En känsla av tryghet



Kan ni förstå hur det kan kännas när den man älskar jobbar borta i veckorna? Och den känslan man sedan får när han till slut kommer hem? Jo jag vet.
På något vis känner man sig inte hel. En ständig saknad och oro i kroppen. Lite ledsen över att man känner sig ensam. Visst har man vänner, och det är ju alltid bra. Men dom kan ju inte fylla i tomheten som bara den man älskar kan göra. Idag fick min älskade Jesper lämna jobbet för att komma hem. Och gissa hur många gånger jag såg på klockan och hoppades att tiden skulle gå fort. Bara för att man just nu kollar så mycket, så går tyvär tiden så mycket långsamare *snyft* Men tillslut så stog han vid dörren och jag fick min efter längtade kyss.
I morgon om allt går som det ska, Ska vi gå ut och äta en romantisk middag och avrunda med en myssig Bio. Bara han och jag *ler*
Älskar dig så mycket Jesper. Tack för att du gav mig värdens underbaraste dotter. VÅRAN NIKITA



Jobbigt

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Känner mig strässad och ledsen. Det händer saker jag önskade inte skulle hända. Min älskad Jesper kanske kommer
att förlora jobbet. Och det bätyder att jag inte längre kan vara hemma med våran dotter som bara är 3 månader, utan jag måste ut och söka jobb *snyft* Det som är så jobbigt är att jag måste börja ifrån ruta ett. Det skulle vara en annan sak om vi hade bot i stockholm för att jag alltid va välkommen till min gammla jobb. Men här har jag inget alls. Det är så jobbigt att få in fotten igen på ett nytt ställe. Det bätyder att man aldrig får jobb på en gång uten man måste arbeta sig upp. Ta pass för någon som är hemma och sjuk.
Det som känns mäst i hjärtat är att jag igentligen inte är redo för att vara ifrån min dotter på de visset  en *snyft*
Nej just nu känns det som om man vill lägga dig under täcket och inte resa sig upp. Palla med ångest och deprition nu.
varför varför varför.......................
Ju mer jag tänker på det ju störe blir klumpen i magen på mig *snyft* Nej börjar bli less nu. Jag önskar trygghet i våran familj. Men utan pengar kommer man inte långt.
Tycker så synd om Jesper. Han lär inte alls må bra med tanke på hans jobb. Men han gör så gott han kan för att hitta nå nytt. Och om han har tur så kanske han blir kvar, men det va inte alls säkert. Och just nu är det inte lätt att hitta jobb inom bygg. Man sparkar folk hitt och ditt.
Nejjjjj fy jag vill inte tänka på allt nu.
Ta hand om er. Kram athena

Varför får man inget gjort?



Önskar jag kunde leva dagen som om det va den sista. Kanske skulle man få med gjort  här i livt då. Idag har jag inte gjort något vätigt alls, förutom att ha tränat =(
Önskar att jag va mer aktiv och hade mer ork. Eller är det bara av en ren lathet *snyft* Det är synd att man inte hittar på mer att göra nu när Jesper är hemma.
Dom senasre dagarna har jag kännt mig små ireterad och inte vet jag varför, Inte alls lika glad som jag va för. Kankse är det vädret som gör mig såhär. Inte kul alls. Kanske skulle jag ta Nikita och åka bort någon stannas? Att få komma bort lite. Ibland kan man må bra av det. Det är ju inte alltid så kul att bara vara hemma. Önskade jag hade körkort. Jag måste värkligen fixa det nu så man har det gjort. Skulle vara så skönt att  bara sätta sig i bilen och bara åka iväg.
Önskade också att man kunde vinna någon miljon på lotto. Gissa va jag skulle göra för dom pengarna då haha. Nej nu lever jag bara i en dröm igen.
Imorgon ska jag se till att det blir lite gjort. Ska träna igen också. Ska fa.... se till att fixa min kropp nu till sommaren. Den är ju inte riktigt som den va för nu när man har barn. Men Nikita är ju klart värt det. Men man vill ju inte se ut så här för resten av mitt liv. Jag är ju fortfarande ung om man säger så hehe.
Jag och Jesper skulle ha målat hallen där uppe idag. Men vi kom inte så mycket längre en till att slippa =(
Måste också bjuda hitt lite folk på fika efter som att det inte alls va länge sen Jesper fyllde 20. Bara det att det  inte funits nå tid till det en. Så det måste också fixas. Nej nu ska jag sova lite.
Ta hand om er alla. Kramar athena

