Nej fy så dåligt

Ne fy så dålig jag varigt. Det är nästan så jag skäms. Men kommer inte skriva så mycket nu efter som jag tänkte skriva i kväll om jga hinner. Tänkte lägga upp lite bilder och så har det ju hänt lite saker så klart också hihi.
Min mamma är här nu och håller på att ränsa en samma saker hehe. Men skriver sen.
Ta hand om er // Kramar Athena

Städa jaaaa tack



Igår städade jag lite. Men på morgonen när jag kom ner såg allt ut som en svinstia i köket. Ja det va inte alls kul. Och då kan ni ju gissa vem det va som lekte kock här hemma?
Tycker det är lite jobbigt när man gjort rent och nesta dag ser det för jävligt ut igen. Då blir det till slut inge roligt att städa. Ja ni kommer att få se på bilder, för nu tog jag kort på allt för att bevisa att det inte är jag som är grisen här hemma haha. Vad gör man inte för lite bevis?
Ja idag har jag inte gjort så mycket. Eller jo det har jag. Jag har STOR Städat hela nedre plan =)
För i morgon får vi fin besök. Eller ja dom kanske inte komma att komma i morgon men dom kommer att stanna ett tag här uppe så dom lär komma hitt och se hur våran familj bor *ler*
Det är Jespers farmor och farfar som kommer om ni undrar. Dom ska stanna hemma hos Jespers pappa och deras familj tills på söndag.
På något viss vill man ju ha det extra fin här hemma. Eller ja det är oftast fint här om jag ska vara ärlig. Har blivigt lite pedantisk av mig sen vi flyttade till hus. För när jag bode själv och va singel och inte hade någon annan att tänka på sket jag hur lägenheten såg ut. Det kunde se för jävligt ut om inte mer. Men sen jag fick familj så städar jag oftare en oftast. Får höra av en del av mina vänner " Men Athena sluta städa du gör alltid det" Och att det alltid är fint hos oss. Och det gillar jag att höra.
Sen så vill man ju också vissa folk som tyckt att jag och Jepser va för unga för att få barn och hus, ja allt som vi fått nu att vi också klarar av det. Och visst är det stökigt ibland. Men det är de väl i alla hem eller?
Jag vet att jag varigt dålig på att skriva och jag hoppas inte jag förlorat läsare på de...
Men ibland händer det inget som är så roligt att skriva om. Men jag låvar det kommer.
Får höra att många tycker om min blogg för va jag skriver med också för att jag oftast har så fina bilder på min dotter, vilket jag älskar att höra >3
Ne nu ska ni få ta del av bilder som jag tagit. Också på förbilder och efter bilder av köket efter att jag städat efter Jesper hehe.
Så sitt och njut =)
  
 
Ja som ni ser!!!! Det är ju inte kul att se
efter att man städat dagen innan =(

Jag hoppas att han skäms? Men det tror ja inte att han gör.....


Stökigt över allt juuuuu


Och inte kan man röra om lungt nejjjjjjj
Jesper ska stänka överallt =(


Ja jag har sätt väre men ändå


Saker saker saker


Japp så har man städat klart IGEN
Hoppas att deta håller sig nu. För om det inge gör det blir jag inte
glad och jag kommer inte städa igen.


Så här ska det se ut. snyggt och rent.

Inge märken eller små saker


Och bordet är plockat och snyggt
Står alltid en skål med frukter i. Ser Mer hem trevligt ut då

Badade min älskling idag också.. gissa om hon vart glad hehe. Älskar visst
att bada. Men det gör väl nestan alla barn.
När man ändå håller på att göra rent överallt varför inte ta hela familjen haha


Ja Nikita är ju intede minsta trött på morgonen.


Sötnos. Mamma och pappa älskar
dig


Men när Nikita fick lite välling och la sig oss mamma så vart hon trött igen
hihi

Och efter dena bild somnar hon igen ett litet tag innan det va full rullt
på trollet igen

Du är mitt allt gumman


Ja som ni ser så är ju inte Nikita så lik mig =( där imot en kopia av sin pappa
fast i tjej format haha minus dom blå ögonen som hon fått av
övriga stäktingar

Klart man måste ha pappas mösa på sig också.
Man vill ju vara lika coll som han ibland. Men Nikita bär det bättre en Jesper hehe
 
