerl, ibland inlåst som en fångel i sin bur. Men det är väl bara männskliga kännslor. Eller jag vet inte. Jo jag bästemer mig nu för att det är så. Den som kommer vara lycklig hella sitt liv och tycka att allt är bra är ju omänsklig. Det finns alltid något som händer en som får en att känna sig ledsen, ensam eller något annat som gör ont i hjärtat. Visst kan det finnas stunder när man tycker att allt är perfekt och kan inte bli bättre och lyckligare har man aldrig varigt. För dom stunder har funits för mig också. Men också dom gångerna då man  önskade att man inte fans. Kudden man ligger på blir så blött av tårar att man nestan kan krama ur den. Men det tror jag att alla människor har gott igenom i sitt liv eller om inte så kommer dom att göra det. Ibland måste något hämskt hända för att man sedan kan se det posetiva. Ja jag vet, att se det posetiva i det hella är inte alltid lätt att göra när man mår dåligt eller är ledsen. Men det kommer.
Har tänkt på en sak. Under min gravidetet va jag inte alltid mig själv. Tyckte ofta jag va fett och ful. Gömde mig oftast och ville inte att folk skulle se på mig för länge. Va nestan aldrig med på bilder efter som jag själv måde dåligt av det.
Men nu 16 veckor efter förlossningen börjar jag sakta men säkert komma tillbax. Jag vet att jag aldrig kommer att bli 100% igen tyvär. Men bara jag blir 80% av det jag va för blir jag glad. Nu ligger jag kanske på 35% så det är en bitt, men jag börjar bli mig själv som person. Glad, säker, rolig, pigg. Och mitt självförtroende eller hur det stavas börjar bli bättre. För kollade ens inte killar på mig under grav tiden föruton mina vänner då. Det fanns alltid någon annan dom föredrog att se på som stog vid min sida eller någon annan stans. Nu kan jag vandra på stan och jag får alltid några eller flera bikar på mig igen. Jag vet att det inte bara är min kropp killar har fallit för, utan oftast min utstrålning och säkerhet. Också va jag fått höra min mustiska blik. Lite hemlighets full *ler* Häldre att killar faller för det en att bara gå runt och döma hur folk ser ut. Man kan ju ha värdens snuggaste ben eller kropp. men fattst lite väl mycket i huvet på dom hihi. Jag som kille skulle inte föredar sådana tjejer/kvinnor. Dom duger väl bra för en sak (host) Jag skulle villja ha en kvinna som va smart, snäll och hade alla järn celler där dom ska vara. Och den kvinnan vill jag vara.
Ne ska ner och hämta min bok som jag håller på att läsa. ( min bästa väns dotter) den är gör bra ska ni veta. Så ett lips läs den. Jag vet att den kanske låter lite tråkig, men det är en bok som man har svårt att lägga ifrån sig när man väl börjar att läsa.
Ta hand om er alla. Kramar
Athena
PS: jag saknar min mamma också *snyft* DS

