GOD JUL OCH GOTT MYTT ÅR



Har värkligen inte haft lust och skriva. Ingentligen inte nu häller. Men känner att jag har för många läsare som värkligen går in varje dag för att se om jag skrivigt något. Vet också att det blir en besviken när inget har hänt här. Finns väl igentligen inget att säga. Eller finns finns de. Men för mycket känslor som tyvär inte får läka ut.
För övrigt är väl att som vanligt.



 Julen va underbar och mysig.
Inte nog med det kom Nikitas  farbror och faster upp under jul.  Gissa om man hade saknat dom eller?
JO tack, det va värkligen på tiden att dom kom <3





Tack alla andra som också gjorde julen underbar. Nikita vart inte alls rädd för tomten som vi trodde hon skulle bli. Nej nej. Hon reagerade inte alls hehe.





Nikita slappar i soffan med välling innan hon drar igång igen hehe


Sen har jesper och hans pappa gjort en del i hallen också, så nu börjar det se någolunda bra ut. SKÖNT.
Nu väntar man bara på att mamma ska komma i veckan igen. Ska bli så skönt. Behöver henne värkligen just nu.
Pallar inte vara stor och vuxen hella tiden. För när mamma är här är det alltid ok att känna sig liten. Saknar henne så mycket. Får se också om jag får en läkartid i morgon. Har så ont i ryggen nu så jag själv tror jag kommer svima ibland. Tappar andan när det hugger till riktigt ont. Nej något måste vara fel. Kan ju inte en sova. INTE KUL.
Hoppas att han kan ge mig något för deta. Om inte i allafall till natten då det är som jobbigast. Om han inte ger mig något byter jag läkare. För då förstår han inte hur ont jag har de. Desutom känns det som om det blir väre för varje dag. Idag hade jag svårt att böja mig fram eller lägga mig i soffan. Vem vill ha den smärtan när man vet att man kan göra något åt det. Kanske inte helt. Men lite i allafall. Ja vi får se va han säger. KUL ÄR DET INTE.
Jesper åker och jobbar i morgon igen för den delen. Får försöka fixa någon som kan köra mig ditt. Att gå i den här snön med vangnen går ju inte och att dra en pulka enda ditt är omöjligt för ryggen.
Ne ta hand om er alla.
Kram//athena


Tillsammans ni i två veckor



Igår natt kom Jesper hem ifårn jobbet. SKÖNT *ler*
Nu ska han vara hemma i två långa veckor. Hoppas inte vi går varan på närvena hehehe Nejjjj då.
Tycker att veckan gått så fort att jag inte hunit med att blogga. Eller de kanske jag hade gjort om jag hade viljan till det. Men det har bara inte varigt där vill säga. Min älskade mamma åkte ju hem i söndags och det känndes =( saknade henner redan då hon gick ut från dörren. SÅÅÅ mammig jag har blivig. Märkte att Nikita saknade henne också för hon stog och knackade på veranda dörren där mamma brukade röka utanför. Nikita gillade inte där hon gick i från henne ibland för att röka. Så då gjorde dom en lek. Dom stog och knackade på dörren och så tittade hon fram och sa tittut hehe. Men nu när Nikita knackade så fick hon inget svart. Hon kollade upp hella tiden för att se om mormor va där ändå ÅÅÅÅÅÅÅÅ ledsen man vart. Men hon kommer snart igen till nyår. Mamma ska vara barnvakt på kvällen. Men först ska vi och några vänner äta en fin middag här hemma <3
Sen vet vi inte va vi ska göra på kvällen. Hoppas på att någon vill ha en stor hus fest någon stanns som man kan gå på hehe. In till stan på krogen vill man ju inte då det kommer vara för mycket folk. Kan ju knappt röra på sig där inne då. Ja vi får se va kvällen då vill ge.
Om en timme ska jag och jesper hämta Nikita på dagis. Till helgen ska vi in till stan och handla lite julklappar. Får se va jag hittar till Nikita också. Måste köpa en ny mösa till henne nu också. Den andra håller på att gå sönder =(
Ne ni får ha det så bra alla läsare.
Kram//athena
 
