Haft så mycket roligt att göra





I fredags bästemde jag och jesper att vi skulle följa med hans chef och hans familj i allafall ut för att kampa pch fiska. Men att vi skulle åka hem redan på lördagen efter som att jag skulle ha en tjej kväll med alla flickor i vårat gäng. Vi skulle få sova i en liten liten hus vangn som dom redan hade där, dom själv hade en fin husbil. När vi kom fram vart jag lite förvånad över hur liten hus vangnen va. Men när man kom in va det hur myssigt som hälst där inne. Det va också otroligt roligt för Nikita som sprang runt själv, skönt för henne att komma ut i naturen. Jag själv vart förvådad över hur mycket jag trivdes. Va så skönt att bara få vara. Medans jesper och hans chef + deras son fiskade va jag med hans fru. Vi kom jätte bra överens och pratade lite om allt möjligt. Tog en lång prominad vilket va jätte skönt. Kom fram till det ställe där jesper och dom fiskade. Fy va fint det va där.
Jag värkligen njöt av naturen och tog ofta långa djupa andetag. Ville värkligen andas in och känna lukten av naturen haha. Jag vet det låter löjligt. Men det va värkligen så jag kände.
På kvällen grillade vi och hade jätte trevligt. Frun och Chafen frågade om inte vi också kunde köpa husvangn eller husbil för att kuna resa med dom någon gång. Det va då jag värkligen insåg att det va deta liv jag ville leva med min familj. Att köpa en husbil och resa runt sverge och värden. Jag själv och jesper trivdes otroligt bra och Nikita värkade komma till ro och utforskade ute livet.
Nej värkligen en lyckad dag och kväll. På lördagen packade vi ihopp allt och tyckte det va lite synd att åka hem redan. Men jag hade ju värkligen lovat mina vänner att jag skulle komma. Desutom va ju allt min ide hehe.
Men jag och jesper pratade om de vi hade upplevt och kom fram till att vi båda älskade detta. Också om att vi kanske bode köpa en egen husbil. Det skulle bli så trevligt om vi kunde göra det. Men först måste jag ha ett jobb så att vi kanske kan få ta lån på 200 tusen eller något. För husbil är inge billigt. Jesper pratade också med sin pappa som ska sälja deras husbil. Den är ju otroligt stor och fin. Just en sådan som vi vill ha. Den har också 7 bädar. Men det är ju bra efter som att vi ska ju ha flera barn i framtiden haha. Nej jag hoppas värkligen att vi kan få till det med husbil. För så bra och så lungn man blev i själen va sååååå skönt + att vi får göra det vi vill göra med familjen RESA.










När vi kom hem vart jag stressad efter som att klockan va redan 4 och jag skulle vara inne i stan kl 6. Och tåget in till stan gick 20 över 5. Så jag gjorde min fin så fort jag kunde.
Väl inne mötes vi alla upp. Älskade Cassa va tvungen att köpa nya strump byxor efter som att dom andra gick sönder. Hon va så söt när jag såg henne. VÄRDENS sur läpp hade hon hehe. Men allt fixade sig och vi kunde i lungn och ro gå in och äta på tusen och en natt heheh. Vi hade jätte trevligt och skrattade en hel del. Efter den fina middagen gick vi alla och bowlade eller hur det stavas. Och som vanligt kom jag sisst hahaha. Men va då, bara man har det roligt. Efter åt blev vi kvar och drack lite och hade det skoj. Bästemde att vi skulle in tidigare på BMB efter som att en del som va med va inte 21 en. Så om man gick ditt tidigare va chansen störe att dom kom in hehe. Gammal man kännde sig när man själv va 24 år haha. Men men. Vi alla kom in och hade det trevligt till en början.
Först va det inte alls så mycket folk vilket jag tyckte va skönt.
Men tillslut kom man ingenstanns. Fattar inte hur man kan stopa in så mycket folk att man till slut inte kunde röra på sig. Jag hade jätte kul tills det vart för mycket. Va länge sen jag fick panik över så mycket folk. Men jag fick värkligen de. Visste inte va jag skulle göra. Tappade bort alla jag kom ditt med. Känner ju inte alls så många här i västerås. Bara dom ifrån surahammar. Men dom såg jag inge av. Tillslut kännde jag hur jag började få panik. Folk överallt. Försökte leta efter Cassa och alla dom. Men att ta sig någon stans kände omöjligt. Kännde hur svårt jag började få att andas och det vart bara jobbigare och jobbigare. Tillslut hittade jag Cassa. Frågade om jag fick låna hennes mobil. Ringde Jesper med gråt i halsen och sa att jag ville hem. Han förstog att jag inte måde bra. Så hans sa att jag skulle ta en taxi och att det inte spelade någon roll va det kostade. Så jag lämnde mobilen till Cassa och sa att jag skulle åka hem men att jag ville att hon skulle stanna kvar och ha kul. Jag gick fort där ifrån utan att Cassa han säga något. Men när jag skulle ta ut min jacka såg Cassa mig och va lite små arg och sa DU ÅKER INTE HEM SJÄLV, JAG FÖLJER MED. FATTAR INTE DU ATT DU KAN BLI VÅLTAGEN OM DU ÅKER TAXI SJÄLV. Ja något sånt sa hon. Men jag ville värkligen inte förstöra hennes kväll. Men det gjorde jag inte alls sa hon. Hon tyckte själv att det va lite mycket folk. Hon fixade så att johans lillebror allså Cassac killes bror kunde hämta oss. Men vi vart några till som ville hem.
Jag har värkligen värdens bästa vän. Har jag skrivigt så många gånger nu jag vet. Men hon vill värkligen mitt bästa och är så rädd om mig. Tack Cassa *ler*
Väl hemma blev jesper glad över att jag kom hem. han lungnade ner mig lite. Mös lite innan vi gick och la oss.
Nikita vaknade redan halv sju och vi hade bara sovigt i 3 timmar. Men älskade jesper sa. Ligg kvar du jag tar henne <3<3<3.
Han väkte mig kl 10 men frukost på sängen. FYYY så söt han är. Älskar han så mycket.
_________________________________________________________________________________________

