3 och en halv vecka kvar.. Va då närvös hehe





Önskar att tiden kunde gå lite fortare nu. SÅÅÅÅ trött på att vara gravid nu. Vill att det ska vara över *ler* Vaknade kl 6 idag. Lill bebisen i magen ville inte låta mig få sova mer för idag *ler* Älskar min ängel ändå. Fast han/hon redan nu kan gå mig på närvena hehe. Älsklingen är kvar i stockholm och jobbar en *snyft* Men han kommer i morgon. Saknar han så mycket. Kul att få prata med min älskade Angie också. Hon ska komma upp den 13 och stanna till den 23. Ni förstår att Angie ska vara med på förlossningen som ska äga rum under den perioden. Men jag hoppas att den kommer tidigare *ler i smyg* Mamma skulle också komma upp så det blir huset fullt här ett tag. Hoppas att allt går som det ska. Är riktigt närvös nu bara.....
I morgon ska jag leka med Sandra är det tänkt. hehe Hon paksade mig utan att jag visste det. Men det är typiskt oss att göra. Vi bästemer saker vi ska göra utan att ha frågat varan hihihi... Söt hon.
Ska se om jag orkar städa idag. Men det tror ja. Känner mig pigg och sugen på att göra mycket idag. Och inte vet jag varför hehe. Hoppas nu kan läsa. Stavar som en kratta hihi. Pössssss

sommaren är över


Nu så har Sandra och Danne kommigt hem. Gud va skönt om jag ska vara ärlig. Älsklingen har åkte och jobbat i stockholm igen så det är ganska så skönt att någon är hemma så att man har något att göra igen hihi.

Ibland kan man känna sig lite ensam här. Känner ju inte så många här en. Ni som inte vet så flyttade jag och älsklingen ifrån stockholm till ett ställe jag inte visste fans på kartan. Va gör man inte för kärleken och det ofödda barnet som kommer när som hälst nu hihi. Vår tanke med att lämna stockholm va ju att vi inte ville uppfostra ett barn i stockholm. För stressigt och för mycket folk för våran del. Men visst nu ska jag vara ärlig, så saknar jag stockholm ibland. Men då bara tiden då jag va singel och kunde leva mitt liv som jag ville. Nu ska man ha en familj med någon man älskar och visst måste man offra lite saker då. Jag är glad över att jag valde mina beslut som jag nu har gjort. Sen är det inte så långt till stockholm här ifrån. Desutom har man sin mamma och pappa + min älskade syster och bror. Så jag kan ju åka ner när jag sj vill *ler*
______________________________________________________________________________________________

Idag så har jag inte gjort så mycket. Skulle städa lite. Men kännde mig för latt för det idag hihi. Det får man vara när man är gravid som jag. Så jag tog ett varmt bad och så tästade jag det nya sminket som Sandra köpte till mig på planet hem i från egypten. Sen så lagade jag mat villket jag hatar att göra. Fråga mig inte varför men att laga mat är inget jag gillar att göra. Gjorde pasta med ost sås. Sandra kom och hämtade mig och vi åkte hem till henne ett tag. Vi kollade på kort som hon hade tagit i eypten. Fy fan va skönt det såg ut att vara där nere. Senare kom hennes mamma, pappa. sysster + hennes kille. Va trevligt. Hennes mamma sa att då hon skulle födda barn trode hon att hon skulle dö hahahaha. ÅÅÅÅÅÅ tack det man vill man höra (skrattar) men sedan sa hon att allt är värt när barnet väl kommer ut. Och det är ju skönt. Vill bara att det ska vara över. Grublar mig så mycket för den dagen =(
Men men ut kommer den väl. Hoppas att det bara kommer att gå bra. När jag kom hem igen va jag ute med Tindra (våran hund) Fy så kallt det börjar att bli nu *snyft* Längtar redan efter sommaren igen. Nej nu ska jag sova. Ta hand om er alla där ute. Hoppas ni kan läsa. Stavar som en kratta Kramar


Du är mitt allt, du är den ända, du är mitt liv idag






Jag minns en idag hur det va när vi sågs. Hur jag redan då visst att med dig ville jag leva mitt liv med. Fast jag inte visste vem du va. Kan det värkligen vara så att själen redan vet och känner när den rätta står framför en? Det värkar nästan så.
Det har nu gott lite drygt över ett år, och här står vi. Köpt hus, bil, och snart om nå vecka ska ha barn. Och en idag håller vi på att lära känna varan. Men jag kan se tillbax på våran tid och känna att allt va rätt. Och redan på son kort tid har vi offrat mycket för varan. Min älskade ängel. Om du bara visste hur mycket du gjort för mig. Trodde aldrig att jag skulle finna  och lita på kärleken igen. Men här står jag idag mer lycklig en va jag någon sin har varigt. Kan se på dig en idag när du sover och värkligen av guda dig. Visst är det lätt att talla om för andra va jag känner för dig. Men mina ord kommer aldrig att kunna beskriva så mycket som jag vill med ord. För jag känner mer en så. Jag vet att jag kan vara jobbig ibland, säga och göra saker jag inte alls menar. Men jag är bara människa. Ibland måste man bete sig som ett svin för att sedan inse hur mycket man älskar varan.
_________________________________________________________________________________________