 
 


Min älskade mamma är här =)



Jag, Jesper och Madde va och såg på när Nikita hade lucia igår på dagis <3 Så söta dom va.
Tack Madde för att du va med. Lite senare åkte familjen in till stan där vi skulle hämta upp min älskade mamma.
Gårdagen vart det mys mys. Skönt att ha mamma hemma igen *ler* PÅ kvällen mös vi framför Idol med godis och lite annat gott hihi. Och så klart vann Erik i Idol JAAAAAAAAAA. Va så närvös när dom skulle säga vinnaren. Jesper och Mamma somnade i soffan så klart. Men hoppade till då jag skrek av lycka när Erik vann hehehehehehe. Idag fick jag värdens sov morgon villket jag inte haft på länge. Vaknade kl 11 på dagen. Hörde hur Nikita och mamma lekte för fullt där nere. När jag kom ner mötes jag av ett leende av mamma och så sa hon god morgon gumman. va det skönt att få sova lite hehe. Otroligt skönt att få slappna av lite. Men jag va fortfarande jätte trött. Skulle lätt ha kunat somna igen. Men som mamma sa då. Hon tror det kunde vara för att jag nu kan slappna av utan att tänka på Nikita hella tiden, för hon själv märkte att det inte är så lätt hella tiden. Nikita är ju så vild ibland och hittar på lite allt möjligt för hys hihi. Det är inte alltid så lätt att bara vara mamma hella tiden. Det tar på krafterna. Och speciellt då Jesper är borta hella tiden på jobb i stockholm så är jag ju ofta ensam med Nikita och får inte så mycket hjälp av honom. Så nu när mamma är här hemma så har hon ju hand om allt här hemma. SÅÅÅÅÅ skönt. Jesper är inte häller hemma nu. Han är hon sin pappa och hjälper till i köket som dom gör om. Sen kommer Niklas ( jespers pappa) ner hit och hjälper till med det sista i hallen. Man måste hjälpa till för att själv få hjälp och det tycker vi är både snällt och bra *ler*
Skönt att man har en släkt som är så underbara och goa. Äkta kärlek *ler*
Ja Nikita har det värkligen en underbar och go familj och släkt.
Nu håller mamma på och städar i hellen. Ska hjälpa till där nu. Sen ska vi städa Nikitas rum så att vi kan öppna upp mellan hallen och rummet hennes.
I morgon ska vi baka lussebullar och mysa innan mamma åker hem igen.
Vill inte de. Men hon kommer ju upp snart igen till nyår *ler* Ne ta hand om er alla.
Kram//athena


Fyyyyy Fannnnnnnnnn. Dö ska dom





Såg ett klipp nu på aftonbladet om hur dagis personalerna misshandlar barn. På klippet ser man hur en av personalerna slåt ett 8 månaders bebis, tvångs matar henne, drar i håret, nyp hennes små händer och slåt henne med ett föremål. Dom säger också att dom matar barnet med hennes egna spyor. Barnet ska sen ramla ner från stolen och hamnat i sina spyor...... Deta är bara en vido. Det finns mycket mer att se. Men inget som är ute. Men dom säger att ibland är det så brotalt att dom inte har taggit upp eller visat deta efter som att det är så känsligt för vissa.
Och det kan jag förstå. För jag själv började skaka av illska. Jag vart så arg att jag fick lust att åka ner ditt själv, och om jag ska vara ärlig DÖDA DOM. Hur fan kan man göra så i mot ett barn. Hur fan tänker man. Dom jävlarna borde få sig en om gång så att dom inte kommer kuna gå på benen.. FY FAN VA ARG JAG ÄRRRRRRRRRR.
Man ser värkligen hur lilla flickan är hjälplös. Nej jag mår illa. Hoppas att hon mår bra nu när dom jävlarna har åkt fast för deta. Att man ens kan vara människa så som dom gjort. Hoppas dom får ett bra straff.
Dom ska ha jävligt tur att deta inte hände mitt barn. För då skulle framtiden inte så så ljus ut efter de för dom.
Ni får förlåta om jag är så agresiv nu. Men så som dom gjort mot barnen där borde vara döds straff.
Se klipper själv så förstår ni va jag menar och känner.
Nej nu ska jag hämta min älskade ängel på hennes dagis. Men där har hon det bra och trivs bra med dom andra barnen.
Ta hand om er
kram// athena


www.aftonbladet.se

 