När Jesper kom hem idag så det första han gör
är att gå till Nikita. Och som ni ser så somnar han där också haha
Nikita försöker göra tappra försök att väka sin pappa
ÄLSKAR ER SÅ MYCKET. Ja deta va bilderna jag taggit på desa två dagar
Ta hand om er alla. Kramar Athena

slarvig eller hur det nu stavas



Förlåt jag vet att jag inte skrivigt så mycket på ett tag. Men det blir kanske så nu när Jesper är hemma om dagarna, man vill lixom umgås med varandra>3
I lördags så trodde jag och Jesper att vi skulle ha en lungn och trevlig helg. Men när vi kom på att vi va bjudna till Linus fest så frågade vi Niklas och Madde om dom kunde vara barnvakt. Och det va klart att dom kunde, dok ändas till kl 12 på kvällen. Men vi tackade och bockade för det..
Vi gjorde oss fina lite fort innan vi lämnade Nikita till Farfar och madde.
Måste säga att vi hade otroligt roligt tillsammans och det va skönt att jag och Jesper inte behövde vara mamma och pappa hela tiden. Utan vi kom till festan som Athena och Jesper. Cassa möte upp oss också. Så jävla skönt att hon alltid kan vara med. På nå viss får jag då alltid lite roligade hehe.
Men som man säger när man har roligt "tiden bara flyr iväg"
Ville värkligen inte avrunda allt det roliga när kl närmader sig 12.
Jesper frågade om han fick stanna kvar, villket jag visste att han skulle fråga även fast han låvade mig innan att vi skulle hämta Nikita tillsammans för att sen gå hem. Så jag sa " på ett villkår......... att jag får gå ut och festa själv med mina vänner och du är hemma och har Nikita" Cassa hjälpte till att övertalla honom och när han väl gick med på det så filmade Cassa in va han låvat hehe.
Kände mig plötsligt som asskungen. Kl närmade sig 12 och jag började springa hem till Niklas och Madde för att inte bli sen. Men det va inte det lättaste att springa i klack skor haha. Så jag kom 10 över 12.
När jag väl kom hem sov Nikita i vangnen, så jag lyft upp henne och la henne i sängen där hon sov vidare. Somnade fort också.
När jag vaknade på morgonen va inte Jesper hemma. Fattade att han hade somnat någon stanns som han oftast gör.
När han kom hem förklarade han att han va på väg hem men stannade för att prata klart med någon kille men somnade vid hans sida haha. Jesper vart lite rädd då vi möte upp Danne och Cassa med gänget och danna skojade om att killen som jesper delade säng med va bög haha. Man såg hur Jesper stelnade till efter som att dom nestan låg skeden med varan hahaha. Men alla kunde inte hålla sig för skratt hahah.
Sen åkte vi hem igen och bara möss. Gjorde pannkakor med klas och såg på en film.
Ja det va allt som hände i helgen. Tyvär så glömde jag ta bilder. Men det får bli en annan gång.
Ta hand om er alla. Kramar Athena
 
Haha så skön bild. Så söt när hon lyfter på fötterna så där hihi

 

Lördag



Har inte skrivigt något efter som att inget speciellt har hänt. Dena vecka som va har varigt va så skön efter som att Jesper har jobbat i västerås och därför kunat få komma hem varje dag *ler*
I går va det så skönt och fint väder, städade lite och höl på i trädgården. Cassa och Johan kom över senare. Vi grillade och hade det jätte trevligt. Ja iallafall jag och Cassa. Killarna vart så trött senare på kvällen. Men både jag och Cassa pratade och skrattade. Kom överens om att vi skulle fixa en tjej kväll igen. Killar fattar ju inte så mycket av va vi tjejer pratar om. Och ibland måste man ju bara prata tjejer i mellan hihi.
Maten vart god och sällskapet va enu bättre *ler*
Idag vet jag inte alls va vi ska göra. Jesper åkte ut och fiskade i morse med Mange tror ja.
Och Nikita ville inte sova längre en till 8 på morgonen. Jag själv är inte det pigga tjejen. Men va gör man inte när plikten kallar hehe.
Ne ska ut i det fina vädret nu.
Ta hand om er alla. Kramar Athena
 