älsklingen kom hem


Sov inte så bra inatt efter de som detta hände med Nikita. Men hon sov som en stock. Men det är skönt att det slutade så bra. Mina planer vart rubbade idag. Skulle vara med Sandra och promenera, sen skulle vi hem till henne ett tag. Men min älskade Jesper ringde då vi va och handlade. Han frågade va jag gjorde och trodde jag hade åkt bil till affären och frågade snabbt hur Nikita åkte efter som att barnstolen va kvar i Jespers bil. Han vart lite arg för han trodde jag hade henne i knät utan stol. Men jag sa snabbt att jag hade gott ditt. Haha så lat är jag väl inte. Då vart han genast lungn. Frågade va han gjorde och han sa bara att han va i köket. Trodde först att han va kvar på jobbet och skulle äta innan han åkte hem efter om att det tar två timmar att komma hem. Men nej det va han inte. Fattade inte först va han menade. Men så tänkte jag till och sa VAAAAA ÄR DU HEMMA?. Haha han vill överaska mig, men vart förvånad då jag inte va hemma *ler* Ni förstår jag trodde Jesper skulle komma hem kl sju ikväll. Kl va bara halv 4 så jag tänkte att jag skulle vara med Sandra under tiden. Men det gick bra för Sandra att jag gick hem. Har ju saknat Jesper så mycket dessa dagar. När jag väl kom hem sprang han till mig och pussade mig på munnen. Så gullig han är *ler* Sen satta han sig vid daton en liten stund. Efter det så åkte älsklingen och handlade mat. Det vart en rätt fin maträtt vi åt och jag vart så himmla mät *ler*
Skönt att han är hemma igen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tänker mycker på min vän Linda. Jag hoppas att hon mår bra. Jag vet att hon inte har det lätt. Och ni som inte känner Linda så måste ni veta att hon går igenom lite jobbiga saker nu men hon är otrolig stark som männiksa. Tror också att hennes barn ger henne den kraft hon inte visste fanns. Stå på dig gumman.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Min blik stannar och jag tänker till. Vem skulle jag va om min älskade Nikita inte fanns?
Tror inte jag skulle vara lika stolt över mig nu som människa. Hon får mig att villja mer, även då jag tror att alla vägar har ett slut så hittar jag en ny att gå på. När det blir mörkt i mina tankar tänder hon ett ljus och visar vägen ut.
När jag känner mig ledsen och nere behöver hon bara le och ett leende synd då också på mina leppar.
Jag ska göra allt för dig Nikita. För kunde jag välja själv och det va inte alltid det vart bra. Nu väljer jag men jag tänker till först innan jag tar något steg i mitt liv.
Du mitt älskade barn, min ängen, du är mitt liv och det finaste jag har och äger.
Jag älskar dig mer en va ordet älska kan beskriva.
Många kramar Athena
 


Det va så hämskt



Visste inte va jag skulle göra. Va på toa en snabbis när jag hörde något hämskt i vardagsrummet. Skyndade mig ditt, där jag såg Nikita bli alldeles blå i ansiktet. Fatta va som hände i mitt huvud på bara några sek. Såg hella hennes liv från det att hon föddes till nu, och detta var bara en bråkdel av en sekund. Av en ren instingt slängde jag mig på henne och snabbt fick upp henne i min famn där jag efter vände upp och ner på henne, Det va som om hon hade fått något i halsen eller svalt fel. För när jag väl gjorde det började hon att spy. Jag va så rädd att jag visste inte va jag skulle göra. Tog upp henne igen och kramade om henne så att hon skulle känna sig trygg. Hella tiden sa jag "mamma är här, mamma är här" Visst vart hon lite rädd och grät lite vilket va skönt att höra för mig för då visste jag att hon andades och att luften gick som det skulle. Sen vart hon lite röd i ansiktet, men bara efter några minuter fick hon sin vanliga färg. Då såg hon upp till mig och log. Tårana bara sprutade ner för mina kinder av lycka. Kollade alla reflexer på henne och hon är som vanligt. Tror att det lätt mer en va det va. Men detta va inte alls kul. Efter bara ett tag ville hon leka. stutsa och hoppas som för. Hon vart nog bara mest rädd för va som hände. Efter detta hade jag ögon på henne hella tiden och gick inte någon stans för en sekunt utan att ta med henne.
Det sissta jag vill är att något hände Nikita. Hon är mitt allt, mitt liv. När jag tänker efter kan det varigt en bubbla i halsen på henne efter att hon hostat eller något. Ja det va iallafall en hämsk upplevelse och jag ville inte alls uppleva något liknande igen. Nu ligger hon och sover. Men hon får ligga med mig i sängen på pappas sida efter som att han inte är hemma. Trodde inte hon skulle somna så pigg som hon va för bara 30 minuter sen. Men så fort man lägger ner henne gäspar hon stort. Städat klar idag också. Moblerade om i vardagsrummet. Får se om Jesper tycker om det när han kommer hem i morgon. Hoppas det *ler* ne ska se på film nu och ta det lungt.
Många kramar athena