Tisdag




Idag kom bussen och hämtade mig och Nikita kl 9 på morgonen för att köra oss till dagiset. Deta va också den ända körningen jag fick dena vecka =( Så på torsdag blir det till att gå gå och gå.
När jag väl kom hem igen satte jag igång att måla lite räken. Så i morgon ska jag bara göra en strykning till sen är vi hellt klara med trappan =) Efter det satta jag mig ner lite granna för att ta det lungt och ladda för promisen till dagis. Passade på att packa ner en tavla som någon vann på tradera föra veckan som jag skulle skicka i väg sen när jag skulle gå för att hämta Nikita. Tavlan som någon vann är kärleken till en vän.
Men vart inte så glad när frakten gick på 150 kr hehe eeee gick med vinnst ändå så.
Så nu har man blivigt av med en tavla i allafall. Undra vart den kommer att hänga i någon annans hem.
Rätt så roligt att någon i sverige som inte känner mig gillar min konst *ler*




När jag och Nikita väl va hemma igen så va det bara till att busa lite hehe. Alltid lika kul. Och min lilla älskling har visst inte blivigt snål på att ge pussar lite då och då hihi. ROLIGT. För när jag kanske sitter i soffan kan hon komma fram och smacka med läpparna. Det bättyder att jag ska luta mig fram och ge henne en puss hihihi SÖTNOSEN min.
Pratade lite med mamma igen och rensade luften som vanligt. SÅÅÅ SKÖNT för hon förstår värkligen mig och vet hur jag funkar hehe. Sen så ska hon nu komma på fredag. Det ska bli otroligt skönt. Få lite avlastning med Nikita och allt desutom hihihi. Sen har man ju saknat henne så mycket också. Får se va vi hittar på. Kanske bakar lite jul kakor och myser en hel del. Sen blir det nog lite mer julpynt hehe. Mamma älskar värkligen att dona i vårat hus. Fixa och triksa. Jaa det är mamma värkligen bäst på *ler*
Skönt det ska bli att få bli om pysslad för en gång skull heheh.
Brukar alltid bli mammas lilla flicka när hon kommer. Det är liksom aldrig sen att få krypa upp i hennes famn och få kramas och bli lite liten då och då hihi mys mys. ÅÅÅ saknar henne jätte mycket nu. MAMMA DU FÅR KOMMA NU *ler*


__________________________________________________________________________________________

Har städat och donat lite här hemma nu. Så skönt när man kommer vakna i morgon och det inte är stökigt, och ingen disk som väntar. ÅÅÅ så skönt <3<3<3<3.
Nu sitter man här och bloggar lite. Nikita leker framför tv. Och så gör hon lite små hyss som hon vet att hon inte får göra.
Men mys har vi för jag har tänt levande ljus nestan överallt. Härlig stämning.
Ne nu ska jag busa med älsklingen för det ser ut som om hon vill ha lite uppmärksamhet hehe.
Ta hand om er
kram//athena
 
 

 

 

 

 