Mormor har stikade mösan Nikita har på sig hehe fin

 
Älskade Cassa igår när vi grillade *ler*

 
Skål hehe

 
Cassa gossar med sin bästa Nikita

 
Johan va ju bara så tvungen att få leke lite med Nikitas bebis gym hihi

 
Cassa fick Jesper att le något så otroligt mycket.
 Så varför inte ta kort hehe

En bomb hemma =(



Ja det stämer som det står. Igår kokade Jesper ägg till mig som jag skulle ha idag. Men när jag tog ut en i från kylen så ville jag inte äta den kal. Så jag tänkte att jag skulle värma den lite i mikron.
Vet ni vad som händer om man stoppar in ett ägg i mikron??
Inte jag iallafall fören jag hade gjort det =(
När jag tog ut ägget ifrån mikron va jag på väg till vardagsrummet så jag inte kunde mot stå att ta en tugga.
Och när mina tänker kom i mot ägger så
BOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMB  sa det bara. Kände hur det brände till i ansiktet. Vart chockad och fattade inte alls va det va som hände. När jag sen efter såg mig omkring kom jag på att jag såg på Nikita som såg på mig med stora ögon. Fattade då att hon hade ägg i håret. Och när jag såg mig ytligare omkring va det ägg överallt. Haha nu efter kan jag skratta åt det. Ringde Jesper och frågade honom om han visst va som händer om man stoppar ett ägg i mikron. Han skrattar och säger " ja det vet jag, den exploderar efter" Ja för det vet jag nu också sa ja hahahah.
Ja det va ju bara till att städa. Gjorde inget för det skulle jag ju ändå göra. Bara det att jag fick lite extra jobb *ler*
Idag så kommer Jepser hem som han nu ska göra varje kväll en vecka fram. Ska bli så skönt att få ha han hemma nu hihi.
Idag så bokade jag också en ny tid till Nikitas dop. Kunde inte den 21 juni. Tänkte inte på att det va en middsommmar helg och dom flästa åker ju bort. Men nu så har jag en ny tid som jag hoppas att alla våra släkter och vänner kan komma
på. Den 5 juli kommer dopet att vara. Lena och Johanna, min stora syster och jespers lila syster kommer att bli Gud föreäldra villket jag vart jätte nöjd med.
Ne ska mata Nikita nu. Men ta hand om er alla. Kramar Athena
 

Då va påsken över



Tyvär har jag inte hunit skriva något under påsken. Har har det varigt full rulle dessa dagar =)
På fredagen va vi hemma hos Madde och Niklas med hela familjen för att äta middag och ha det myssigt. Bara det att Nikita hade feber ifrån sprutan och måde inte alls bra fram i mot kvällen. Men Madde hjälpte till att lungna ner henne och till slut så somnade hon (tack och lov) va inte alls kul när hon bara skrek *snyft*
Men när Nikita väl somnade kunde också jag slappna av.
Kvällen blev tillslut lyckad.
På lördagen höl jag och älsklingen på i trädgården. Försökte få upp en buske men gav upp efter flera försök haha. Kände mig lite lat. Men snart så lyckas väl ja =)
Lite senare åkte vi hem till Hallen släkten för att äta middag och ha det myssigt. Nikita måde så mycket bätte och va inte alls grinig *ler* Så det va skönt. Ett par som bor i stockholm som jag och Jesper käner kom också upp lite senare. Dom ringde under dagen och frågade om dom kunde komma. Och det va ju klart att vi inte kunde säga nej till det.
Så när dom nästan va frame så tackade jag och Jesper för maten och åkte hem.
Men tydligen va det inte bara dom som hade planer på att komma hem till oss inte haha.
Alls slutade med att vi hade en liten fest hemm hos oss.
Nikita låg och sov så det vart ju inte så livat, mer åt det trevliga hållet *ler*
Kunde väl inte riktigt slapna av själv efter som att jag visste att hon låg där uppe och sov,
Men hade det trevligt ändå.
Vill tacka alla som kom för en trevlig kväll.
Cassa kom också som en sol stråle, alltid lika pigg och glad och det smittade ju värkligen av sig haha.
När kl vart mycket  gick alla hem. Men Jesper försökte övertalla alla till att stanna en stund till och den ändå som vart kvar va Danne. Bara det att Jesper somnade 2 sek efter det hahaha. Så de vart bara jag och Danne kvar.
Men han gick också efter en liten stund *ler*
Markus och hans tjej sov över efter som att dom kom ända från stockholm.
Dagen efter va väl inte lika kul då Jesper, Markus och hans tjen va bakfulla hahaha. Ändast jag va pigg. Drak inte så mycket så jag skonades i från fyllan efter haha.
Våran frukost bestog av en kebbab  rulle ute på alltan, vilket va så skönt efter som att det va så varmt ute *ler*
Jesper och markus somnade till lite då och då medans jag och Markus tjej satt ute hela dagen, Skrattade och pratade om allt möjligt. Nikita gjorde så tokiga saker att man fick kramp av skratt i magen lite då och då.
ÅÅÅ min älskade Nikita va tokig då kan vara ibland. Just då hittade hon sin stor tå och sat och sög på den med glädje stor del av dagen. Villket jag tog bild på som ni kommer att se.
Dagen efter det tog jag och Jepser det lungt och bara möss.
Idag gjorde vi dok inte häller mycket.
Zelina och hennes vän kom på besök vilket jag alltid tycker är kul.
Känndes skönt också då hon sa att hon känner sig så hemma hos mig och Jesper. Tycker det är trevligt att andra trivs i vårt hem *ler*
Ne ska väl laga ifrån mig daton snart och sova lite.
Ta hand om er alla.
Och tack åter igen för alla som va här i lördags >3
 