På Måndagen gick jag med Nikita till hennes dagis för att se hur det va där. Det jag inte gillade va ju att man får gå 40 min för att komma fram. Men dagiset va jätte fint. Och alla va jätte trevlig. Nikita vanns deras hjärta när hon det första gör är att le och vinkar lite fint hahaha. Hon trivdes värkligen. Hon la ens inte märke till mig, nej nej hon skulle leka med alla andra barn. Dagis fröknana tyckte Nikita va så tidig med saker och ting. Desutom vart dom hellt såld på henne. Inte konstigt. Tyckte själv att hon va den sötaste av dom alla. Men det gör väl kanske alla mammor. Men Nikita va värkligen sötast. Hon va också så mycket mindre an alla andra haha. Längtar värkligen till inskolningen som vi ska ha den 20 nesta månad. Efter besöket möte vi upp Sandra som va barnvakt åt lilla Elsa. Vi va i lek parken och lekte lite. Hade rätt så trevligt. Efter gick vi hem till Sandra och fikade lite. Ja detta blev också en otroligt bra dag.
Senare på kvällen så rev jesper tapeter jag jag städare lite. Gjorde också lite om i vardagsrummet. Vi har ett sommar vis och en viner vis. Nu har jag moblerat som vi göra när vinten är på G. Jag flyttar soffan i från elementen så att värmen kan komma ut. Märks nu att man måste ha värmen på nu. Ja ni kanske inte fattar va jag menade nu hehe. men skit samma hahah. Vart fint i allafall.
Idag ska Sandra komma igen. Vi ska dra in till stan och dona lite *ler* skönt att få komma ut lite en att sitta hemma och städa hella tiden. Ska köpa en ny jacka till henne så kan hon ha den gamla på dagis sen.
Nej nu ska jag göra min lite fin.
Ta hand om er
Kram//athena

PS: bilder ifrån tjej kvällen kommer senare :DS


Så trött




Jaha idag fick jag dock inte sova så länge, inte nog med det så hade jag otroligt svårt att somna igår. Så jag kanske har sovigt 3 timmar eller minder *snyft* Nikita va nog lika pigg som en lärka och ville upp och leka. Men nu sover hon igen. Vilken tur man har när man är liten haha. Älskar henne ändå fast hon kan gå mig på närvena hehe. Spelar ingen roll hur trött och sliten jag är på morgonen så får hon mig ändå alltid att le. ÅÅÅ älskling.
Igår åkte jag och Sandra in till stan. Först till hennes jobb efter som att hon skulle prata om tider med sin chef. Men pratat om det fick dröja lite efter som att han fick syn på Nikita och vart så kär i henne. Så att leka lite gick i första hand för honom. Och när dom skulle börja sitt möte skulle jag ta med Nikita till fika rummet. Men det vill han inte så Nikita fick sitta där inne med dom haha. Tänk att Nikita aldrig träffat han för. Hon är alltid lika glad och inte alls blygg hehe. Så skönt när man har ett sådant barn *ler*
Efter mötten sa han att vi alltid är välkommna åter hihi. Efter det åkte vi in till stan efter som att jag skulle köpa några nya skor till Nikita. Vi kom dock inte ifrån stan med ett par skor inte haha, nej nej. Det vart 4 par skor i olika storlekar. Först ett par gummi stövlar som hon ska ha på dagis efter som att hon börjar snart. Och är lite störe. Men snart kan hon ha dom också. Sen ett par vinter skor som hon ska ha snart, sen ett par gympa skor som hon kan ha nu och ett par inne skor efter som att det är lite kalt på vårat golv. Men att handla skor vart inte allt haha. Nej utan ett par kläder, strumpor, mösa, och en body till. SÅÅÅÅÅ snyggt. Jag vart jätte nöjd. Efter stan åkte vi hem. Sandra stanna kvar och fika lite. Tack för igår sandra.

Sandras chef som leker med Nikita haha


______________________________________________________________________________________________

Igår fick jag veta också att det va i helgen som kommer som vi igentligen va bjudna till fjälen med Jespers chef.
Dom ville att vi skulle följa med han och deras familj upp för att umgås. Och deta viste inte ja. Jepser sa att det kanske skulle bli dena eller nesta helg. Jag som hade planerat in allt med flickorna på lördagen. Känndes jätte dumt att tacka nej till deta. Ville ju följa med. Men deta är inte mitt fel efter som att jag inget fick veta fören det va lite sent på tänkt. Villket va jätte synd. Jesper ville att jag skulle av boka  kvällen med flickorna för att ta det helgen där på. Men nu har vi ju bokat allt. Nej inte alls kul. Men men nu är det som det är *snyft*
Kanske får åka en annan gång.
Pratade med mamma idag. Fy va jag saknar henne. Har blivigt så mammig sen jag själv fick barn. Älskar min mamma oendligt mycket. Finns inget jag inte skulle kuna göra för henne. En riktig kämpe.
Det bästa med mammma och mig är att vi kommigt varan så nära och kan prata om allt och förstå varan. Något vi apsolut inte gjorde för hehe. Men det va då. NU är allt så anerlunda och det har hänt mycket för att det skulle kunde gå så bra mellan oss.
Desutom är hon en sådan bra mormor som alltid hjälper till när jag ber om de.
Men det gör alla som är oss nära. som mormor, morfar, farfar, madde och Farmor och Cassa. Tack för att ni fins för oss.
Ska lägga upp lite bilder som jag tog idag på Nikita och hennes nya kläder+ alla skor hehe.
Ta hand om er.
Kramar//athena

Nikita med sina nya kläder idag
 
 



