Sol idag>3



ÅÅÅÅ skönt att solen tittat fram idag. Hoppas den stannar för idag, ska ut snart och måla huset som vanligt. Hoppas man kan göra det med line ute idag hihi.
Igår kom Cassa hem till mig. Såg på film och mysste. Skönt att du kom gumman för tänk så bra dag du gjorde det til *ler*
Inte alltid kul att vara ensam om dagarna ibland.
en idag lär jag ha fullt upp att göra nu när solen är uppe för en gång skull.
Hoppas jag hinner med en del idag. Den som vill komma och hjälpa får göra det *ler*
PS några skönra bilder på Nikita haha DS



_____________________________________________________________________________________



Det fins en vän till mig som förändrats så mycket. Och jag vet inte om det är till det bättre.
Tycker det är synd att man ut säter sin kropp så som hon göra. Själv tycket hon inget alls och märker inte va hon håller på med. Och om man säger något ser hon bara på en som om man va dum i huvet....
Att förändra sin kropp och säta sig själv på svält och ta bantningsmedel till max. Ja visssa kanske tycker det blir fint. Men det är inte friskt att göra det så pass mycket att man väger mycket minder av va man ska göra.
Det är inte för att vara dum. Men deta är fan inte bra. Varför kan man inte bara gilla sig själv och om man vill tappa några kilo så kan man väl göra det på ett sunt sätt som att träna och äta nyttigt eller har jag fel????

Ne fy jag blir bara så arg när jag tänker på deta. Men men..

Ne ska ut i solen nu och jobba lite hehe.

Ta hand er alla. Kramar

athena
 
PS att bli för smal blir inte fint. Kan inte ni fatta det???? DS


Är så trött



Enu en helg som bara går åt att fixa huset *snyft* Och inte nog med det rengnar det stor del av dagarna =(
Men i helgen va inte målningen det viktigaste på listan. Nej det va alltan och verandan som va akut *snyft* Började med att vi skulle fixa lite då man hittat ett stort fel. Pelaren som håller upp hella alltan hade möglat. Det räkte med att man bara petade på det så föl det stora trä flisor  av =0
Och det värsta av allt va när jesper tog bort pelaren så lutade hela verandan. Så fick fixa allt så fort vi kunde.
Jesper va jätte duktig och inte nog med det så kom jespers pappa också och hjälpte till en hel del. Eller ja han har hjälpt till rätt så mycket här nu under tiden. Tack så mycket.
Nu är allt på plats och det tog hella dagen till att fixa detta. Själv så fick jag lite dåligt samvete efter som jag skulle ha varigt i stockholm och firat min bästa vän. Men jag vet också att hon/dom kommer ha förståelse för detta. Får ta och fira henne när vi ses nesta gång. Tyckte bara att det va väldigt synd. Hon bätyder ändå mycket för mig Marie >3>3>3
___________________________________________________________________________________________

Nesta helg är det midsommar *ler*
Jag och Jesper kommer att åka upp till helsingland för att fräffa lite av mina vänner *ler*
Ska bli så kul att få träffa Ronja och Love som också fått barn *ler* Ska myssa med dom alla och deras karar som också dom är roliga att vara med *ler* Hoppas bara att vädret kan låva sol *ler*
Ne nu vill Nikita leka lite. Hon sitter här och ropar mamma mamma mamma hihi så gulligt att höra.
Ta hand om er alla.
Kramar athena

SÅÅÅÅ trött nu



Känns som om huset aldrig kommer att bli klar *snyft* Och inte hjälper vädret till. Känner mig strässad och lätt ireterad eller hur det nu stavas =(
Det ända man gör om dagarna och på kvällarna är att måla måla måla. Känns som om man inte alls har nå liv just nu.
Vill ju vara med mina vänner och få leka med min dotter som kryper om kring hehe.
Inte alls kul för henne att sitta i sin vangn hella dagarna och se på när jag/ vi målar.
Desutom jobbar jesper i veckorna så när vi ses går vi nestan varan på närvena  efter som att vi jobbar och jobbar hehe.
Vill ju kompa av och ta det lungt med älsklingen i bland också *snyft* Men just nu känns det som att det inte fins någon tid med det.. Vi vill ju bli någo lunda klar med huset innan dopen som är den 5 juli. Så lite minder en en månda vill vi att det ska se OK ut i allafall.
ÅÅ just nu önskade man att man hade sina egna släktingar här som kuna ta Nikita lite då och då så man hade tid till att göra allt. Hon vill ju inte bara sitta hella tiden.
Desutom älskar hon att krypa om kring och smaka på lite allt möjligt nu så det gäller att ha koll på henne haha Älsklingen fy va tiden går fort. Mammas lilla bärla =)
I morgon fyller Danne år också. Ska åka in till stan i morgon med maria *ler* Hon ska bli blod givare. så vi ska åka in till sjukan en stund. Sen ska vi fika lite också *ler* Får se om jag hittar något till Danne också. Sen ska jag till Sandra en svänge. Måsta gratta Danne och ge hans present om jag hittar någon vill säga. Sen ska jag hjälpa till att baka.
Så i morgon kommer jag inte hinna med huset lika mycket som jag borde. Men jag måsta värkligen göra annat någon dag.. BLIR GALEN annars ju.
Har ju nestan inge tid alls att blogga villket jag tycker är jätte synd.
Ne ska leka lite med Nikita innan hon somnar för i kväll ta hand om er alla.
Kramar Athena

 


 

Inte tid just nu =(



Tyvär så har jag inte alls mycket tid till skriva i bloggen. Andledningen till det är för att vi håller på att bygga och måla om huset. I helgen höl vi på hela dagarna. Från kl 9 på morgonen till kl 9 på kvällen. Och det är inte alls kul =(
Och inte ett dug när det är så fint väder. Tänk själv att svettas som bara den när solen lysser så starkt. Önskade att man kunde bli klar någon gång så att man bara kan slappa och ta det lungt på helgerne, fiska och bara njuta. Men nej det går inte för oss just nu. Men vi åkte dock till köping på marknad. Vilket va jätte myssigt.
Nikita är också bättre, förutom att hon har diare. Men hon är glad och pigg som alltid igen hehe.
Två tänker har hon fått nu också. Fy tiden bara flygger iväg nu ju.
Idag kan jag inte göra så mycket på huset efter som att det rengnar. Fy så tråkigt. Man vet aldrig hur vädret kommer att bli nu för tiden. Och tiden bara tickar i väg. Måste bli klar snart.
Ne ska städa lite här hemma nu. Stökigt som bara den *snyft*
Ta hand om er alla.
Kramar // athena

 
Jesper har värkligen jobbat dena helg. Och han har varigt
så duktig. 
Älskar dig 

 
Det är så stökigt runt vårat hus
och det målsa här och där


 Men dena sida är snart klar

RSS 2.0