I LOVE YOU 4-EVER


Vill ha körkort och jobb tack




Så mycket lättare det skulle vara om man hade körkort och ett jobb man trivs med.
Men nu har jag inget av det, och i bland känns det hopplöst. Desutom är det svinkallt att gå överallt, rengnar och förjävligt. Gissa om man blir deppig av det eller? JOOO tack.
Ringde och frågade dagis chefen hur långt det va tills Nikita skulle få en platts på den dagiset som hon igentligen ska gå på här i närheten. Men hon va på inte på kontoret. Men skulle återkomma senare under dagen.
Pallar inte gå 45 min till det dagiset hon är på nu och 45 min hem igen och varje gång man ska lämna , gå hem igen för att sedag på ditt igen och sedan hem igen. Tänk dig 45 min ditt 45 min hem 45 min ditt och 45 min hem igen. Fatta om man sätter i hopp dessa timmar så går jag 3 timmar bara för att hemta och lämna och dom gånger jag måste där ifrån för att hämta igen. Rätt så jobbigt i längden. Men det va det ända dagiset Nikita fick platts på så länge tills hon börjar på dagiset här som bara är 3 min att gå till. Nejjj blir så less.
Visst fins det något som heter fex buss här. Men den måste man boka. Och den är väldigt populär bland gammlingar så den är oftast bokad och är inte ledig dom tider jag måste ha den.




HMMM och inte blir jag gladare över att Jesper inte åker hem i veckorna längre utan sover kvar i stockholm efter som att det inte finns någon som han kan pendla med. Önskade värkligen att min mamma eller pappa bode här nu. Ringde mamma och beklagade mig lite. Skönt att få prata med henne när man känner som man gör. Vi skulle igentligen åka till henne i helgen som kommer. Men tyvär så blir det inte av. Hon vart rätt så ledsen efter som att hon ville så att vi skulle komma. Så hon tog beslutet med sina egna händer och sa att då kommer hon till oss i helgen. Men visste inte om jespers vän skulle komma. Men han ringde nu och sa att det va Ok att mamma kom.
Men igentligen så skulle jag villja komma hem till henne  efter som att det finns lite saker där hemma vi skulle ta med oss hem. Men får se om vi åker en snabbis nesta helg om det finns tid till de.
Nog om allt detta.
___________________________________________________________________________________________

I lördags kom Niklas och madde plus johane ner hitt och åt middag. Mys mys va det. Men Nikita va inte på sitt bästa humör dock. Märkte att hon va trött efter den sjuka veckan. Men ändå pigg för att inte somna då hon ska sova. Så det va väl det ända som störde mig lite. Men annars va det mys mys. Såg en film också alle hopp. Rätt så bra film när man väl kom in i den. Glömde skriva att Nikitas vagn vart såld tidigare under dagen, skönt så vart man av med den.
På söndagen åkte vi in till ikea med madde och johanna efter som att dom skulle bytta in lite saker där som vart fel plus köpa nya saker. Sen åkte vi till barnenshus för att köpa en ny bilbarnstol till Nikita för dom pengar vi sålde vagnen för. Inte det lättaste och fy så dyrt det är med bil stolar. Till slut köpte vi väl en stol. Gud va komplecerade stolar är nu för tiden. Den är rätt så stor och får inte platts i alla bilar. Sen ska man sätta fast den hitt och ditt. Nej det va jätte svårt. Tur att hennes andra stol är upp till 13 kilo så den får hon ha när vi åker i någon annans bil om vi skulle göra de. Hon sitter dock som en uppstoppad korv i den med alla kläder på hehe men men.
Sen har min älskade Nikita kommigt på nu när jag ska knäppa kort på henne att hon kan blunda när det blixtrar. Så nestan alla bilder man tar på henne nu blundar hon på. HMMMM Försöker lura henne med så fort hon ser kameran komma fram ser hon inte på en eller så blundar hon efter som att hon vet att blixten kommer snart hehehe. Ja hon är allt för go hon.
Nej ska dona lite och så nu.
Ta hand om er
Kram// athena
 
 

 

 