Oj vilken gäsp


Inne skor


Vinter skor


Stövlar


Gympa skor


Ont







Fy måste ha sträkt foten eller något. Inte alls kul efter som att det gör ganska så ont när jag gå *snyft*
Skulle ha handlat idag. Men just nu käns det nästan omöjligt att gå så långt. Men som tur aå har man ju sin bästa vän Cassa som kommer och hämtar mig efter jobbet <3<3<3 så nu kan jag ju åka och handla de vi ska ha hemma. Jesper kommer ju jobba över så han blir ju sen hem.
Vi har inte häller kommigt längre i hallen dena vecka. Tyvär så hittar jag inte min laddare till min kamera så några nya bilder har jag inte kunat ta. Kanske har jag glömt den hos mamma. HOPPAS INTE =(
Vill ju ta nya bilder på Nikita efter som att hon växer sååå mycket.
Idag kläde jag henne lite rockit hehe. Så nu ser hon ut sen en riktig hårding hahaha. SÖTNOS. Mammas lilla älskling. Vill också åka ner till småland ner till Nikitas Farmor. Saknar henne lite småt. Får se om man kommer på något. Men vi kommer dock vara ganska så upptagna några veckor framöver efter som att vi vill ju bli klar med hallen först.
Igår när jesper kom hem. Måde han inte alls bra. Så jag bädade ner honom i soffan. Men som vanligt tog det inte alls lång tid tills han somnade hehe. Men det behövdes nog för han.
Och på Lördag blir det min kväll. Ska ut med flickorna. Först ska vi äta fin middag ute, sen ska vi bowla eler hur det stavas haha. Och sisst med inte sämst så ska vi ut och dansa *ler*
Ska bli kul. Hoppas bara det är bättre i foten då =(
Får väl ringa doktor om det inte är det.
ÅÅÅ käner mig jätte trött och sliten idag. Känns som om jag inte alls vill göra något, men det är klart att man måste göra nå. Just nu håller jag på att tvättar. För det är ett MÅSTE här hemma hehe.
Såg på Svenska Hollywoodfruar idag. FYY fan va jag hatar hon Anna Anka. Hur fan tänker hon????
Och det hon sa idag att hon själv kommer före barnens hennes. Hon är ju dum i huvet. Skulle aldrig vilja ha en sådan människa i min närhet. Sen fick man ju se va som kommer hända nesta vecka. Ja då fick man se hur hon skälde ut sin son och hotade honom med att om han inte lyde henne skulle han få se va hon skulle göra med honom när dom kom hem. NEJ FY FAN säger jag bara. Att det finns sådans människor. Jag spyr på henne.
Hehe gud va arg jag blev nu. Men man blir värkligen det när man ser sådana saker.
Nej nu ska jag dona lite med annat.
Ta hand om er.
Kram//athena
 




Anna Anka längst fram.
HATAR HENNE

 


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ



OPS: inte våran bild. Tog den på internet

Men typ så ser det ut nu




Nej fy fan va jobbigt det varigt idag. Jag och jesper har hållt på med hallen hella dumma dagen. ÅÅ vilken lördag va? Vi har kommigt så långt att vi rivit tapeter mer en halva hallen. Visst låter det lätt. Men det kan jag lova dig att det är de inte. Siter som sten. Är både svullen och har blåser på händerna nu efter dena dagen. Men det kommer bli värt sen när allt är klar. Ska lägga upp en bild i morgon på hur det ser ut nu och sen en bild på hur det blev sen när det är klart *ler*
Jag måste också säga att jag har VÄRDENS BÄSTA VÄN, Cassa min älskade ängel tog Nikita redan vid morgon kvisten och har inte kommigt hem en *ler* Ringe och frågade hur det gick för ett tag sen. Och hon bara skrattade och sa att det går jätte bra och att hon mer en järna kunde ha Nikita fram till kvällen. Hon va nämligen på kalas idag. Så Cassa tog Nikita ditt hehe. Och det går JÄTTE bra.
Det är så otroligt skönt att ha en sådan vän som Cassa. Som alltid ställer upp och fins där. Även då hon vet att jag ibland inte kan ge lika mycket tillbax. Nej hon är SÅÅÅ BÄST och bätyder otroligt mycket för mig och Nikita.
Hoppas också att hon göra det livet ut, men det tror ja apsolut att vi kommer va <3<3<3
Jesper och jag slutade att riva tapeter vid halv sju. Så vi har hållt på hella tiden nestan utan paus i 7 och en halv timme. Fa... va vi har varigt duktiga. Sen städade jag lite och plocka undan en massa för ett sen hoppa en i badat.
Det va såååå skönt att få slappna av lite nu efter dena dag.
Kan tänka mig också att Nikita kommer att vara otroligt trött efter dana dag och kommer somna efter ett litet tag när hon väl är hemma hehe.
Nej tack tack tack Cassa.
Nej nu ska jag slappna av lite i min ensamhet, vilket är jätte skönt, Jesper är ju med sina vänner och spelar innebandy eller hur det stavas sen skulle han till ett ställe här i sura och ta ett par öl med grabbana.
Skönt skönt.
Ta hand om er
Kram//athena


Jobb jobb och jobb



Jesper tänkte jobba över idag och komma hem vid 12 inatt så att han kunde vara ledig i morgon.
Men nu när jag ringde honom så vart det inte som planerat.
Tydligen passade inge delar som dom skulle sätta upp. Men dom bästemde sig ändå för att jobba över lite. Så sent kommer han ändå hem, men då måste han ändå åka till jobbet igen i morgon. Inte alls kul. För nu när han kommer att komma hem ikväll så kommer han vara så trött och somna på en gång *snyft*
Han lätt inte då där jätte glad i tel heller för den dellen. Han ville ju själv slippa jobba i morgon. Men nu vart det ju som det vart.
Så det blir väl bara jag och Nikita som mysser ikväll tills han kommer hem. När det nu blir.
Själv i dag håller jag på att tvättar en del + att jag plockar undan och donar.
Läste lite i blondinbellas blogg. Fy va tråkig hon är. Någon mer som håller med?
Hon ska värkligen föreställa en förebild för alla små som läser. Men orka ta i. Förstå henne ändå lite. Man kan ju inte skriva vad man vill. Fins dom som tar illa upp ibland över att jag kan vara lite för öppen. Och jag själv kan tycka det är lite jobbigt men men.
Ne kanske skriver lite senare.
Ta hand om er
Kram//athena


Deta får ni veta om mig.

Hur bor du: Jag bor tillsammans med min kille och barn i en villa =)

Brukar du komma i tid: Ja oftast

Hur lång är du: Tror jag är ca 175 eller nå

Kan du laga mat: haha kan kan ja. Men inge vidare bra

Vad jobbar du med/pluggar du: Har inget jobb nu. Men är utbildad mentalvårdare och undersköterska

Vad har du på dig just nu: Oj hmm allså jag ligger i sängen för att sova snart så jag har inget =0

Har du någon fobi: Fötter och små kryp

Hade du en bra kväll igår: Ja sådär 

Vilket är ditt senaste inköp: Mat

Din favoritdryck på morgonen: Mjölk

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma pening

Har du sovit i din egen säng inatt: Klart jag har

Vad hade du sönder senast: Handtaget till dörren idag

Vem snackade du med senast: Jepser när han va på G hem

Varm favoritdricka:Choklad och te

Favoritdricka när du är riktigt törstig: colla

Alkoholhaltig favoritdricka: cider

När gjorde du senast något riktigt dumt: Idag

Saknar du någon just nu: Japp mamma hihi

Vad ska man göra för att få dig irriterad: När man man reta upp mig för att man själv vill bråka eller nå

