Ett liv utan dig finns inte för mig mitt barn

mamma älskar dig mer en livet

Jag kan se på dig i timmar utan att tröttna. Jag avgudar och beundrar dig min älskade ängel. Det fans en tid som va jobbig, men tack vara dig höl jag huvet högt. Du är så liten men du gör så mycket för din mamma Nikita. Mitt älskade barn, mitt allt. Jag ska göra allt jag kan för att du ska bli stolt över mig som din mamma. Ska försöka få din att se så mycket det bara går av värden som väntar dig. Och jag ska stå vid din sida i alla väder utan att ge upp.
Du är den vackraste skapelsen som nu vandrar på dena jord.
Å mitt älskade barn, när tiden är inne kommer du att inse att livet inte är den dans på rosor. Men vi ska gå igenom livet tillsammans och jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig när det kommer tider som inte är lika lätt som andra dagar. Jag ska tårka dina tårar och låta dig få gråta på mina axlar. Jag kommer lova dig bättre tider då allt känns som jobbigast.
Mitt älskade allt. Jag LOVER dig att alltid finnas hos dig.
_________________________________________________

En stolt pappa här ser du                

Igår va första gången du tog napp *ler* Och det måsta mamma få säga va rätt skönt. Du har sen du föddes bara spotat ut nappen hella tiden. SÅÅÅÅ envis du har varigt. Enkligen så får mina bröst vila lite (skrattar) Din pappa skulle ha kommigt hem morgon, men fick tyvär veta idag att  han måste jobba. Jag är så stålt över dig Jesper som klarar av att jobba så mycket som du gör. Känns jobbigt ibland att höra din röst säga att du längtar hem =( och nu när det är så kallt ute. Hör hur du hostar och börjar bli sjuk. Och ändå vill du inte åka hem. Ni förstår alla läsare att nu är det kris på alla jobb. Man sparkar folk hitt och ditt. Jepser är en av alla dom som som håller tummarna på att få stanna kvar. Och då får man inte vissa sig svag eller trött..
Ska ta hand om dig extra mycket nu när du kommer hem på fredag. Jag vet att du är trött när du kommer hem och vill sova. Önskade att jag kunde hjälpa dig mer hjärtat. Känner mig hjälp lös på den frånten.
Saknar dig enormt mycket.
Idag va  jag och Nikita med Danne och Sandra på hocky här i sura. Gud va kul det va. Älskade Nikita sov som ett lamm hella tiden fasst det va mycket ljud runt om *ler*
Tack Sandra för att du är en super vän. Du är bäst.
Ta hand om er alla läsare. Puss och kram


Du är min ängel, mitt allt



Jag fassnar med bliken mot vägen och tänker tillbax. Varför gjorde du så. Jag kommer aldrig glöma. Känner hur det hugger till i hjärtat, tårana håller sakta på att borra sig ur. När jag tror att jag håller på att ramla ner igen, hör jag någon som gnyr till. Min låsta blik låsnar och jag kommer tillbax till värden igen. ÅÅÅ min älskade dotter, min Nikita. Du räddade mamma igen. När jag ser på dig får du mig att le. Och för ett tag får du mig att tänka på något annat. Det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig. Trodde aldrig att kärlek till sitt barn kunde nå så högt. Varje gång mitt hjärta spriker, lappar du ihopp det bara igenom att se på dig. Jag älskar dig så otroligt mycket Nikita. Trodde aldrig att en liten människa skulle bätyda så mycket för mig. Du är mitt liv, mina andetag, mitt hjärta, min styrka, min vilja, mitt allt.
Innan jag fick dig i min mage eller i min famn trodde jag att jag ville något annat här i livet. Nu är du allt jag vill ha. Och va som en kommer att hända kommer jag och din pappa aldrig att lämna din sida. Vi båda älskar dig så otroligt mycket.
______________________________________________________________



Jesper är borta och jobbar i stockholm igen, vilken jag tycker är jätte jobbigt. Nu får han inte längre åka hem på Torsdagar fram till jul. Dom ligger tydligen lite efter på bygget och måste jobba fredagar också. Det känns ensamt i bland att vara ifrån varan i fem dagar varje vecka. Tycker lite synd om honom också. Han jobbar hårt från kl 06:30 till ca 20:00 om inte längre ibland. Jag sj skulle aldrig klara av att jobba så mycket som han gör. Sen att man är från sin familj så mycket också. NEJJJ aldrig att jag skulle kunna klara av det. Jag är stolt över honom. Han kämpar hårt. Tänk också att det är kallt ute nu. Önskar att jag kund krama om honom när jag ser hur snön bara öser ner. Mest av allt önskade jag att han va hemma. Hemma hos oss. jag athena och Nikita och hunden Tindra. Idag har jag städat igen. Vill att det ska vara skönt för Jepser när han kommer hem i morgon. Det bästa är ju att få komma hem till ett städat och varmt hem.
Saknar dig så otroligt mycket jesper. Ska bli skönt att du kommer hem i morgon.
Älskar er två mäst av allt.
Ta hand om er alla läsare. Undrar ni över något så är det bara att fråga. jag kanske inte svarar på allt. men ska göra det bästa jag kan

          

Du räddar min varje dag min ängel


  

Jag ser ut genom fönstret och det rengnar något stort mycket. Fy känner mig lite deppig. Men så ser jag bort vid vaggan du ligger i. Och utan att jag märker det får du mig att le lite. Du ligger där och sover, vill ta upp dig för att krama dig lite. Men hejdar mig. Nu när du sover så gott, vågar inte väka dig. Ibland kan det vara skönt när du sover lite *ler* Jag ser mot sidan som du tidigare har liggat på innan du idag åkt till jobbet i stockholm för att sedan vara borta halva veckan. Känner mig lite ledsen, för redan nu saknar jag dig. Känns lite tomt *snyft* Skulle ha varigt bättre om du hade jobb här i närheten så att du kunde komma hem efter jobbet, men så är det nu inte. Men man kan ju önska.
NU har min älskade ängel vaknat. Så idag blev det inte så mycket skrivande. Ta hand om er alla där ute.
Kramar Athena och Nikita

Tyna inte bort

För va marken jag gick på stadig och tydlig framför mina ögon. Nu glider jag fram på is, kan nästan höra hur det knakar och nestan håller på att sprika under mina fötter. Mitt hjärta bullter av räddsla över att det kan sprika helt och jag faller ner, utan hjälp att ta upp mig själv igen.
Jag är rädd att din hand som en gång va stark och trygg, inte längre hittar mig i mörkret.....
Jag ber till gud som jag ens inte tror på, att isen som jag så osäkert går på ska sakta men säkert stelna och bli lika klar som för.
Min kärlek till dig kommer aldrig att blekna eller försvinna, men mitt hjärta kan sakta brista och för tina. Tänk på det. Mina kännslor kommer föralltid vara dina. Men räddslan finns där och kanske slutar att fungera men aldrig tina.
__________________________________________________________________________________________________
Vår älskade dotter. Vår Nikita. Jag ser på dig som om gud har skapat dig. Som om du va ett mirakel. Men du kom till av kärlek. Av mig och din pappa. Du är älskad. Tro aldrig något annat. Du min dotter är allt för mig och även för din pappa.
Du kan skrika och gå mig på närvena ibland. Men du ger mig mer skratt och glädje. När det känns mörkt, ger du mig ljus.
JAG ÄLSKAR DIG NIKITA. MIN DOTTER.
Älskar er TVÅ så mycket. Ni ger mig en mening att leva.
Älskar dig så mycketEn stolt pappa här ser du

RSS 2.0