Love för er båda



Måste säga att Nikita har vänt upp och ner på mitt liv. När jag ser på henne får hon nestan mitt hjärta att sluta slå när hon ler. Ingen på dena jord kommer någon sin ta hennes platts i mitt hjärta. Och dom som inte kan akesptera henne i mitt liv vill jag inte häller ha med att göra. För viste jag inte vem jag va eller vem jag ville bli. Men Nikita ger mig flera andledningar till att villja leva livet och inte ge upp när något är svårt. Hon får mig att kämpa på så många olika viss. Hon är så liten och vet inte om hur mycket hon gör för mamma redan nu genom att bara ligga där och le.
Du mitt älskade barn som Jesper mig gav är det bästa som hänt.
Visst kanske man inte kan leva som man gjorde för. Man kan ju inte gå och festa utan att planera. Och man kan inte bara dra någon stanns själv. Men tack och lov för att vi har värdens finaste släkt som mormor, morfar, farfar och farmor som hjälper till lite då och då. Desutom har man så finna vänner som mer en järna passar Nikita nå timme om jag och Jepser vill gå på Bio. Jag menar hon är ju inte så liten längre. Det har redan gott 4 månader sen vi fick henne nu *ler*
Hon hoppar och skrattar som en galning.
Jesper tycker dok att det är lite synd att han bara träffar henne från torsdag till måndag morgon och vill hälst inte att jag åker bort när han är hemma. Men det förstår jag fullt ut. Det roliga nu är att se hur mycket Jesper försöker och för varje dag kommer han mer in i pappa rollen. Blir så glad när man ser det.
Ihelgen som kommer vet jag inte alls va vi ska göra. Önskar att all snö kunde försvina och värmen kunde komma. Skulle vara så skönt att få komma igång med trädgården. Finns värkligen mycket att göra där nu =(
Föra sommaren kunde jag inte göra så mycket då jag väntade Nikita i magen. Men nu har man laddat energi så det heter duga.
Ne ska se på filmoch myssa nu. Ta hand om er alla.
Skulle ni läsare inte kuna ställa lite frågor som jag kan svara på?
Fråga vad som och jag ska göra mitt bästa och svara.
Många kramar Athena

Kan inte låta bli att gråta *snyft*



Läste en vänns blogg idag och tårana bara ranner för min kind. Fick inte stop på dom. Önskade jag va hos dig nu gumman. Visst det va ett bra tag sen vi sågs. Men du har varigt mig väldig nära när jag bode i bergsjö.
ÅÅÅÅÅ älskade Linda. Hur kunde han. Varför sa han aldrig något innan han ville ha barn och leva med dig? Jag vet att jag inte ska hata han och jag ska försöka låta bli. Men kan inte råför att jag känner som jag gör nu. Vet va du går igenom och detta gör mig sååå ledsen. Det fans en tid i mitt liv jag heller inte visst va jag skulle göra. Villjan att leva eller att ens inte finnas till vägde stort. Önskan att man bara fick försvinna från allt. Det sissa jag ville va att mina närmast skulle få uppleva detta. Det är de hämskast som kan hända en människa i kärleken. Att bli lämnad av någon man älskar messt av allt, desutom att man också väntar barn/har barn med den människan. Jag vet att det inte är lätt när folk säger åt en att vara stark, dom orden tycker man då inte att man lever upp till. Och ibland så orkar man bara inte.
FAN VA LEDSEN JAG ÄR. Inte bara av att han lämnat dig bara så där. utan mässt av din känslor just nu *tår ner för min kind* önskade jag va hos dig nu. Få krama om dig och låta dig få falla ihopp ett tag.
FAN VA DUM HAN ÄR. JÄVLIGT SMART GJORT (ARG) Hoppas att han tar sitt ansvar när ert älskade barn kommer. För om han inte gör det har man nestan lust med att hjälpa han gräva sin egna grav. Förlåt mig. säger mycket jag inte menar när jag är arg,besviken och ledsen. Fattar inte folk....... "en del killar" va dom ger sig in på? Ens sekunden vill dom sen vill dom inte. Sen när dom väl gör något så ångrar dom sig. Dumma pojkar. Vi kvinnor/tjer vi kan inte lämna vårt ansvar och bara gå där ifrån som ni tydligen kan göra. Vi måste stanna kvar med blödande hjärta och leva med sårgen att bli ensamt med ett barn. ÅÅÅ älskade Linda. Jag vet att det är svårt. Om du så önskar är det bara att komma ner till mig och slippa allt för en stund. Mest av allt hoppas jag att du är stark. Lås inte in dig. Viktigt att du vissas ute och är med familj och vänner. Även om man vill stänga in sig och vara själv är det inte alltid det bästa.
Jag finns för dig. Jag vet att jag inte ska hata honom. Men va gör man inte när han gjort så här? Det gick för fort... från det att han ville ha hus och vara med dig bara vänder det och han  ville lämna allt för att leva sitt ungdoms liv. Borde man inte tänkt sig för innan? Förlåt förlåt... Är bara så ledsen.
___________________________________________________________________________________________