Någon jag stör mig på: Falskhet

Intressen: Musik, ritta, handla saker till hemmet eller till mig själv och Nikita

senaste person du kramade: Jesper

Senaste person du ringde: Jesper

Senaste person som ringde dig: Jesper

Vad drack du senast:Te

Vill du ha barn: Har redan värdens bästa unge. Men skadar inte med en till om nå år

Längtar du till din nästa födelsedag: Tycker inte det fins så specielt med det längre. Men kul när man va liten


Har rakat dina ben någon gång: haha sjuk fråga. Klart jag har, senast idag

Är du sugen på något nu: Ja sova kanske då

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 2-3

Använder du hudkräm: Japp

Attraheras du av män med skägg: Kanske med sexigt stub. Men annars inte

Micro-pop eller poppa själv: poppa själv, godare då

Brukar du baka: Nej men väldigt sällan så gör jag de

Röstade du i det senaste valet: Nej

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja det är jag värkligen. Men nöjdare sen när man får ett eget jobb när mamma dagarna är slut


Vilken låt lyssnade du senast på: Såg på Idol idag och där va det massa så jag vet inte haha

Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja jesper och jag delar ju en stor så hehe

Vad tycker du är äckligt: Folk som inte tar hand om sin kropp, små kryp, spya lukt oj ja det fins en del. Men pallar tänka så myckert nu.

Har du pengar på mobilen: ja


trött va man

Det blev som jag trodde. jag och Jesper va för trötta för att göra något när han kom hem.
Mysste farmför tv och såg Idol. Efter det nattade vi Nikita som inte alls ville sova hehe.
 Men det va bara för att hon va för trött. För när hon somna så sov hon så djupt att det sprlade ingen roll
hur mycket det lätt, hon vaknade inte hehe. Skönt. Hoppas hon sover hella natten nu. Såg klar en film nyss som va rätt så bra. NÖJD. Nej tänkte bara svara på lite fåger som kommer i ett annat inlägg snart. Sen blir det till att sova gott kan jag lova hehe. Kram// athena


snart är dagen slut





Idag tog jag en promis för att handla nässpry och lite mat. Kläde på Nikita lite extra efter som att det börjar bli lite kallare nu. Förförsta gången i mitt liv tyckte jag att hösten va vacker.
Fick den känslan när jag och Nikita promenerade i en lite skogs stig. Löven för som vackra snö flingor. Det blåste inte alls mycket så löven föl ju inte fort ner på marken. Nej nej man han iakta dom inna dom nåde marken. Det va otroligt vackert. Men snart kommer väl deppen över att vinten närmar sig.
Tycker nämligen inte alls om vintern. Tyvär så tycker jag att det är för kallt för mig =(
Men måste också då vara ärlig med att säga att jag gillar ju att åka skidor.
Hoppas vi får till en riktig familje resa upp till fjälen eller nå. Skulle vara myssigt. Hyra en stuga med öppen spis där man kan legga sig farmför en brasa med en varm kopp choklad eller nå annat myssigt.
Ja man får ju dörmma. Men vem vet kanske gör vi det *ler*
Iallafall.. när jag va på väg hem igen så möte vi på en brev bärare som delade ut posten för dagen. Inte nog med det va hon rätt så gammal och fet och när hon skulle cykla upp för en backe fick man rätt många skratt för sig själv hehe. Men hon va envis och skulle värkligen besegra backen utan att stiga av cyken hehe. Till slut kom hon ju upp. Men det va roligt att se. Kankse va jag lite av en glädje dödare där. Men ibland får man ju vara de också hehe. Hon såg mig ju inte så illa upp tog hon nog inte hehe.
Under dagen kanske jag önskade att jag han göra lite mer saker men men. jag städade i allafall toan som jag sa att jag skulle göra + att Nikita fick ett bad. Va ju nesten tvungen efter som att hon bajsade något stort mycket. Tänkte att det då va lika bra för ett kort litet bad. Och inte tar hon illa vid sig av det, nej nej Nikita älskar att bada *ler*
Väntar nu på att jesper ska komma hem. Känns som om vi dock inte kommer göra mycket. Som jag sa i andra inlägget så är det en sådan dag som får en att bli sååå seg. Blir nog till att myss och se lite Idol. sen en film för mig i sängen medans Jesper försöker sova <3
Nej skriver nå när jag lägger mig sen kanske. Ta hand om er
Kram// athena

Haha Nikita ska vissa Idol domarna hur man blir en riktig
SJÄRNA <3



seg... ja tack






Känner mig rätt så seg i dag. Men är nästan 100 på att det är vädret som göra sitt.
Vart klar med sovrummet igår, eller ja jesper orkade inte borra upp en hylla. Men det ska han göra idag. vart inte alls glad igår när han kom hem så jävla grinig. Jag vet att det är för att han jobbar. Men gillar inte när man kommer hem på så dumt humör =( Men idag skulle han vara gladare sa han. Och det hoppas jag på.
Såg en film igen igår innan jag gick och la mig. Den va väl sådär. Kände mig inte alls för att sova när kl va ca 12 på natten, men la mig ändå. Och som jag trodde. När kroppen slappnar av blir man jätte trött i stället hehe.
Nikita vaknade bara en gång inatt så det va ju skönt. Hon sov ändå till kl 8:45.
Sazza skickade ett meddelande nu på morgonen och sa att hon har en hemlis hon vill säga mig, men det får jag allt vänta med att få höra ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Jag hatar att vänta ju haha. NU vart jag jätte nyfiken. Man sitter typ och tänker på va det kan vara haha. Blir ju galen i huvet efter ett tag.
____________________________________________________________________________

Idag så jag ska städa toa. Inget man ser fram imot inte. Men som jag har sagt för. När det är klart så är det ju jätte skönt. Får se hur mycket Nikita tänker låta mig få göra mitt hehe. Men hon är ju nesta alltid snäll.
Gillar fortfarande inte min blogg så jag jag väl se va man kan göra. Inte för att jag fattar så mycket av de haha
Men men. Nej jag skriver väl igen senare.
Ta hand om er
Kram//athena


Test

Vilken svordom använder du mest? Fan

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Oj det är Nikita som bästemer de hehe

Var köper du dina matvaror ifrån? willys

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Vill alltid synas hihi

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Det beror på hur mycket jag vann. Så jag vet inte

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Japp

När var senast någon stötte på dig? Man ser va man vill se, jag har en familj så jag undviker nog den sittsen.