dröm

                                                           

jag vet inte om det va en mardröm eller en bra dröm. Vaknade upp alldeles svetig, jag vet inte om jag va nöjd eller om jag grät. Den va så otydlig. Jag vet inte vem du va. Eller varför du kändes så nära. I min dröm va jag så osöker, fast jag visste.
Jag ville glöma men ändå inte.
Jag kände mig hotad men ändå trygg.
Har ni någonsin drömt en sådan dröm?? Ni vet liksom ingenting. Men ändå handlingen? Den va va konstig.
HMMMMMMMM............
Va bara tyungen att skriva detta haha. I morgon kanske jag glömer den. Ja ni vet med drömmar. Vissa kommer man ihåg sen efter någon minut så är den borta ur huvet på en haha.
__________________________________________________________________________________

Min älskade Jesper sover som en stock. Pillar i hans hår och ändå så vaknar han inte. Gillar att dra min fingrar igenom och leka lite med hans hår toppar hihi.
Han ser så frid full ut när han sover. SSSÅÅÅ söt.
Nikita ligger och små pratar i sömnen igen. Ibland så piper hon som en liten mus hahaha. pippp pippp kan man höra. Sen låter det som om hon skrattar år sig själv hahaha. Ja hon är då så söt. I kväll va hon så pigg och vägrade somna när vi såg på en film. Hon skulle röra och dåna på dig hella tiden. Jag försökte få henne till ro men nej det ville hon inte. Tillslut tog Jesper henne i sin famn och hon bara så där på en gång vart aldeles stilla och lungn hmm så han lyckades haha. Lite senare fick hon bada och äta lite. Sen vart det legg dags för tjejen haha.
Idag så tränade jag också med cassa och en vän till henne. Så denna gång fick Nikita vara hemma med sin pappa. och det gick så bra så haha.
Nej nu ska jag sova. Ta hand om er alla. Kramar athena


FEST FÖR MIN JESPER

skål alla

Först så vill jag tacka alla underbara människor som va på våran fest. Och som gjorde det roligt både för oss och andra.
För mig och Jesper vart det väldigt lyckat och hade det så kul. Nikita fick sova hos Farfar och Madde över natten. Som tur va så hade hon varigt snäll.
Fick så många gäster. Och det va inte bara folk här ifrån, utan både i från Göteborg och stockholm av vänner vi hade sen tidigare. Så dom som va tvungna att sova hos oss va. Micke och hans tjej, Markus och hans tjej och så Marie och Derin. Så det va 6 st som skulle vara kvar och över natta *ler* Plus att vi fick en gäst till som sov på soffan. Så med mig och jesper vart vi tillslut 9 st i vårt hus haha. Men det va myssigt *ler*
Jag och Danne va det som la oss sist haha. Ville nyktra till lite innan jag gick och la mig. Hatar när det ska snura så mycket i huvet på mig när man ska legga sig haha. Så kl 6 gick jag och la mig tillslut. Min älskade Marie och hennes kille som sov inne med oss i vårat rum fick för sig att det va kallt i rummet och skruvade på elimentet till max. Så jag kan låva att det va inte skönt när man vaknar tre timmar senare över att man tror att man flytter bort av svett hahahaha. Det va så varmt att man fick svårt att andas med bak fyllan som satt i halsen hahaha
På morgonen bästelde vi alla pizza och åt. Såg på tv och bara mös. Pratade om festen som va igår och fick så många skratt. Jaaaa det va värkligen en lyckad fest.
Nu är jag och Jesper själva igen och det känns lite tomt utan alla *ler* Men också väldigt skönt.
Så i natt ska jag myssa med min älskling alldeles själv och det ska bli så skönt.
TACK ENU EN GÅNG TILL ALLA SOM GJORDE DET ROLIGT IGÅR.
Ne nu ska jag se på tv och ta det lungt.
Kramar athena med familj
 


Jag vill, men kommer det gå?