Faster Johanna och Nikita. Gud va lika dom va här.
Det har man aldrig sät fören nu hihi
så söta>3

 
Syskon kärlek


Markus och hans tjej. Så trevligt att ni kom

 

 
Cassa, alltid lika glad >3
 
Cassa med henns älsklings tavla som jag målat hihi


 
Jag och Danne

 
Min älskling ute på alltan dagen efter

 
Klart man måste gosa med Dotten också
Älskar er så mycket

 
Nikita upptäkte sin står tå och hon kom på att hon älskade att 
suga på haha sååå söt
 
Fy vilken bra bild jag tog. Ja ni ser hon värkar ju jätte nöjd hihi

 
 Min älskade älskling. Du är allt för oss.

Jesper är hemma >3



Jesper kom hem mycket tidigare en va jag trodde. Vilket jag tyckte va så skönt. Har saknar han så mycket.
Fick också veta att han får jobba i västerås nu nestan vecka. Och det är ju hur bra som hälst. Änkligen får vi känna hur det är att leva som en hel familj då pappa kommer hem efter jobbet *ler*
Vilket har aldrig hänt för sen vi fick barn. Han har alltid fått jobb i stockholm. vilket leder till att han måste vara borta hela veckan tills helgen kommer. Och om man har väldigt otur så kanske han måste jobba då också *snyft*
Men inte dena veckan som kommer. För då kommer han komma hem varge dag *ler*
Kommer att bli så skönt, för vem älskar inte när den man älskar ligger vid sidan av din säng och känna honom andras och sova gott. Jag vet att jag gör det.
Det ända som kommer känns nu är ju att Nikita måste sova i sin egna säng i sitt rum. Men det är ju klart att det är nog bara jag som lider av det haha. Hon värkar ju sova så gott, kanske lite bätte igentligen haha.
Desutom måste hon ju bli van vid att sova i sitt rum, men som jag sa " det är nog bara jag som tycker det är jobbigt"
Nikita fick sprutta idag också *snyft* Tycket det va så hämskt. Desutom fick hon lite feber och va lite grinig hela dagne/kvällen. Men hon somnade tillslut. Hoppas det är bätte i morgon igen. Till er som inte vet så kan det bli så ibland när ens barn fåe vacksin eller hur det stavas så kan ens barn få lite feber efteråt..
Men Nikita fick gosa både med mamma och pappa extra mycket i kväll *ler*
Pratade också med min syster Lena idag. Va länge sen vi pratade. Tyckte det va så otroligt skönt att få höra hennes röst igen. Även fast jag inte vågade säga det till henne.
Men hon är den bästa sysstern man kan tänka sig ha. Vi har gått i genom mycket tillsammans.
Frågade henne också om hon ville bli Gudmor till Nikita. Och det va klart att hon vill. Känns skönt att kuna lägga Nikita i hennes händer med trygghet. Sen vet jag också att va som en händer så kommer min sysster Lena finas för mitt barn om något skulle hända mig och att hon alltid kommer att bli älskad.
Efter som att Jesper nu är hemma så ska jag inte skriva så mycket nu. Vem vill sitta farmför daton när man kan krypa ner i ens famn *ler*
Ta hand om er alla.
Kramar Athena
PS. Dopet blir nu den 21 juni  för Nikita om allt går som det ska DS
 