 
 Haha där va hon inte bered på


Börjar bli bätte




Igår på kvällen märkte jag att Nikita började bli lite bättre. Jag höl bara tummarna på att morgon dagen skulle se mycket ljusare ut. Vaknade några gånger på natten då Nikita vaknat. Matade henne en gång och stannade kvar i hennes rum tills hon somnade igen. Kl 8 på morgonen då hon vaknade fick jesper gå upp med henne. Tyckte det va mer en rätt att han gjorde det efter som att jag sprang upp och ner på natten då hon vaknat. Kl 10 kom han upp och väkte mig. Skönt det va att få sova ut lite tyckte ja *ler* När jag kom ner satt Nikita fin i sin vangn. SÖTUNGE hehe. Frågade Jesper om hon hade ätigt något men då hade hon tydligen inte viljat ha något. Kände också att Nikita hade gjort lite skoj i blöjan. Så det va bara till att bytta. Passade på att ta temp på henne också. Vilket hon inte gillar. Men jag gillade va det va jag såg för grad =) 37 grader bara. ÅÅÅÅÅ va skönt. Nikita hade inte längre feber. Kanske bara en grad över det normala. Men hon va dock lite grinig och trött. Inte konstigt att hon är det efter 6 dagars hög feber. Klart att man är trött då hihi. Efter de så åt vi frukost och hon ville ha sin välling. Men efter det somnade hon igen. Hoppas på att hon är pigg och glad när hon vaknar om ett tag nu. Hoppas också att hon inte får feber igen senare.
Jesper och Jocke som han heter jesper vän är i stan och handlar lite för hallen och så. Själv har jag tagit det lite lungt. Ska göra kaffe snart hade jag tänkt. Diska och plocka undan lite *ler*
Men annars är det rätt så städat här hemma. Gjorde rätt mycket igår så hihi.
Ne vi får hålla tummarna på att Nikita är hellt frisk nu.
Ta hand om er
Kram// athena


Makt lös




Känner mig så makt lös. Kan inte få min älskade dotter att bli frisk genom att bara önska eller be om de. Jag gör så gott jag kan här hemma så att hon inte ska må allt för dåligt. Ringde rådgivningen i går och det visade sig att Nikita har alla symtom på svinfluensa. Ringde dagis efter det och sa att Nikita inte kommer att komma dena vecka och sa också att hon troligen har svininfluensa. Det jag fick till svart va så klart oro men också  att det tydligen hade varigt två andra barn på avdelningen som också hade åkt på de. Så troligen måste Nikita ha blivigt smittad där föra veckan. Hon va ju på dagis trosdag och fredan föra veckan och efter det in sjuknade hon på lördagen. Jag vart lite arg över att dagiset inte hade ringt och varnat för detta till alla som går på dagiset.
Enligt rådgivningen smittas deta jätte lätt och fort. Desutom går det snabbt när det väl är på G.
Jag tar deta rätt så allvaligt efter som att det fins barn som dött av deta.
 Visst är det barn som redan kanske haft något fel i sig sen innan. Men jag vet ju inte en om Nikita lider av något efter som att hon är så liten en och inte utväklat allt en. Jag är så orolig här hemma. Men rådgivningen sa att jag skulle stanna hemma och opsarvera henne hella tiden. Hon äter och andas som hon ska. Lite rostlig efter som hon är så förkyld och så snorig. Men älskade Cassa kom förbi igår efter att hon gjort lite ärenden till mig på apoteket. Hon hade köpt nässpry, hostmedecin, och alvedon + blöjor till Nikita. Måste göra allt jag kan för att underlätta lite av det jobbiga  för henne. Nässpry va jätte bra för nu rinner det inte lika mycket i näsan på henne och det gör det mycket lättare och andas. Sen blir det ju inte lika mycket släm i hallsen och det gör ju så att hon inte hostar lika mycket häller. Så tack så mycket Cassa för att du fins för oss. Jesper kom ju inte hem igår efter som att det va så mycket med jobbet och va tvungen att sova kvar i stockholm.
Tyckter deta är jätte jobbigt och jag mår inte alls bra när Nikita är så sjuk (ledsen) Man känner sig så jävla maktlös som mamma. Hon ser på mig med sina blanka trött ögon som om jag våre Gud. För så fort hon vaknar och ser att jag inte är i närheten får hon netsan panik och börjar gråta av allt hon kan. Så kommer jag till henne för att plocka upp henne i min famn. Och då blir hon tysst. Ser på mig för att sedan gräva ner huvet i min nake och somna om. Hon känner sig så trygg när hon vet att jag har henne, när jag håller henne i min famn. Som om jag skulle kuna skyda henne från allt bara jag är där. ÅÅÅ mitt älskade barn. Om du bara visste hur rädd jag är. Oron i min kropp kommer inte till ro. Jag plockar upp dig med hop om att jag ska göra dig frisk. Men jag börjar alltid svettas över din varma kropp i mot min.
ÅÅÅÅÅ snälla bli frisk. Känns som jag skulle göra vad som hällst för det nu.
Du är mitt allt, mitt liv. När du är sjuk och hjälplös käns det som en stor tomhet inom mig.
Hoppas att dagen i morgon blir bättre en dena. Håller tummarna. Vill så järna se dig skratta och le snart igen.
Kram// athena