Jepser åkte och jobbade igen och kommer vara borta tills på torsdag. Saknade han redan när jag hörde dörren stängas igen *snyft* Önskar han va här nu. Vill att han skulle krama om dig lite för ett tag *ler*
Får se om han får något mer jobb nu efter dena vecka. Hoppas. Annas blir det lite jobbigt ett tag. Tyvär kan man inte bara leva på kärlek. I dena värd måste man också ha pengar (tyvär) önskade ibland att man va liten. Då va man nöja och kände dig lite rik bara med 20 kr på lördagar då man fick köpa godis.
Jag vet att jag skrivigt att jag är stolt över Jesper och det kan låta lite över tjatat. Men kan inte låta bli att beröma honom så mycket. Han va trotts allt bara 19 då han vart pappa och försörjde en familj och gör det en. Älskar att se han leka med Nikita och få henne att skratta. Tar ofta upp henne på morgonen då han hör att hon vaknat bara för att få gosa med henne *ler* Man märker värkligen att han börjar växa sig in i pappa rollen och ta över lite av minna fysslor som jag gör med henne. Kom på han i helgen med att han bytte blöja. Han skrämde mig något otroligt när jag skulle in och hämta något. Trodde inte han skulle stå där med blöjan i handen, och när han såg mig skrattade han lite smått. Sötnos så jag älskar er så mycket. Nikita växer och växer. Blir lite ledsen och se hur fort det går. Snart kommer hon väl säga ( mamma sluta kan själv) haha. Ne ska se på film nu och gosa lite. Ta hand om er alla. Och Linda jag hoppas att du vet att det bara är att ringa mig.
Många kramar Athena
 
 

ALLA HJÄRTANS DAG >3



När jag vaknade på morgonen så hörde Cassa av sig. Våra planer va ju att träna,
Men vi hade lite otur i början då bilen hennes inte starta. Men så kom kloka Cassa på att vi skulle ut
och gå. UT OCH GÅ  sa ja och vart väldigt osäker på om jag ens ville eller årkade. Men så klart så övertallade hon mig. Jag tog så lång tid på mig i början efter som att Nikita skulle äta och klä på sig kläderna, så hon han komma hem till mig först haha. När vi väl började gå måste jag ärligt säga att det va hur skönt som hälst och ångra inte till att hon ändå övertallade mig hihi. Efter som att vi ändå va på vandrande fott så hällsade vi på hennes mamma och låsas pappa. Hur sköna folk som hälst. Skönt att man träffar folk med sine av humor. Nu vet man vart Cassa har fått allt ifrån haha (skoja) Roligt att se att dom gillade Nikita. Villket glädjer mig *ler*
Kl 15:30 fortsate vi vandringen till Willys. Gissa om jag började bli trött. Känner värkligen att jag måste komma ut mer och röra på mig haha. Cassa va så snäll och vek inte av hos henne utan vandrade vidare en bitt till med mig. Så på en bro gick vi åt olika håll. Kl 16:45 va jag hemma igen. Så om man lägger i hop timmarna vi gick fick vi till nestan 3 timmar. ÅÅÅÅ here gud va jag hade ont i benen, höfterna och man började redan få tränings värk på rumpan haha. Tack Cassa. Ne men det va jätte skönt. Bra att du övertallade mig *ler*
Jesper hade också köpt en film till mig med ett kost i där det stog till min Athena från din Jesper på alla hjärtans dag. Och det va filmen : vad kvinnor vill ha: Det va gulligt. Och så fick jag en puss. Tyvär är inte Jesper så romantisk av sig. Men han försökte värkligen och bara det va sååå gulligt.