Tog bilden idag *ler*

 
Älsklinge är hemma>3 älskar dig

 
Den bilden är också ifrån idag *ler*

 
 Och deta är min syster Lena>3

Va så trött igår



Skrev aldrig någor igår efter som att jag va så trött. Gjorde klart tavlan i allafall och satt uppe till sent på natten.
Igår va jag och Sandra ute på en promis. Gick förbi hennes mormor och morfar och fikade lite.
När jag kom hem igen så sopade jag hela våran upp fart och så gjorde jag fint på våran veranda *ler* Så nu kan man sitta ute och fika om vädret tillåter hihi. Kära Cassa hörde av sig också och frågade om jag ville komma över och grilla. Klart att jag skulle ha kommigt om det inte va för att man håller på med en sån jobbig diet dena vecka. Försöker ju komma lite i form nu när sommaren snart är här. Ja det är inte lätt. all go saker bara skriker mitt namn och man blir lite galen av längtan av söt saker, men jag försöker värkligen hålla mig, för nu närmar sig påsken med stora steg. Så då har jag och Jesper sagt att då får vi äta gott, men då måste vi värkligen vara försiktiga med va vi stoppar i oss nu inna de.
Så man får väl se det som en belöning eller nå hihi.
Idag va det dok inte lika fint väder ute, men bästemde mig för att gå ut och gå i allafall, skulle ju ändå handla bannaner och lite sallad. Började små rugga ute så jag gick fort och det va ju tur de, för när vi precis kom hem började det värkligen att öss rengna. JJJJAAA då menar jag värkligen rengna. Så det va ju tur att vi han hem *ler*
Skulle ha städat idag också, men kännde mig för trött för det idag. Kanske har det med att de va så grått ute. Vikte tvätten i allafall och diska. Ska städa i morgon innan jag och Nikita ska prominera till MVC för läkar kontrol för Nikita. Va inte oroliga. Deta är något alla barn gör. Hon ska få någon spruta också. Vilket jag själv tycker är jobbigt efter som att jag har sprut skräk. Så jag får nog lämna rummet när dom tar den på henne =(
Jobbigt bara att jag vet att hon kommer att bli ledsen och börja gråta. Men då får jag krama om henne efter och trösta henne så gott det går. Ne fy vill inte tänka på det nu.
Ni får förlåta mig nu, men jag är för trött för att skriva mer. Men njut nu av bilderna jag taggit *ler*
Ta hand om er alla. Kramar athena

Va en solig dag igår.
Så varför inte sitta ute och njuta *ler*


Haha ja jag vet inte alls va hon gör här, men det ser rätt så roligt ut.


Nikita tänker HMMM va gör mamma för något i gentligen haha.


Sitter ute och matar Nikita med Banan och njuter va solen. Sandra tar kort.


Min underbara skatt


Hon är ju inte lite morgon pigg. Jo tack hehe


Nikita leker


Försöker ta kameran ifrån mig.
Hon börjar tycka väldigt mycket om mobilder redan haha


Försöker läsa saga för Nikita med hon tar boken ifrpn mig hella tiden


Du har så fina ögon älskling.
Både jag och Jesper har bruna. eller ja jesper har lite mulerad färg.
Men man undrar ju hur dom kunde bli så blå?
Min mamma och jespers mamma är ju blå ögda
och många i våra familjer. Så du min älskling blev blå ögd haha.
Sötnos
 

vad har jag get mig in på



Käns som om tavlan jag håller på med aldrig kommer att bli klar. Satt flera timmar idag igen och känner mig alldeles slut.. Glömde totalt bort tiden och när jag väl såg på kl va den redan över 12 på kvällen och jag sat en med pennslar i vädret haha.
Kl 10 på kvällen så badade jag Nikita. Skulle ha gjort det under dagen men det blev aldrig av. Så när hon vaknade till en stund under kvällen så gjorde jag det då.. Sen smörjde jag in henne sen fick hon välling och låg och möss lite med mig innan hon somnade igen. Sen va det bara till att sätta sig och måla igen.
Under dena dagen så tog jag och nikita en lång promis. va borda i 4 timmar hehe. Skönt va det i allafall, det va ju så soligt och varmt ute nu så jag har bytt till en sitt vangn till älsklingen. Så nu sitter hon upp och njuter av värmen när vi går om kring hihi
Innan vi gick våran vandrig så hälsade vi på grannen och hennes barn, Hon fick en son ca en och en halv månad innan mig, Så dom sat och pratade och små flörtade med vanan.. Ja så ni ser  på bilden som jag då tog hehe.
__________________________________________________________________________________________

Ja undrar vart tiden har tagit vägen. Ser alla barn på oss och tycker vi är gammla?
Det känns som om det va igår man själv såg upp på någon i samma ålder som jag är i nu och tyckte att dom va SÅ vuxna. Någon man såg upp till eller något liknande. Man såg aldrig hur mycket man måste jobba eller  livet som vuxen skulle innebära. Som liten vet man inte om va livet kommer att vissa eller igentligen innehålla. Va tänker alla barn om oss nu för tiden.
Kännde mig fortfarande ung. Men här stor jag nu som mamma till min egna familj.
När jag går på mina prominader och ser barn leka, kan jag stanna upp bara för att se på. Ibland så önskar man själv att man va så liten. Man lever ofta i en fantasi värd med indianer, pirater. prinssesor, ja en massa saker man kan hittar på.
Idag ser man på och minns den tiden, men ändå så har man glömt och undrar va tiden tagit vägen.
Vart finns den fantasin till den värd vi barn då levde i? När tog den slut och vi slutade leka?
På prominaden försökte jag hitta på något ifrån den värden. Men jag hittade ingen början och därför blev det inget slut.
Kanske kommer den tillbax nu när jag har en dotter. Jag hoppas det.
För vem vill missa den fantasi värd som liten.
 