Ska mitt liv se ut så här? Att varje dag sitta hemma och vänta på den man älskar? att sakna honom så man tror att man dör. Att dag in och dag ut  ska städa, träna, ta hand om Nikita själv, att vara ensam en stor del av veckorna?
Det känns som om det inte va länge sen jag drömde om ett liv i ramp ljuset. Att få synas och stå på sen. Sjunga det bästa och vackraste jag kunde för över 1000 folk som skulle stanna upp, bara för att se och höra mig. Och att ha ett chema som är fult över saker jag måste göra.
Allt blir tyvär inte alltid som man önskade att det skulle bli. Nikita och Jesper är det bästa som hänt mig, men man kan ju inte låta bli att tänka tillbax.
Jag vill ju så järna få använda min röst. En röst som jag vet att jag skulle kunna komma långt med.
Ibland kommer gråten upp i halsen på mig. Kommer mitt liv att se ut så här? Kommer min önskan ändast få bli en dröm? Det finns ju så mycket mer jag är bra på. Och inte bara att få vara mamma, städa, diska, träna, och vänta på att Jesper ska komma hem igen efter att ha varigt borta i över en vecka.
Snälla va ska jag göra? Jag är inte född till att göra bara detta.
Önskade att jag kunde ta Jesper och Nikita med mig på äventyr. Önskade jag kunde förklara för hella värden va dom bätyder för mig. Jag vill att mitt liv ska vara värt att minnas. vill inte ligga på döds sängen och se tillbax och känna att det va inte nog. att jag önskade vi gjorde mer. Jag vill inte ligga där med den ångesten över att jag skulle kunnat göra mer och att jag inte är nöjd. För när det väl är min tur att dö vill jag se tillbax med ett leende och känna att " NU HAR JAG GJORT VA JAG ÖNSKAT. NU ÄR JAG NÖJD"
Som det känns nu kommer jag dö med tårar av ånger.
Att bli mamma va ju det bästa. Men att bli mamma är bara en liten del av livet.


                                        


Att reda ut och göra luften klar igen



Ibland kan man säga, göra saker som sårar en. Tyvär kan det också hända att man tar inte upp den med den människan på engång. Utan man omedvetet  börjar stapla allt på en hög. Tillslut bli högen för stor och allt rassar.
Det har tyvär hänt mig och en nära vän. Men idag har vi rett upp att. Pratat om allt va vi tycker, tänker och känner. Och det va nog något vi båda va tvungna att göra för att våran vänskap skulle vara. Och det va otroligt skönt ifrån min sida och jag hoppas att det va det för hennes också.
________________________________________________________________________________

Idag har jag varigt så duktig och börjat träna. Pratade med Cassa på msn igår och kom på den iden. Så nu jävlar ska man bräna flesk och grav magen som finns kvar ska bort.  Mitt mål till sommaren är att gå ner 15 kilo. Ni förstår alla läsare. När jag va gravid med Nikita gick jag upp 34 kilo. FATA 34 KILO det va inte lite. Nu har jag 15 kvar. Tappade ändå 25 kilo sen hon kom och det är inte så länge sen.. Men det är 15 kvar. Så nu jävlar är det bara att ligga i. Hoppas värkligen att jag lyckas. Tror själv att jag kommer må bättre av det. Men som ni vet med oss tjejer så är det ju alltid något fel på en som man hittar *snyft*
________________________________________________________________________________

Fick veta av Jesper att han kommer hem på Fredag *snyft* Har nästan varigt ifrån han då i två veckor. Ja lite mindre. Men det har och är jätte jobbigt. Hoppas att han aldrig måste jobba så här igen. Kan inte beskriva min saknad för honom *snyft* Tycker inte alls att detta va lätt.
Tänkte mycket på mamma idag också. Saknar henne så mycket. Hon gjorde så mycket för mig när hon va här i en vecka. Tror inte hon fattar hur mycket det bättyde. Hehe önskar hon va här nu. Känns ju lite ensamt. Nej nu ska jag se på film sen sova. Sandra kommer och hämtar mig kl 10 för att träna sen ska vi åka in till stan där vi ska göra lite ärenden. Ta hand om er alla. Varma kramar athena