Kl 18:00 skulle vi va vara hos Niklas och Madde och fira deras föddelsedag. Niklas fyllde år i veckan och madde fyller nesta, så vi passade på att fira båda två nu när Jespers syster Johanna kom upp. Tyvär kom inte Hampus efter som att han va hemma och va sjuk vilket vi alla tyckte va lite synd. Saknar den rakaren lite *ler* Ses nesta gång hoppas ja.
När vi kom hem till dom åt och fikade vi gott och hade det myssigt. Ca 23:00 åkte vi hem igen. Jesper hade kommigt överens med Grannen att han och Coffe, Jespers vän som kom på besök ifrån småland. Skulle komma  över och spela tv-spel. Jag själv skriver lite blogg och ska snart gå upp och kryppa ner i sängen och myssa med en film.
Tack alla för en bra dag idag.
Många extra kramar på alla hjärtans dag från mig.
Ta hand om er alla. // Athena


Saknar mamma



Här om dagen ringde mamma mig. Jag  vet inte hur länge vi pratade, vilket va skönt. Nu för tiden kan mamma och jag
prata om presis allt. För i tiden förstod vi oss inte alls på varan och våra samtal va oftast alltid korta. Men så är det kanske med dom flesta (inte alla) när man är ung. Det sjuka är att jag kan säga presis va jag vill. Inte alls rädd för att dölja något. Ibland kan vi bara prata en massa skit prat och skratta åt saker, och ibland går vi in på djupa och lite mer jobbigare saker. Men det är skönt att få prata ut om saker som tynger ens hjärta. Det bästa är att jag littar på henne.
När det va daks att läga på efter att man sagt att man älskar varan kom jag på hur mycket jag saknade henne. Sist hon va här hjälpe hon till väldigt mycket här hemma. Och jag och Jesper fick också tid till att göra om sovrummet. Och på nyår hjälpte hon till med maten. Sen fick vi till och med gå ut och festa medans hon tog hand om Nikita.
Synd bara att vi har så kallt i huset ibland så min lila mamma vart sjuk hehe. Så hon sa att nästa gång hon skulle komma upp är på sommaren så slipper hon fryssa häcken av sig haha. Vi har varmare nu om ni undrar hehe.
SAKNAR DIG MAMMA OCH STÅLT ÄR JAG OCKSÅ FÖR ATT JUST DU ÄR MIN MAMMA
_____________________________________________________________________________________

Idag kom också Jesper hem igen, vilket va skönt. Saknat han så mycket. Han gav mig upp gifter att göra här hemma. Ett av dom va att håla i gäst rummet. Så det har jag gjort. Fick också veta att nesta vecka kanske han förlorar jobbet efter som att dom är klara på det bygge dom va på. Och det är ju inte alls kul för någon av oss. Hoppas att han får nå nytt. Vill inte tänka på detta nu för jag blir bara deppig *snyft*
Fick kramas väldigt mycket idag med min älskling iallafall. Vanligtvis brukar han alltid somna när han kommer hem efter att ha jobbar en hel vecka. Men idag ville han kramas och gossas *ler*
Får se va vi gör i morgon. Måste nog måla klart gäst rummet. Sen får vi se.
Ta hand om er kramar Athena