Då va men själv igen =(



Nikita sov själv i sitt rum för första gången. Och det gick otroligt bra. Men jag själv tyckte det va lite jobbigt att inte ha henne i samma rum. Fråga mig inte varför, kanske är det så vissa mammaor känner? Eller ja i allafall en del. Det finns lixom en oro i kroppen om man nu kan beskriva det lite bätte. Men lungnade mig åter och åter igen att vi hade ju en barn vakt. Eller ja ni vet en sån där man kan höra sitt barn i.
Så om hon vart rädd eller det lilla minsta så skulle jag höra de.
Nikita vaknade i allafall ca halv nio på morgonen. Så jag gick som vanligt ner till köket för att göra lite välling till henne. När jag gick in i hennes rum så låg hon där och log när hon fick se mig med flaskan *ler*
Så jag tog upp henne i mina armar av längtan och gick in till mitt och jespers rum. han låg redan lite små vaken så behövde inte smygga. La Nikita i mitten av oss och gav henne lite mat.
Efter det låg vi nog alla och bara mysste inna vi gick upp.
Idag va det dok inte lika soligt  som igår och det va inte så kul, jag som hade hoppats på lite sol så man kunde gå ut och fixa lite i trädgården och låta Nikita få komma ut i solen lite.
Jesper och jag kom överens om igår att vi skulle börja äta nyttigt och gå ner lite kilo så våran frukost va inte alls lika lyxig som för. Men nu ska vi värkligen vara seriösa, för vem vill se ut som fan nu under sommaren? JA DÅ INTE JAG.
Så nu ska jag värkligen försöka, något jag vet är väldigt svårt. Har ju ca 10 kilo kvar att gå ner efter grav tiden. Ne fy. Nu täkte jag tillbax på hur mycket jag gick upp då. Tänk er själv nestan 35 kilo *snyft*
Ja det va inte alls så kul. Har fortfarande ont i knäna efter den vikten.
Jesper bästemde sig för att åka ner till stockholm redan ikväll, ja då slipper han ju vakna halv 4 på morgonen för att åka här ifrån. Men gjorde det inte så mycket. Va inne i min tavla som jag började på idag, så jag hade händerna fulla av saker jag skulle göra.
Har hållt på med min tavla i ca 8 timmar idag och jag är helt slut. Har bara kommigt halva vägen om ens de.
Men jag ska inte klaga, detta är ju något jag älskar att göra =)
Ska gå och legga mig snart.
Nikita får sova inne hos mig nu under nätterna då Jesper jobbar, hatar att sova själv. Desutom har man ju blivigt lite mörk rädd efter att Zelina och jag hade våra två netter med bara skräk  filmer och grejer hahaha
Hoppas älskade Cassa hade det kul i går, och att hon söp lite för mig också.
Ta hand om er alla // kramar athena
 
Älskade Cassa och Nikita.
Cassa hade köpt en badrock till Nikita hihi

 
Nikita alltid lika glad när Cassa kommer och liker lite med henne 
sötosar
 
Du är så underbar min älskade dotter

 
Min tavla jag håller på med hehe.
Långt ifrån klar.
 
Och efter tytligare nå timme börjar den få lite färg
 Nu ropar sängen mitt namn.


Trött


Det va länge sen jag vart så här trött dena tid. Känns som om jag skulle kuna sova i en evighet. Men innan jag somnar för natten får man ju inte glöma skriva i sin blogg =)
Igår kväll kom vi hem kl halv 12. Och så raka vägen in i sängen. Både jag och jesper va så otroligt trötta. Men ändå så låg vi och mös lite innan vi somnade.
Varför vi kom hem så sent igår efter att ha varigt i stockhom va för att vi va med Marie och Derin. Vi åt middag och hade det trevligt. Jag skrattade så mycket att jag satte en kyckling pit i halsen som jag åt på. Och ens inte det fick mig att sluta skratta. Ja ni kan väl tänka er hur det kunde se ut haha. Trodde ärligt att jag skulle dö eller svima. Men till slut så fick jag upp den. Derin kunde tyvär inte stana hos oss och umgås så värst länge efter som att han va tvungen att jobba, vilket vi alla tyckte va jätte synd, Men tyvär så är det så här det är i vuxen livet. Man måste jobba för at hålla ekonomin stadig och då måste man ibland offra det roliga *snyft*
Men jag och Jesper stannade kvar med Marie. Såg på Talang och åt glass till äfterätt eller hur det stavas *ler*
Lite efter talang så åkte jag, jesper och Nikita hem.
Vi hade det i allafall otroligt tysing så länge det varade. Saknar dok Marie lite *ler* Men vi kom ju överens om att ses snart. Är så glad över att du finns gumman. Du är en av det bästa, och det finns inget man inte kan prata med dig om.
Det va också lite jobbigt att lämna mamma, ville ju vara med henne längre. men snart så kommer hon hem till oss igen, så då får man kramas mer.
Saknar i allafall henne redan *snyft* Älskar dig så mycket mamma.
____________________________________________________________________