En tår av saknad



Hur man man beskriva en ensamhet, en saknad. Min längtat för han som måste jobba flera mil ifrån sitt hem. Ifån mig och ifån sin dotter. JAG VILL INTE, JAG VILL INTE, JAG VILL INTE.
Denna gång spelar det ingen roll hur mycket jag ber till en högra makt. Han får ändå inte åka hem, och jag vet att min önskan inte kommer att få slå in. Och det känns mer en jobbigt. Hur klarar man igentligen av att vara ifrån den man älskar så länge. Det spelar ingen roll om jag är omgiven av 1000 folk. Mitt hjärta saknar han lika mycket för det.
Förlåt för mitt ord val men fannnnnn. jag hatar värkligen detta.
Trode värkligen att jag aldrig skulle kunna älska någon så här mycket. Och det gör ju saknaden efter han något så oendligt jobbigt i mitt hjärta. Jesper och Nikita bätyder värkligen mer en värden för mig.
Å älskade Jesper. Du kämpar värkligen för att ekonomin ska funka. Jobbar ibland 15 tim om dagen. Kommer hem efter en vecka ut utan oss alldeles slut efter arbetet, Jag och så många fler är så stålt över dig älskling.
Önskar du va hemma nu. Vill bara få krama om dig.

Ibland kan jag hata drömmar



Hatar att vakna upp med ångest och illa mående. Hur funkat järnan igentligen. Kan man inte blockera drömmar som är så hämska *snyft* Man vet ju att drömmar inte är värklighet. Men ändå kan man vakna upp med en klump i bröstet och tro för någon sekund att det har hänt. Fy det är svårt att beskriva eller att förklara. Men tror nog att ni vet va jag menar ibland. Det tog ett tag tills jag somnade inatt. Funderade på så mycket att sömnen inte riktigt ville komma ikapp mig.
Känns som om det inte alls va länge sen som jag fyllde 10 år och ändå va det för 13 år sen. Minns va jag fick för pressent av min pappa. Haha det är så roligt för jag har aldrig riktigt varigt en tjej som lekt så mycket med dockor och andra tjej saker. Utan det jag önskade av pappa fick jag, och det va en en pistol som sköt ut bollar. Mins att ju mer man pumpade i handtaget ju längre och hårdare sköt man bollarna *ler* Det va härliga tiden när man va liten. Man visste inte så mycket om värden, utan man levde mäst i fantasin full av lekar. Men vart nöjd och glad över vecko pengen som va 20 kr. På den tiden va det mycket pengar. Nu kommer man inte så långt på ens 10 000. Det finns så mycket man måste betala och på ett naffs är alla pengarna borta. Desutom har man barn nu som nestan hälften av alla pengar går åt till. Men det är min älskade dotter värd mer en allt annat. Jag är så glad över att vi är två med Nikita. Tänk på dom som inte har en pappa i sitt liv? Måste vara jobbigt att vara ensam om barn.
Ibland undrar jag hur mitt liv skulle se ut om jag aldrig hade träffat Jesper? Vem skulle jag vara nu? Skulle jag ha nått mitt mål som jag då önskade? Eller skulle jag kanske en vara den stockholms tjej som sköte äventyret men som igentligen inte kom någon stanns? Eller skulle ja?

Det är lite synd att jag känner att min sång röst sakta tynar iväg. Kommer det bli något med det. Eller kommer jag begrava min gåva som jag är född med utan att få dela med mig av den? Jag vet inte hur mitt liv kommer att se ut en efter som man formas så mycket. Man är som en kruka som man skapar med bara händer. Blir man någonsin nöjd?
Jag va tvungen att skapa en ny kruka i mitt liv sen Nikita kom. Och denna gång ska jag göra allt jag kan för att den ska bli den vackrastade. Nikita är trotts allt meningen med mitt liv nu och är en väldigt stor del av både mig och Jesper.
Om det är något som jag INTE ångrar är ju det min prinsesa. Älskar dig tok fia *ler*
Ta hand om er alla. Undra ni något så e det bara att fråga. Jag kan inte lova att jag svarar på allt. Men det mästa.
Varma kramar ifrån mig