Deta va inte kul




Allså dumma blogg. jag hade skrivigt nestan en hell tiden och så försvan allt jag skrivigt. FY fa....
Trodde Nikita va på bättrings vägar. Men idag värkar hon sämre igen. Just nu ligger hon i vangnen och sover igen.
På morgonen va hon grinig och ville bara kramas. Visst är det mysigt. Men det gör så ont i hjärtat när hon är så här. Tror hon blir hemme ifrån dagis hella dena vecka. det är så synd efter som att hon gillar att gå på dagis och leka med alla andra barn. Men som det ser ut nu blir det bara mys hemma.
Johanna va här igår och lättade på sitt hjärta. Tycker det är rätt så mysigt när hon kommer lite då och då nu.
Det va så roligt när hon va på väg hem och stog vid dörren. För Nikita vinkade och så sa hon "Hej då" lite otydligt men ändå så att man hörde va hon sa. Vart lite chokad efter som att nu för tiden säger hon ändast
voff voff som en hund och titta och så pekar hon på allt hon ser hehe SÅÅÅ SÖT
Vet inte varför hon ska låta som en hund hella tiden. Kanske har hon fått det ifrån när hon har varigt hos Niklas och Madde efter som att dom har en hund som heter turbo och skäller hella tiden. Nikita är ju så hund kär och älskar värkligen djur. Men tyvär kan jag inte lita på Turbo efter som han har bittigt alla familjemeddlemar. Till och med mig hehe. Turbo är en jakt hund och inte precis en sådan man gosar med. Så jag blir lite närvös för han när nikita är i närheter. För Nikita vill ju leka med hunden och järna springa efter och dra i svansen när hon får till fälle för de.





Det är inte så att jag ogillar hunden. För innan Nikita kom till så mös jag mycket med han och va hundvakt. Men Nikita är ju mitt allt. Och det sitta som förälder vill är att ens barn blir skadad. För om Turbo gå på henne kan hon inte försvara sig som vi vuxna kan.
Turbo har bara bittigt mig en gång. Sen när jag va hundvakt en gång. morrade han till. Men då vissta jag va jag skulle göra efter som att Niklas jesper pappa talla om det för mig. Och då jävlar hade turbo inget att säga till om och han visste vem det va som bästemde. Jag har allt gillat Turbo. Det är en underbar hund. Men med små barn runt honom vet man inte vart man har honom. Så jag är väldigt nojig när Nikita är runt honom.
Men som mamma är man ju bara försiktig.
Nu till en annan sak.
Jesper har varigt tvungen att pendla mellan jobb och hem dena vecka efter som att det inte fans någon sov platts i stockholm. Då har också en vän till honom som han jobbar med följt med hem hitt. En trevlig kille. Han ska sova över här i helgen också för att hjälpa Jesper med hallen så att vi blir klara någon gång. Och det ska man väl tacka för. Det är väldigt snällt. För hjälp behöver vi *ler*
Får se va helgen mer har att ge. Skulle villja hälsa på mamma nestan helg också. Hoppas det går <3
Ne nu ska jag göra lite nytta här hemma.
Kramar // athena


Min ängel, min sjärna. Kan du börja stråla snart igen.
Kan du börja le och leka när feben går ner.
Ditt bleka ansikte och trötta ögon
får min själ att vrida sig.

Du som alltid oftast ler och är glad kan det snälla

snart komma tillbax








RSS 2.0