Idag ringde min syster Lena och sa att hon va i västerås. Först trodde jag att hon skoja med mig. Lena bor nämligen i smålan. Och det sista jag skulle tro på idag va att hon va uppe. Vi kommer överens om att hon skulle åka förbi och ta en fika hemma hos mig. Så jag fort som bara den började städa och vara duktig. Han till och med baka chokladbollar (fetto) hihi. Det va både sköt och trevligt att hon kom. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och saker som vi båda har förträngt. Lena fick också tid att gosa med Tindra (våran älskade hund) Lena hade nämligen Tindra för. men jag fick ta över henne efter som att tid inte fans för henne ett tag där. Och visst vart det lite känsligt för Lena efter som att hon hade saknat Tindra så mycket.
Nej måste säga att dagen idag vart lyckad. Fick saker gjort också vilket va skönt.
Hoppas att ni kan läsa. Stavar tyvär som en kratta *ler*
Ta hand om er alla. Kramar

5 vecor kvar

Nu är det minder en 5 veckor kvar. Tiden går fort när man väl tänker på det. Men i nu tiden känns det som en evighet =(
Idag va jag hos barnmoskan. Allt såg jätte bra ut. Fick veta när jag va där att jag skulle göra blod prov. När jag fick veta det stelnade hella ja. Ni som inte känner mig ska veta att det värsta jag vet är nålar. Trodde jag skulle svima när jag sate mig där och kavla upp mina armar *snyft* Kännde hur det börjar snura i huvet på mig också. Nej fyyyy. Tänk då när jag ska födda..... Just nu känns det som om jag kommer att dö när det kommer hända.
Det börjar också bi lite jobbigt att vara gravd. Har förvärkar, svårt att sova, ont i ryggen och mår lite sämre en va jag brukar *snyft* Känns jobbigt att älsklingen inte kan vara med mig nu när man käner sig såhär ibland.
Saknar han något stort mycket.
Sandra och Danne har inte häller kommigt hem ifårn Eypten. Dom kommer på månadg, och det är ett tag ditt *snyft* saknar dom så mycket, mäst Sandra. Hoppas att dom har det bra. Gumman ringde mig idag också. Det va skönt att få höra hennes röst. Men det fick mig också att sakna henne mer.
Idag ska jag inte göra så mycket. Känner mig trött och ut mattad redan fast jag inte gjort så mycket idag, Kanske ska städa lite om jag orkar *ler*
Ne ska se en film nu. ta hand om er alla. Om det är något ni undrar över så är det bara att fråga. Vad som så svarar jag så bäst jag kan. Kramar Athena
PS stavar som en kratta DS

6 veckor kvar av 40




Ja nu är det bara 6 veckor kvar av 40, så nu är det inte långt kvar. Men tro mig det känns som en evighet med dena mage. Och att ständigt gå på toa är inte alls kul *snyft*
Älsklingen är i stockholm och jobbar, han ska jobba enda tills på fredag så gissa om man känner en stor saknad? Jo tack det gör ja.
Men han har lovat att alltid ha moben på så att jag kan ringa när jag är orolig. Sen så är det inte så långt kvar. vem säger inte att den kan komma i morgon? Börjar bli lite närvös nu om jag ska vara ärlig hummmm =( fy så ont jag kommer få.. Om någon läser deta som har barn så kan ni väl skriva en rad hur eran förlossning gick till.

Sandra och Danna åkte till Eypten i söndags natt men hella Dannes tjocka släkt =)
och kommer inte att komma fören om två veckor *snyft* Känns lite ensamt. Men både Danne och Sandra lovade mig att festa lite för mig med. Hoppas att dom har det bra där borta. Saknar dom lite om jag ska vara ärlig där med.
Nej nu ska jag se på en film och försöka sova (host) något som är lite svårt när barnet i magen är pigg och glad just då *snyft*
Ta hand om er alla. Kramar Athena


Räddsla

Hur kommer jag igentligen bli som mamma? Räddslan finns ständigt där att gör fel =(
Kommer jag värkligen veta va som en bäst för mitt barn? när tiden väl är ine.
Jag ser mig omkring, ser hur mycket jag åsta kommigt på en så kort tid. Och jag som människa har förendrats så pass mycket, att man nästan blir lite rädd.
Hur och vem kommer jag att bli lite längre fram i tiden? För va jag säker på vem jag va. Men nu står jag framför spegeln och ser en främling som jag inte alls vet så mycket om.
Jag känner inte längre till min kropp, mitt leende, mina ögon, mitt hår, mina händer, nej jag känner inte igen något alls.
Nu inser jag hur tiden bara går förbi mig utan att jag sj märker något.
För gjorde man sig så fin som möjligt för att se älder ut. Nu försöker man göra så mycket man kan för att man ska se yngre ut.
Desutom ska man bli mamma snart och ska försöka göra allt man kan för att vara den bästa. Något man inte alls hade i tanken för lite över ett år sen...
Ne nu e det slut på tankar för idag.. Ska se om jag kan sova inatt. Ska se en film och hoppas på att jag blir trött. Älsklingen kommer hem i morgon också, ska bli skönt. Måste fortsäta riva tappeter i barn kammaren också i morgon.
Sov så gott alla där ute. Kramar


P.S Stavar som en kratta. Hoppas det går att läsa D:S


RSS 2.0