Vad åt du till middag senast? Haha ris och tonfisk. Ja jag vet låter inte så frestande

Kan du vissla? Klart jag kan

Tittade du på tecknat när du var liten? Ja det är klart att jag gjorde. gör det en med min dotter hihi

Äger du några popband t-shirts? Nej

När flög du senast? Ja det va nå år sen nu

Pratar du några andra språk? japp, engelska och lite grekiska. Men önskar jag kunde mer på den sista

Har du gråtit offentligt? Ja men då ska det vara något riktigt jobbigt som hänt, eller ja jag vet inte blivigt mer känslig sen jag fick barn.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Japp. två stora tatueringar. En på armen och en på ryggen.


Vad har du med dig in på bion? Läsk, något gott och mums och så klart min nässpry hihihi.

Vad har du för väder? Värkar va rätt så fint. Men ser inte så mycket efter som att det är natt nu.

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Bild och musik

När sov du senast på golvet? När Nikita va riktigt liten och vi låg och gosade farmför TV på en filt, somna båda två.

Vilken är din favorit drink? Drink med sprit??? Om det är de så har jag inge spec efter som att jag driker inte så mycket sprit.

Gillar du din boendesituation? Apsolut. Jag och familjen bor rätt så fint nu *ler*

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Till och från. Beros på hur mycker jag fått sova natte innan.

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Just nu är dom de efter som att vi håller på en massa i huset nu.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? När jag gick i skolan. Haha ja kanske ibland.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? Man ska aldrig fråga en dam om sin ålder. Nej fy låter gammal nu nör jag säger de men 25. Men ni ska veta att jag är väldigt ung i själen, det borde räknas hehe.

Tror du på liv på andra planeter? Ja det gör jag värkligen.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag klarar deta. jag är envis, jag har min familjs och mina vänner.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja det skulle jag men vet inte om jag skulle våga. Men man lever bara en gång så jag skulle nog göra de i full panik hehehe


Tycker du om att krama folk? Det beror på. Gillar att krama mamma väldigt mycket. Men gillar inte att krama folk bara för att kramas.


Äger du en digitalkamera? Tänk att det gör ja. Jesper köpte en till mig när jag fyllde år <3

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? vet inte? va tycker ni?

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej värkligen inte. Om det va så viktigt så skulle väl jag ringa upp igen. Men ofta kan jag tycka att det är rätt så skönt hehe.


Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha nej

Är du mörkrädd? nej

Tre saker du alltid har med dig? snus, mobil och nässpry


Hjälp min blogg......






Allså palla ha ett sådan tråkigt uteende på bloggen. Vill fixa till den. Men inte vet jag hur man gör. Vill att den ska vara så himmla snygg. Men det är ett stort ? på hur man gör.
Är inte alls bra på sådana saker. Någon som har tips??? eller kan hjälpa????


känner mig sliten





Jag vet inte om kroppen sägera ifrån? har jag en infekton någon stans? Mår jag bra?
Eller jag kanske måste säta igång att träna igen? Det kanske man mår bättre av och känner sig pigg av efter ett tag?
Eller är jag sliten?
Känt mig trött nu ett tag, får ont i magen, Nästan så jag tror jag ska sprika.
Äter jag fel? Nej here gud jag vet inte alls va det är.
Kanske borde man gå på hellso kontrol. Eller är man bara för nojig?
Säger man inte att kroppen vet bäst. Mår man dåligt så märker man de. Eller gör man de?
Jag vet att något är fel Men vad?
Är väl bara nojig. Brukar aldrig vara den tjejen som ropar efter hjälp för de lilla minsta. Men det kan vara ett problem ibland det också. Minns en gång när jag kännde att något va fel och jag gjorde aldrig något åt de. När jag väl sökte kontakt med sjukvården fick jag bara skäl över att jag inte hade hört av mig tidigare. De va då jag åkte akut till sjukhuset med min galla och den började brista. Den fick dom operera bort. Och då hade jag haft ont ca ett år =( Men tur att jag åkte in i sista stund. För om gallstenarna hade gått ut i blod banan så skulle det inte alls se bra ut för mig.

Men nu när gallan är borta borde jag igentligen äta nyttigt efter som att de är den som igentligen hjälper kroppen till att bryta ner all fett som man äter. Desuton kan jag öka mer i vikt. Och inte lär jag mig va nytig mat är för de.

OJJJ nu när jag skriver får mig att tänka. Kanske är det maten som vi äter inte så bra för mig........?
Har inte alls varigt nytig dena helg eller någon dag som varigt alls om jag ska vara ärlig. Hmmm
Nej från och med idag ska jag äta nytigt. Jag menar det, för i helgen fans det inget nyttigt alls. Men inte konstigt. Vi slet ju som djur i helgen för att bli klara med både gäst rum och Nikitas rum. Så vem pallar laga mat mitt upp i allt?? INTE VI hehe. Nej men nu ska jag vara seriöst. Och alla som är mina vänner får hjälpa mig nu här. För om ni är mina riktiga vänner och jag vill värkligen gå ner i vikt så måste man väl ändå hjälpa till. SÅÅÅ här är era regler.
1. om jag kommer och fikar bjud mig inte på några kakor eller söt saker (SANDRA) hihi
2. peppa mig till en bättre hälsa när jag ibland tvekar
3. om jag känner mig frästad till att äta något onyttigt, få mig på andra tankar och säg INTE att det är lungt med en bitt. För en kan bli fler eller så mår jag dåligt över att jag inte klarade min utmaning.
Ja det är väl lite va jag kommer på nu som ni kan hjälpa mig med. Tycker ni att det är för mycket att bege??