Talang... nejjjjj fyyyy


jag och min ängel

Det va det västa jag varigt med om nu på ett tag. Jo ni förstår alla läsare att jag sökte till Talang 2009. Trode jag skulle
sjunga upp för någon jury eller hur det stavas. Men inte som nike. När vi kom fram till Tuna park vissade sig det att man skulle stäla sig upp på en scen och sjunga upp för allt i köp centrum. Och det va sirka mer en 200 människor. SKULLE JAG SJUNGA UPP FÖR SÅÅÅÅ MÅNGA NU?? Gissa om jag fick panik ööööööööööö JAAAA. Deta va jag inte alls bärred på. Jag fick numer 164 så jag och Sandra och min älskade dotter som också va med sat och väntade på min tur. Jag va så närvös att jag trodde jag skulle svima lite då och då. Glömde bort att jag led av scen skräk. När dom roppade upp mitt namn framför alla så visste jag inte va jag skulle göra. Kännde mig plötsligt instängd i min egna kropp. Och munen va lika tro som sand papper *snyft* Fasst jag hade drukigt hur mycket vatten som hälst. Med skakiga ben tog jag mig farm på något märkligt viss. Steg upp för trappen med det knät jag är skadad på och trodde redan då att jag skulle trilla och falla ner. Men så satt jag i stolen där med min gitarr och låten jag själv skrivigt. Började mitt intro och såg ut över alla som stog och väntade på att jag skulle börja. Blundade och önskade att jag aldrig stälde upp. Och så skulle jag börja sjunga. Men det ända som kom ut i början av låten va ett enda litet pipppppppp. Min röst svek mig totalt och jag visste inte va jag skulle ta vägen. Hur mycket jag en förökte fick jag inte till det. Satt där på scenen och kände mig som en idiot.
Jag vart så arg och besviken på mig själv. Jag vet ju att jag kan, men för dom lät jag nog som en amatör som aldrig sjungit i hela mitt liv *snyft* Efter som att jag ändå kände mig dum så va det lika bra att få det överstökat så jag kunde åka hem och skämas, så tog jag i allt jag hade av den töntiga rösen som vägrade komma ut och på något viss låsnade det då. Men låten va ju redan förstörd. Såå halva låten gick åt helvete, Förlåt mig för mitt ord, men blir så arg på mig själv. Önskade jag fick sjunga engång till nu när det gick. Få sjunga hela låten utan nå fel. Sååå min dag i lördags blev en stor besvikelse för mig själv *snyft* När jag steg ner för scenen kom en dam fram till mig och sa att hon gillade min låt och att den va bra. Tyvär tackade jag bara lite fort. Ville bara där ifrån. Önskade att hon hade fått höra låten bättre och inte sådär.
Varför fick man inte veta att man skulle sjunga för över 200 människor? Kanske skulle jag då vara lite mer instäld till det då. Och inte bara bli upp kasstad på en scen bara sådär *snyft*
Nej nu ska jag lägga deta bakom mig. Önskar jag kunde få glöma denna dag helt.
ALDRIG IGEN....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min älskade Jesper ska åka och jobba igen i morgon. Kommer kännas tomt utan han nu. Desutom har det varigt nestan snö kaus här, så jag hoppas att han kör lungt.
Danneoch Sandra kom hitt i dag också. Såg på beck på tv.
Sat och tänkte på hur fort tiden går nu. Ser på Nikita och tycker att hon växer så mycket nu. Hon försöker redan hålla i napp flaskan själv, hoppar och skuttar när man håller i henne och skrattar gör hon nästan hela tiden nu. Pratar mycket gör hon också. ÅÅÅÅÅÅ hon är så söt. Du är finnast i värden min ängel. Älskar dig sååååååååå mycket.
Ne nu ska jag sova lite. Hoppas alla har det bra.
Kramar Athena



Har varit iväg



Fy va veckorna gick fort. Tyvär har jag varigt  borta och därför inte skrivigt något.
Bästemde mig för att jag inte längre bara skulle vara hemma. Kände för att åka bort ett tag. Så vart åker man inte då?
Hem till helsingland. Att åka ditt va dok inte det lättaste *ler* Först skulle man åka från surahamma till västerås, från västerås till uppsala, från uppsala till hudiksvall och från hudiksvall till älgered eller vart man nu ska åka. Det va inte lätt med all packning och vangnen vill jag lova hehe. Men som tur va det nästan alltid någon som va vilig att hjälpa mig på utan att behöva fråga. När jag väl kom fram så va det såååå skönt. Lite trött efter resan bara. Men jag hade det såååå trevligt. Träffade alla nära och kära. Ja dom jag han med i allafall.
Jesper va dok lite orolig och ville ringa rätt så ofta efter som att jag åkte så långt ifrån honom nu.
Men jag kan inte mer en säga att jag hade det sååå trevligt och hur myssigt som hälst. Önskade att jag dok kunde stannat längre. Tiden bara flög iväg och jag såg inte alls fram i mot resan hem *snyft*
Men när jag väl va hemma va det så skönt. Jesper kom hem tio minuter efter mig och jag fick en lång efter länktad kyss av honom. Han hade tydligen saknat mig otroligt mycket. Och så låvade han mig att nästa gång jag åker upp skulle han följa med, vilket jag skulle tycka va trevligt. Vill att han ska se hur jag bot och varför jag trivdes så mycket där uppe. Hudiksvall eller ja helsingland överhuvud tager är  sååå fint på sommrana.
Nej idag så ska vi i familjen bara gossa och ta det lungt. I morgon händer det saker som jag dok inte ska säga nu för det är en hemlis hehe. Men i morgon kanske jag säger om allt går som det ska haha.....
T hand om er alla kramar athena

RSS 2.0