Grattis på föddelsedagen min älskade Jesper



Ja må han leva hipp hipp hurrraaaaaaaa. Grattis på föddelsedagen mitt hjärta. Önskade att jag va med dig nu. Men tyvär så ska du jobba 6 dagar till innan du får komma hem till din familj. Dom har ändrat på jobbet. Nu ska dom jobba 9 dagar i rad sen vara lediga 7 dagar. Känns tungt att sitta ensam hemma en fredag och se på tv utan dig *snyft*
Men du roar dig lite idag iallfall. Jesper ska ut idag med några vänner. Dok ska dom inte vara ute för sent efter som att Jesper ska jobba igen i morgon. Men det är klart att man ska ha lite kul på sin föddelsedag. Men det känns i hjärtat att man saknar dig något här hemma.




                                                                          _______________________________________________________________ ____________________________

Har ni märkt att man kan såra människor utan att veta om det? Igentligen vill man inget menat utan kanske tvärt om, men det kan komma ut fel. Det kan vara ifrån min sida och det kan komma ifrån andra. Men jag vart ledsen idag. Du fick mig att känna som om jag aldrig kommer att duga som mamma.
____________________________________________________________________________________________

Idag gjorde Sandra något snällt till mig fast hon hade andra saker i tankarna. Tack. Hoppas det blir bätter snart.
____________________________________________________________________________________________

Idag mår jag också bättre och är inte längre sjuk. Villket jag tycker va jätte skönt. Men Nikita börjar bli lite snorig så nu håller jag extra noga öga på henne. Men det värkar inte som om det stör henne för hon skrattar och är lika prat glad endå hehe. Men ni som har barn förstår nog. Det spelar ingen roll om det kanske inte är allvaligt. Man tar alltid extra mer hand om dom hihi. Hon tänker nog ibland " men mamma sluta nu börjar du bli larrvig" såg till att hon hade lite mer kläder på sig och kollar till henne lite väl mycket. EE det är bara en kännsla av oro som igentligen inte är något att oroa sig för men vi vet mammor hihi. Nu när jag la henne i sängen så skrattade hon bara och va hur pigg och glad som hälst och man vart lite orolig att hon inte skulle somna. Men det gjorde hon *ler* Älskar att se på henne när hon sover. Barn ser så fridfulla ut. Nikita som är en av det vackraste skapelsen på denna jord är så vacker att se på. DU ÄR SÅ SÖT NÄR DU SOVER GUMMAN. och lika söt är du när du vaknar.
Måste säga det igen men Nikita är värkligen det bästa som hänt mig.
Och om kanske ca 2 år får hon ett syskon. Tycker det är viktigt att ha en syster eller en bror. Så att dom vet att dom alltid har  vanan. Det tycker jag och många fler också. Jag är glad över att jag har syskon. Visst bråkar vi ibland. Men vi finns alltid för varan om något skulle hända. Och ibland kan man behöva en syser eller bror och inte alltid en mamma och pappa i vissa tillfällern.
Ne nu ska jag se på en film innan jag går och sover för ikväll. Ta hand om er alla. Och glöm inte att läsa min blogg. Tycker det är kul med så många läsare. Om ni vet mer som gillar att läsa bloggar är det aldrig fel att ge ut min *ler*
Varma kramar ifrån mig till er.


MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DIG

Sjuk *snyft*



När man blir sådär sjuk att man nestan blir lite liten igen. Man vill bara ligga i sängen och bli om pysslan av mamma eller pappa. Ja så sjuk känner jag mig nu och det är inte alls kul *snyft* Det är inte ofta jag blir sjuk. Tyvär när jag väl blir det så är det inte lite häller. Vaknade ca 3 inatt över att jag måde dåligt. Jesper låg redan vaken och väntade på att kl skulle bli 4 efter som att han idag åkte till stockolm och började jobba igen. Så bilen här ifrån åkte ca 04:15
När jag märkte att inte häller han kunde sova viskade ja " Jesper, jag tror jag börjar bli sjuk" Efter dom orderna minns jag inte hur många gånger jag va tvungen att springa på Toa och spy. Jepser va så snäll innan han åkte och tog upp en hink till mig att spy i efter som att det vart lite jobbigt med all springande. Kunde knapt ta mig upp för sängen tillslut. Men gjorde ett ryk och bärde ner daton, Nikita och mitt tecke ner till soffan där jag iallafall kunde se på TV. Kännde att hjärtat slog över 180 och jag va genom blött. Dessutom började Nikita och så blir grinig så jag e nog inte den ända här som är sjuk. Hoppas det blir bätte imorgon för så här vill jag inte vara *snyft* Vissade sig att Jesper också började bli dålig. Han hade tydligen spyt på jobbet men sa för ett tag sen att han kännde sig lite bättre. Madde va så snäll och köppte blåbärs soppa till mig och så. Men hon vågade inte gå in och hälsa på Nikita efter som att hon inte ville bli sjuk haha och det förstår ja. För att vara sjuk är aldrig kul. Skulle ha börjat träna idag. Men det gick ju åt skogen.
Nej jag måste vila nu. Att skriva blogg idag va visst lite jobbigt det också. Ta hand om er alla.
Kramar athena

Kanske har man sagt för mycket?



Det finns tider då man kanske är svagare en vanligt, men folk runt en tror man är stark. Man håller en mask igen kan se, man ler och säger att allt kommer att bli bra, Man låter själv säker på allt man säger. Ibland tror man på det själv.
Men ibland kanske man öppnar sin mun för många gånger och just då känns det bra att lätta på sitt hjärta. Men efter ett tag vill man ta allt tillbax. Börja om från början, göra och säga saker lite annerlunda. Istället för att tänka "fan nej, det där borde jag inte sagt" Tyvär kan det bli så ibland. Och inte kan man ta det tillbax, Eller det beror på va man säger. Men ibland kan man komma in på djupa saker man ibland inte tallar om. Och just då kan det kännas rätt. Sen får man lite ångest för allt man sagt. Hoppas att dom glömer.Men man vet att det kanske dom inte gör.
Man börjar hålla sig på avstånd, Kankse för att man inte vill komma så där nära igen.
Ibland vet jag inte själv va jag har mig. Om jag litar på mig själv, eller om jag kommer finnas för andra. Ena stunden vet man vart jag står, andra inte. Kanske är man osäker på sig själv och va jag vill. Låter andra bästema och man bara följer med i svängarna. Ibland blir man också bara så trött på när folk säger va man gör för fel, Ibland behöver dom inte säga något allt, Men bara vet att dom tycker så.



Det jag vet att jag är säker på är  min kärlek till min familj och att jag alltid vill dom det bästa och att dom alltid kommer före allt annat på denna jorg. Nikita är min ögon sten och bättyder allt för mig.
Hon växer för varje dag som går nu. Och redan nu kan hon inte längre ha vissa kläder som hon hade för. Och hon lysser upp hella min dag när hon skrattar eller små pratar med sig själv. Hon älskar att lyssna på va man säger och ler lite då och då för att vissa att hon vill att man fortsäter att prata med henne. ÅÅÅÅ Hon är så underbar. ibland kan jag störa henne i sina tänkar när hon sitter så söt bara för att få kramas lite med henne, pussa henne på kinden och kräva ner min näsa i hennes hals och nosa. HON ÄR VÄRDENS FINNASTE OCH ÄR ALLT FÖR MIG.  Att få ha blivigt mamma till Nikita va det bästa som hänt mig idag. Och att få ha ett barn med någon man älskar är ju bara så underbart.
Mamma kommer att åka hem i morgon, vill tacka henne för denna vecka för att hon hjälpt till så mycket här hemma. Du är så underbar mamma. Jag och Jesper har till och med hunit måla om sov rumet. Det blev så fint. Och stackars Jesper som börjar jobba igen snart. Inte kul.
Ne nu ska jag sova. Ta hand om er alla läsare,
Många kramar Athena