Nej det är det värkligen inte. Inte från en vän eller nära och kära.
Nu tar jag deta på ful allvar. Jag är så svag för söt saker och kakor, ja allt va det innebär att jag skulle inte säga nej om ni bjöd. Så jag måste ju börja någon stans. Men bara det att jag behöver hjälp i början. Tror nog det går lättare efter ett tag när man kommigt in de. Och om ni inte hjälper ja då måste ni värkligen vara avis och svart sjuk över att jag är som jag redan är och bara vill förstöra för mig...
OJJJJ va det lätt. Men ni som känner mig förstor nog hahahahahhahahahahah.
Nej nog om de


_____________________________________________________________________________________________



Igår så städade jag en massa. Kännde mig alldeles slut efter ett tag. humm.
Gjorde köket och vardagsrummet samt att jag tvättade vangnen som Nikita hade för. Men den ska nu säljas.
Jepser kom hem vid halv sex. Vart lite senare en va vi trodde han skulle komma. Men men.
Vi båda va för trötta för att göra så mycket mer av kvällen. Så vid 8 tiden badade jag Nikita och gossade ner henne i sängen och sa god natt för kvällen. SKÖNT SKÖNT. Gick själv och tog ett bad och sedan i sängen för att se en film.
Nej mer hände inte igår hehe.
Skriver nog mer idag.
Kram// athena

   


Då va enu ett rum klar

Så skönt. Nu är också gäst rummet klar. Jag och älsklingen höl stort set på hella dagen idag med en massa saker. Dok är det inte bara gäst rummet och Nikitas rum vi har höl med i dag. Nej nej. Nu håller vi på med hallen som vi ska göra om. Så Jesper har tagit bort en massa lister och andra saker. Just nu håller han på att riva ett skåp som vi har där. Nikita har också varigt otroligt duktig och lekt i sitt rum rätt mycket. Sen sov hon också i 3 timmar hehe. Tillslut va vi tvungna att väka henne. Hon ska ju inte sova hella dagen inte.
Men idag har vi kommigt långt och gjort mycket kan jag lova. Nu är det hallen, vardagsrummet och köket som står på listen, men först hallen sen vardagsrummet. Resten får vi se när vi börjar med.





Nikitas nya rum












Gäst rummet




___________________________________________________________________________________________________________________________

Idag på morgonen vaknade Nikita på fel sida efter som att hon vaknade redan kl 5 på morgonen. VART INTE GLAD. Men jag tog upp henne till våran säng där jag hoppades på att hon skulle somna. Och det va klart hon gjorde tillslut. Men bara det att hon somnade med rumpan i ansiktet på mig hehe. Och inte bara det. Nej hon skulle fisa lite först innan hon somnade hellt hehe Låg och bara skratta lite för mig själv tills också jag somna om. Halv 8 vaknade vi alla tillsammans och åt frukost. Och Nikita va pigg och glad igen. Sen sat vi igång och jobba.
Kan ju säga att jag inte alls kände mig pigg och så här jätte glad idag. Men snart är ju dagen förbi så man snart kan sova *ler*  SKÖNT.
Har värkligen jätte ont i ryggen också efter dessa dagar. Men det va de värt. I morgon måste jag göra andra saker. men det tar jag då.



___________________________________________________________________________________________________________________________

 ATHENA HAR EN TANKE
Jag vet sanningen men du pratar löngnen.
Du är ytlig tror du är stark.
Du får allt du vill ha. Men du har inget.
Fråge sätt mig inte, du får inget ändå veta.
Va inte någon du inte är
för då är du falsk.
Jag vet ändå allt.
Är du nyfiken??
Bry dig inte....
......
...
.


Kan som om man bröt ryggen......

Fy fan säger jag bara. Sista gången som jag bar upp och ner för trappor men en massa tunga saker kan jag låva.
Trodde jag skulle bryta ryggen ett x antal gånger hehe. Men skönt va det när det va klart.
Rumet vart klar idag. Igår gjorde vi inte alls mycket som jag trodde vi skulle göra. Nej nej vi va för trött för det hehe. Men idag vart vi klar och det var sååå fint *ler*
Renasde ut alla kläder också som Nikita inte längre kan ha. Kom på mig själv över att jag dragit ut några kläder när jag tvättat dom för att göra dom störe. Ett bevis på att jag inte vill att Nikita ska växa så mycket mer hehe.
Men nu tog jag mig i kragen och la bort alla kläder från 50 till 68. Så nu har jag bara 70 till 80 storleker kläder kvar. Resten la jag i en jätte stor kasse. Grannen ska gå igenom vissa kläder efter som att hon är gravid och väntar en ficka. Hon har nämligen inga flick kläder kvar efter som att hon trodde att Linus skulle bli den sista. Men man ska tydligen aldrig säga aldrig. Men jag sa till henne att hon får mer en järna se om jag har en massa som hon kan få låna. Varför ska jag låta mer en 100 plagg bara ligga. Lika bra att dom blir använda. Desutom så växer ju barnen så fort så det blir ju inte så mycket att andvända efter som att man måste köppa nya varje månad nestan heheh
Sen har hon hjälpt mig en massa så det känns skönt att få hjälpa tillbax.
Nej nu ska jag och älsklingen se en skräkis hehehe. Myssa i hop och i soffan och bli lite rädda. Nikita har somnat för ett tag sen nu. Så nu är det vuxen till som gäller.
Kramar Athena 
PS bilder på rummet kommer i morgon DS


Linda =)



Ringde Linda idag på morgonen hihi
Visste att hon skulle vara vaken efter som att hon har egna busiga barn som inte häller låter henne få sova hur länge hon vill på morgonenh. Blir alltid lika glad då jag pratar med henne. En så underbar människa. Och inte bara det, hon är en kämpe också *ler*
Och det är ju alltid bra. Brukar ofta tänka på henne när man själv har dagar som inte alls käns bra. För att om hon kan så kan jag också. Desutom har hon klarat av utmaningar som jag ens aldrig kan drömma om.
DU SKA VETA LINDA ATT JAG ÄR SÅ STÅLT ÖVER DIG.



En starkare människa får man söka efter.
Linda är en person som kämpar varje dag för sina 2 barn som ensamstående efter som att hon haft en kille som ibland tänker med röven och inte kunde ta ansvaret för sina barn. Kommer och går som han själv vill.
Men Linda stannar kvar och ger barnen all hennes kärlek och kämpar för att dom ska ha allt man ska ha.
Hon tänker alltid på barnens bästa och ibland glömer sig själv. Men Linda är en otrolig underbar människa och ler och skrattar trotts att det ser mörkt ut ibland. Desutom har hon många vänner och familj som alltid fins för henne. Inte konstigt. En sådan underbar människa kommer man ju alltid finnas för. Hon ger så mycket tillbax. Som idag när jag pratade med henne. Hon gav mig ett x antal skratt och fick mig på ett bra humör fast det kändes som jag vaknade på fel sida. TACK Linda *ler*
I MISS YOU.
____________________________________________________________________________________________