Idag så vaknade jag och Jepser redan vid halv 8 på morgonen.
 Gissa om det va soligt ute?? Trodde nestan att man vaknat upp mitt under en varm sommare dag. Vi år frukost tillsammans och planderade lite av våran dag.
Jesper gick ut och tvättade bilden och jag städade och donade inne i huset. Gjorde klart Nikitas rum också, för idag så flyttar hon till ett eget rum, vilket ni kommer få så bilder av hur det nu ser ut längre ner *ler*
Fast det ändå va så fint väder så va jag inte allt för pigg idag. Men jag klarade av att göra dom målen som jag satte upp för dagen. Tyvär så va jag inte så pigg som jag önskade att jag va och kunde åka till Cassas mamma Camilla och hälsa på all folk som skulle vara där under kvällen. Camillas man fyllde nämligen år idag. Men får ta och GRATTA HAN HÄR PÅ MIN BLOGG. GRATTIS PÅ FÖDDELSEDAGEN *ler* Tror dok inte att han läser detta, men det är tanken som räknas hihi.
Cassa va här en stund också på dagen och hade det myssigt. Eller ja hon mös 80 % med Nikita och 20% med mig hehe. Men det va skönt att hon kom. Saknat henne en del när jag va i stockholm *ler*
Ne nu får ni förlåta mig men jag är för trött för att årka skriva mer för i kväll.
Men i morgon ska jag se om jag hinner med en till tavla.
Ta hand om er alla.
Kramar från den trötta athena =(
 





Det finns mer bilder från i veckan. men dom tänkte jag ta ut på min bilddagbok. så om ni vill se dom så gå in på
www.bilddagboken.se
Där heter jag athenan
kram kram


Blir ingen ut gång ikväll =(

Tyvär blir det ingen utgång i kväll. Derin en av våra vänner kunde inte följa med ut och det tyckte jag och Jepser va väldigt synd. Så  jag och Jesper pratade om att vi skulle äta lite god mat och myssa lite i stället hemma hos Marie med henne. Sen bästemde vi oss för att åka hem istället sen ikväll. Kanske är det lika bra. Har lite hem längtan. Sen vill man ju vara med hela gänget om man ska ut. Men vi sa också att vi skulle ner snart igen, och då skulle vi alla ut istället.

Jesper kommer att hämta mig ca kl 6 hos mamma. Sa att jag vägrade åka tåg ditt med all packning igen. Det va ju inte inte jobbigt med det igår *snyft*
Ville han skulle hänta mig så sent det gick efter som att jag ville vara med mamma så mycket det bara går idag.
 Ja mer kommer nog inte att hända idag.. Hör väl av mig och skriver en rad sen när jag är hemma igen.
Kram kram

Hemma oss mamma>3



Äntligen är man hemma hos mamma. Måste säga att det är något som är så skönt efter som att jag saknat henne så mycket. Och det va ju klart att mamma hade saknat och längtat efter oss. Hon vart så glad när hon fick se Nikita *ler*
Dok va det lite jobbigt att åka till mamma ifrån pappa efter som att jag som alltid packat väskan för mycket. Så det va inte det lättaste att konka på allt hmmm. Men det är så typiskt mig.. För alltid innan jag ska börja packa så säger jag till mig själv att nu ska jag inte packa så mycket. Men när jag väl gör det så kommer jag på en massa saker som jag ska ta med mig. Men som alltid så andväner jag ens inte hälften av det jag tar med mig. Och aldrig lär jag mig =(
Men till slut så kom jag fram till mamma>3
Och det va så otroligt skönt när hon kramade om mig.
Vi kom också på att vi skulle lämna min packning hemma för att senare ta en prominad till centrum för att handla lite. Men det vi inte visste va att vi skulle handla för mycket där också haha. Vi såg mest ut som två idioter som turades om att köra Nikita i vangnen och bära på två stora kassar fullt med saker i. När vi väl kom hem igen känndes det som om jag hade blåa blåser i händerna efter kassarna hahahah.
Mamma lagade i allafall en god mat *ler*
Jesper jobbade över idag. Men som tur så har vi ett par bra vänner som bor i vällingby som han kunde sova hos *ler*
Igår va vi hos Derin och Marie och åt middag. Och vi hade det så himma myssigt. Jag och Marie skrattade också en hel del om så sjuka saker hehe. Fy saknar henne redan *ler*
Men i morgon så ska vi ses igen för då ska mamma vara barnvakt och jag med jesper och en del vänner ska ut och ha det trevligt.
Glömde läga ut min tavla som jag vart klar med innan vi åkte till stoclholm. Lägger ut den nu + som alltid lite andra bilder hihi.
____________________________________________________________________________________