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR



Jag har klätt granen för första gången i mitt liv själv. Nikita sitter i sina bayby sitt och små pratar för sig själv. Tiden har gått så fort sen hon kom in mitt mitt liv. Man blir nestan lite ledsen när man ser hur fort hon växer. Snart kommer hon att hjälpa till att klä granen tillsammans med mig. Se hur hennes stora veckra ögon kommer att lyssa  upp när granen blir klar och när alla klappar är på platts. Och hennes nyfikenhet om va som glömer sig i alla presenter till henne haha. Ja just nu känns det som om det inte alls är långt kvar tills den dagen kommer. Nikita är det bästa som hänt mig och jag kan fortfarande inte fatta att hon är min älskade dotter. Så underbar hon är.





Jag och älskade Jesper med Nikita friade jul med hans pappa Niklas och hans tjej Madde och alla barnen. Och jag måste säga att det va första gången på världigt länge jag fick känna en rikitg julafton. Allt gick också som det skulle. Allt va bara så perfekt och jag hoppas att Nikita föralltid får en underbar jul. Efter kl 4 åkte vi alla hem till Ritta och Göte där julen fortsate. Maten va god och alla barnen va på plats och väntade på Tomten. Inga utav dom vuxna ville vara tomte i år så jag tog på mig den stora äran att få vara han hahaha. Måste säga att det va en upplevelse att få vara tomten (skrattar) Efter som att jag varigt med i några jular innan så visste jag ju hur det skulle gå till. Jag kunde bara inte låta bli att skratta som bara den i all utrustning när jag gick utanför huset med min säk. Vad gick jag med på tänkte jag för mig själv innan jag knackade på dörre och sa "HOHOHO fins det några snälla barn här" HAHAHAHAHAHA Ja det va så kulllllllllll.
Dagen efter julafton åkte jag och familjen ner till småland för att överaska Jespers mamma. Hon visste inte att vi skulle komma och gissa om hon vart glad? JOOO da hon vart överlycklig och det va ju kul. Och så klart hade hon saknat sitt barnbarn. Va stannade några dagar och hade det myssigt och det vart många timmar med att bara gosa med Nikita *ler*

Vi åkte hem sen på måndag morgonen. På Tidagaden skulle min mamma komma upp till oss och stanna några dagar hon med *ler*
Vi hämtade upp henne på tågstationen i västerås där efter åkte vi och åt på Kina resturange som hon vill bjuda på. Och gott va det. För man hade ju tröttnat på all julmat kan jag låva hehe. På kvällen mysste vi och spelade spel.
På nyårsafton hade vi bjudigt några vänner på middag. Så på morgonen donade och städade vi. Mamma lagade nestan all mat själv. SÅÅÅ snäll hon är. Maten och inbjudan vart lyckad och va hade så trevligt *ler*
Vid nio tiden fortsate vi vidare till Dannes syster som skulle ha fest. Mamma skulle vara hemma med vår älskade Nikita. Mamma är värkligen så snäll och ställer upp och det tackar jag henne värkligen för. Hon har gjort mycket för oss den sista tiden. Och det bästa med allt är att hon värkligen vill det utan att käna att det blir någon börda. Det är nestan tvärt om. Hon glädjer sig åt att få vara med Nikita och familjen och det är sååå skönt. TACK MAMMA DU ÄR BÄST.
Hemma hos Cassandra va alla folk och väntade och jag kan låva att vi hade såååååå kul. Tack Cassandra för en lyckad nyår. På 12 slaget kysste jag den jag älskar mäst i mitt LIV Jesper Sangefors. Sen vart det fullt upp med att skjuta raketer och fria det nya året tillsammans med alla andra. PÅ slutet vart jag se hes att jag nestan inte kunde prata (skrattar) va lite jobbigt där ett tag. Jag och Jepser kom hem kl halv 5 på natten/morgonen.
Nej allt va värkligen lyckat.........
Tack enu en gång till alla som fått dena dagen att bli såååååå bra.
Jag vet att jag varigt dålig på att skriva i min blogg. Men jag låvar att jag ska bli bättre. Så tro aldrig att jag slutat skriva.
Ta hand om er alla. Många kramar Athena




RSS 2.0