Idag kommer det att hända mycket. Ska flytta ner Nikitas rum idag, så igentligen ska jag ju dona lite där en att sitta här. Men alltid skönt när Nikita sover lite så man får lite tid för sig själv.
Älsklingen kommer åka hem redan kl 2 idag så då är han hemma ca halv 4. Så det är ju skönt.
Sen lite senare blir det myss med familjen framför TV och se på Idol hehe. Kanske en film om vi inte är allt för trött efter dagen hehe. Men myss är alltid bra *ler*
Ne det är väl allt som kommer hända idag.
Ta hand om er alla.
Kramar // athena


Vårat hem plan 1



Blev inget skrivande igår. Gick en promis i stället ute i solen med Nikita. Gick förbi Sandra också för att se hur hennes lägenhet hade blivigt med alla nya saker + att jag köpte en pennsel som jag ska ha när jag målar det lilla som är kvar att göra på huset i kväll.
Ihelgen ska vi också flytta ner Nikitas rum. Kommer att bli så skönt. Slippa alla trappor upp och ner. Desutom är det kanske lite mer ett passande rum för henne *ler*
Sen slipper man ju också alla leksaker som hon har i vardagsrummet. Eller ja leksaker kommer det väl alltid att finnas överallt i huset. Men då kan hon ha alla korgar hos sig så tar man någon leksak där i från i stället.
Idag ska jag och cassa ta en promis efter att hon jobbat och prata en massa skit som alltid. Men det kan vara skönt det också hihi.
Desutom kommer jesper hem lite tidigare en vanligt. Så det är ju sönt. Madde och Niklas skulle komma över också senare ikväll. Så idag blir det lite att göra. Ringde en polis idag i surahammar också. Ska kanske börja jobba med dom. Ja nu är det inte som ni tror. Utan deta gör jag frivilligt. Dom ska samla i hopp lite folk för att förebygga brott och öka tryggheten i Surahammar. Desutom får man gratis utbildningar och det är ju alltid ett plus i kanten. Sen har jag alltid haft ett intresse att jobba med och för ungdomar. Kanske för att jag själv har haft problem en gång i tiden. Och erfaränheten där ifrån kan hjälpa många ungdomar och göra det till något bra i stället för att dom ska eller kommer göra något dom ångrar. Att vara eller bli krimenell är inte så lätt som folk tror. Det är mycket press för dom unga att nå upp till den respet dom tror dom får. Men jag hoppas att jag och många fler kan hjälpa dom ungdomar att se livet på ett annat viss och vinna respekt på att göra något bra, så ställer jag alltid upp på det.
Nej nu till en annan sak.
För att tag sen tog jag lite bilder på hur det ser ut hemma hos oss. Fast nu tog jag bara lite bilder här nera. ja vi har en villa på två våningar. Så bilder ifrån andra våningen får ni se en annan dag då jag städat där uppe hehehe.
Ta hand om er alla.
Hoppas ni är lite nöjda med att jag börjar skriva oftare<3


HALLEN




TOA




VARDAGSRUMMET






Nikitas lek hörna i vardagsrumet
men det ska bli
så skönt att bli av med det sen när
hon bytter rum hihi


Här ligger vi mycket och busar


KÖKET






Ja det va allt för dena gång.
Desutom ska vi göra om vardagsrummet inom kort med nya tapeter och
allt.
Hehe då blir det nya bilder *ler*
Ska se om jag kan ta några kort där uppe sen. men inte en hehe.
Kramar
//athena


Vart tar tiden vägen?





När jag blickar tillbax känns det som om det inte alls va så länge sen jag själv va 10 år eller yngre. Och när man ser sin dotter växa upp ser man stora förändringar varje dag. Varför ska hon växa så fort. Vart tog tiden vägen då hon bara låg i barnvangnen lungn och stilla. Då hon va så lätt när man bar henne i armana. Den tiden man kunde pussa och gosa med henne hur mycket som hällt. Nu vill hon springa och röra på sig hella tiden. Och nu finns det ingen tid alls till att gosa och kramas för henne. Ligger aldrig still ett tag i sängen innan man går upp på morgonen. Nej nej. Vi ska upp på engång. Spring i benen så fort man vaknat.
Tänker för mig själv att det är ett bra tag till hon är tonåring, så att oroa sig för det behöver man inte nu. Men med dena tackt kommer ju tiden för de snart känns det som. VILL INTE VILL INTE.
ÅÅÅÅ min älskade dotter. Varför ska du bli stor så fort....
Käns som om man försöker göra allt för att ta vara på den lilla tid man har med henne som liten. Men så fort tiden är förbi önskade man att man tog vara på tiden mer en va man gjort. Svårt att förklara va jag menar. Men ni som har barn förstår nog *ler*
Älskar dig så stort mycket Nikita, och inget i dena värd kan ta det ifrån mig.




Skriver sen igen, för snart kommer Madde på fika
Kramar
athena


Så skönt




Jesper har tyckt att det varigt jobbigt att vara ifrån både mig och Nikita i veckorna. Och det kan jag förstå. Nikita växer ju så fort och ibland hinner man inte själv med. Nikita kan redan gå, torka händerna själv, säga ifrån om hon inte vill något och massa andra saker, ibland är man sugen på en till. Men det har vi sagt att vi ska vänta ett tag till med det hehe. Nikita hehöver mamma och pappa själv nu ett tag. Men jag ser fram imott ett till barn om några år <3 Nikita är bland det bästa som hänt mig och fått mitt att se mitt liv med en annan syn vinkel.
Man kan inte bara tänka på sig själv. Utan man måste tänka på hella sin familj som alltid kommer i första hand.
Ibörjan hade jag mycket mot gångar och vissa tyckte inte jag gjorde mitt bästa. Men dom människor som inte tror på mig idag kan ta sig i baken och dra. För jag vet att jag är bland det bästa mammorna i värden. Visst har man humör som är bättre vissa dagar en andra. Men min dotter har allt man kan tänka sig och hon är mer en lycklig här i livet. Och det kan man märka på henne själv efter som hon ofta alltid är glad och nyfiken på livet.
Jag ska också ge råd till alla andra nyblivna och föreldrar att det är OK att lämna bort sitt barn lite då och då till sina egna föräldrar eller till någon annan man litar på och känner väl, för att själv kuna slappna av och tänka på dig själv. På så vis laddar man upp sin kraft och ladda batariena. Och på nå viss blir man en bättre förälder. Som jag gjort nu. Och jag värkligen tackar jespers pappa och madde och min mamma för att dom såg till Nikita dom helger då jag och jesper tog och hälsade på en del vänner. För nu när jag kom tillbax kände jag mig utvillad och redo för allt utmaningar som inebär att vara förälder.
Desutom är det så otroligt skönt att Jesper har bästemt sig för att åka hem ifrån stockholm varje dag för att på så viss vara mer med oss i familjen.
Så nu finns det mer tid för mig och kanske lite träning. Har ju sagt att till nesta sommar ska jag våga sola på stranden som alla andra hahaha.
Tack alla som ställer upp för mig och familjen<3
Och så ska jag försöka skriva mer.
Många kramar // athena
 