Till min dotter Nikita
Du mitt älskade barn. Du gör så mycket för mamma varje dag.
Du får mig att skratta och le när det är mörkt vissa dar.
Du har fått mig att fatta att liver är inte bara till att leva, utan man ska leva med den. Göra något att minnas och värt att se tillbax på.
Du är min ängel, min hjält, en människa som är så mycket mer för oss som är dig nära.
När du ser på mig avgudar jag dig. Du som är så litten förstår inte hur mycket du gör för mig genom att bara vara. Kan inte fatta att du är mitt kött och blod.
 Önskar att det fans ett annat ord som beskrev älska som något mer. För om det fans skulle jag döpa dig till de namnet.
Jag älskar dig oendligt mycket mitt barn och du kommer föralltid komma först i mitt hjärta.
DU ÄR MITT ALLT.
I LOVE YOU 4-EVER
 
Jag innan vi ska till Derin och Marie>3

 
Våran älskling

 
Jag och min älskade Jesper>3

 
Mina älskade vänner Derin och Marie hemms oss dom.
Hade det så myssigt>3

 
Min älskade Marie>3 är så glad för att du fins gumman

 
Derin gossar med Nikita och efter dena bild så somnar Nikita i hans famn,
och där får hon ligga tills vi åker hem

 
Min älslade Mamma. Hon sitter och stickar som alltid till sitt älskade barnbarn
(Nikita)
 
Min senasre tavla som jag vart klar med innan vi åkte
till stockholm =)

 
 Min tavla igen.

Ne nu ska jag gossa med mamma nu när man kan. Ta hand er alla
Kramar Athena


Förlåt är i Stockhom


STOCKHOLM

Förlåt alla läsare, men jag har tagit en liten tripp till stockholm. Bästemde mig i söndags att jag skulle följa med Jesper efter som att han skulle åka redan då. Så varför inte följa med? Skönt att få komma bort ibland *ler*
Just nu är jag hos pappa och ska stanna här tills på Torsdag. Jesper sover också här efter som att han jobbar i vällingby och det är mycket närmare här ifrån en ifrån lägenheten han sover i då han jobbar här i stockholm. Tycker bara det är skönt, för nu får man kramas varje dag *ler*
Älskade Nikita är i allafall jätte glad för nu får hon leka med morfar och familjen här. Desutom så mysser hon också väldigt mycket med moster Sara. Kan ju låva att det delas ut en massa goa skratt.
Idag va jag och fikade med en vän Isil och hade det jätte myssigt. Det va också första gången hon fick se Nikita, vilket va trevligt, Jesper åkte hem till Markus och umgicks och hade det skoj.
Och i morgon är vi bjudna till Derin och min älskade Marie. Fy va jag har saknat henne. Marie är en människa som bättyder väldigt väldigt mycket för mig och det fins inget jag inte skulle kuna göra för henne. Ne hon är F... Bäst hihi.
Så i morgon så ska vi gosa och det ser jag fram i mot.
Sen på Torsdag morgon ska jag åka till min älskade mamma som jag saknat sååå mycket. Ska bli skönt att få kramas med henne och prata om allt mellan himmel och jord. Känns så skönt att mamma och jag är så nära och jag kan värkligen prata om allt med henne. Älskar dig så mycket mamma.
På Fredag så ska mamma vara barnvakt på kvällen. För då ska jag och älsklingen umgås och små festa med våra vänner och ha det myssigt och kul. Så det ser jag fram imot *ler*
Sen på Lördag blir det nog till att åka hem igen. Kommer nog bli skönt att få komma hem också *ler*
Måste ju kramas med Cassa som sitter hemma och saknar oss såå mycket hihi. Saknar dig också gumman.
Ska lägga upp lite bilder nu som jag taggit under dagarna.
Om jag inte skriver så mycket dena vecka så vet ni varför.
Ta hand om er alla.
Kramar athena

Jesper och Nikita ligger och ser på TV haha


Sötnoser hehe


Syrran och jag tar en promis hihi


Köpte ass colla glasögon till Nikita hahahaha


Sötis. Mamma och pappa älskar dig


Syrran Sara gosar med Nikita


Haha du är bäst gumman


Jag och min älskade tjej


Jag och Mannen i mitt liv. Pappa Jesper hihi

Oj va sudig, men men


Älsklingen innan hon somnar för natten hihi.
Fler bilder kommer i nesta inlägg.
Kram kram

RSS 2.0