 
 
 


Fy Fa... va jag är dålig förlåt

Jag vet att jag har varigt otrolig dålig på att skriva. Fråga mig inte varför. Kanske börjar intresset svalna, kanske är det också för att jag vill skriva så mycket mer om saker jag inte borde eller får skriva om. Eller ja får och får. Men ibland kan saker göra andra människor arga.
Och om jag fick välja så tystar jag min läppar och syr ihopp dom.
Men ska väl börja skriva lite igen och se om mitt intresse för att skriva lagom inte brinner ut.


GÖTEBORG

Föra helgen åkte jag och jesper till göteborg.
Morfar Nicklas och Madda tog hand om Nikita över helgen. Tack så mycket för att ni stälde upp.
Både jag och jesper behövde värkligen detta. Att bara få åka iväg han och jag. Att inte hella tiden vara mamma och pappa är viktigt. Att kuna slappna av och bara tänka på sig själv är otroligt skönt.
Vi åkte på en fredag kom kom fram till micke och jenny vid halv 8 tiden på kvällen. Det första vi gjorde va att ta en varsin öl och cider och bara slappa. Lite senare på kvällen gjorde vi oss lite finna. Sminkade jenny också. Fick en ny erfarenhet. Älskar att sminka folk men jenny är lite mörk hyad så jag fick tänka lite anerlunda. Men det vart otroligt snyggt. Önskade också att man va lite mörkare i huden. Tänka att slippa vara en plekfis hella tiden som jag är hehe. Solade inte alls mycket dena sommar =(
Men nästa ska jag trima kroppen så man vågar visa sig på stranden.
Vi kom ut vid halv 12 på kvällen. Men gud va roligt vi hade. Vi va på en massa roliga ställen.
Tyvär glömde jag kameran hemma så det blev inte några kort mer en några på Jespers mobil dena kväll.
När vi kom hem kl 5 på morgonen ville jenny och jesper laga tacos hehehe. Fylle mat. Jaaaa tack hehehe.
På Lördagen väkte jesper mig som vanligt för tidigt. Det första jag sa. Nej jag vill inte vakna nu. Men det spelade ingen roll va jag sa för jesper gav sig inte. Och till slut så vart jag ju klar vaken heheh. Väkte micke och jenny också som fortfarande va fulla hahahahah.

Men jesper vill att vi skulle komma iväg så tidigt som möjligt till liseberg hehe. Vi gjorde oss klara och stak iväg. Men allt för tidigt vart det inte och vi alla han nyktra till när vi kom fram kl ett hahah.
Under dena dagen skrattade vi så mycket. Inte konstigt för vi hade ju sååå ROLIGT.
Tyvär rengnade det lite då och då. men inget som hindrade oss för att skratta och åka en massa saker hihi.
Vi va där tills det stängdes kl 11 på kvällen. Efter åkte vi hem med ett minna vi aldrig kommer att glöma. Väl hemma kurade alla in sig i soffan med en massa myss. Och inte bara det. Vi alla somnade också där hehehe.
Men vaknade senare och fortsate mysset i sängarna.
På söndagen åkte jag och jesper kl ett på dagen. Vi kom överens med micke och jenny att det inte får ta så länge igen tills vi ses igen. Dom är så underbara vänner och då är det lite synd att vi inte ses allt för ofta. Vi har ju så otroligt roligt med som också hehehe.
Jesper hade gjort makor som vi skulle ha på vägen. Så någon stanns på hem resan stanade vi på en jätte fin plats och hade det myss myss. Matade ankor gjorde vi också hehe åååå gud va mesigt det lätt men men heheh
Tack igen morfar nicklas och madde för att ni tog hand om Nikita <3<3<3




STOCKHOLM

På Onsdagen åkte jag och Nikita ner till stockholm för att umgås lite med mina föräldrar.
Mormor hade saknar Nikita så mycket så hon vart ju otroligt glad över att vi skulle bo hos henne under desa dagar *ler* Kvällen på ondgaden kom också jepser till min mamma och skulle sova över. Mamma och jag gick igenom gammla bilder och minnen och skrattade åt vissa saker. Vi alla mös och hade det myssigt.
Dok sov jag inte så bra den kvällen. Kanska för att jesper vek ut sig allt för mycket  och lätt mig sova på sidan hahaha.
På torsdagen åkta han med efter jobbet. jag själv och nikita åkte till pappas jobb och träffade alla som jobbade. Åkte hem till pappa också och mös lite där innan han körde hem hos. Han tyckte det va så roligt att vi kom och hälsade på <3
På fredagen så gick jag och pappa och åt efter att han jobbat klart. Tog också en varin öl och pratade mellan allt mellan himmel och jord. Det va skönt att jag och pappa pratade ut om vissa saker. Det va också länge sen båda han och jag va tillsammans själva. Tack pappa för en otroligt rolig och myssig kväll.
Mamma tog han om Nikta under tiden jag va med pappa. Så hon log och sov som en ängel när jag kom hem.
På lördagen åkte mamma och lassa ut på landet. Dom tog nikita med sig efter som att jag skulle få hem mina flickor som skulle hälsa på ifrån sura. Och så klart va det Cassa och Zassa hehe.
Det väl vart otroligt lyckad hahahaha. Vi gick från ställe till ställ och festade en del.
Tack flockor för att ni finns. Och jaa klart vi måste göra deta oftare hehe. Vi åkte hem på söndagen. Vart lite sträsat där ett tag hehehe. Men vi klarade de hehe.
På väg hem så hämtade vi upp pizzor som jag och jesper skulle äta. Pallade inte laga mat när vi kom hem hehe.
Ne dena helg vart också lyckat.
Glömde skriva att jesper va på fiske resa med jobbet under helgen och hade också det trevligt. Nesta gång ska jag också med.
Tack alla för dena helg
Ta hand om er alla.
Kramar//athena


RSS 2.0