Söndag (är jätte trött nu)




Är jätte trött nu så det blir bara ett litet inlägg tyvär.
Har jobbat hella helgen från kl 12 till 10 på kvällen så nu är jag slut. I morgon har jag inga plander på att jobba. Vet inget till nesta vecka men dom ringer väl om det skulle vara så. Men mina planer för i morgon är att stor städa och dona lite här hemma. Kommer att vara dåligt väder såg jag på nyheterna också. Så då ska man väl passa på att fixa lite.
När jag pratade med Jesper i tel under min rast på jobbet sa han att han gjort mat till mig här hemma. Sa då att men älskling jag kommer ju inte hem fören lite efter kl 10 ikväll. Inte kan man äta då?
Och då lätt han jätte gulig och sa. Men jag har lagat en jätte god mat till dig.
Haha. Kan man vara sötare????
Men tyvär så när jag kom hem nu så va jag för trött för att äta något. Så jag sparar den tills i morgon.
Han själv har somnat på soffan. vet ju att Jesper inte gillar att sova själv där uppe om jag inte är hemma. Fråga mig inte varför. Men det är väl lite gulligt det mä *ler*
Nej nu orkar jag inte mer för dagen. Får bli ett innlägg i morgon i stället.
Ta hand om er alla.
Kram// Athena


Ska jobba hella helgen





Jaha då har man lämnat Nikita på dagis och får inte se henne fören i morgon en kort stund. Jag ska nämligen jobba hella helgen från kl 12 till 21:30
Så när jag kommer hem så sover ju lill älsklingen. Hoppas inte Jesper gör det också då. Kan tänka mig att han kommer att göra det efter som att det varigt en jobbig vecka för honom.
Idag börjar jag dock kl 3 så man hinner ju få lite tid för sig själv här nu.
Men LÖ och SÖ blir det hella dagar jag är borta. Men jag ska inte klaga på att jag jobbar. Det är också rätt så skönt att få göra annat. Bara det att de är lite ovant en så länge hehe.
Nesta vecka kanske jag inte kan jobba lika mycket efter som att Jesper kanske kommer att jobba i stockholm igen, så man måste ju passa på så mycket det bara går.





Han ringa mamma idag också för att gratta henne. Hon fyller nämligen år så hon fick höra mig sjunga för henne idag hehe. Hoppas att hon får en bra dag och att Lasse hennes man tar lite extra hand om mamma idag hihi.
Hoppas vi kan ses snart. Saknar mamma så mycket nu för tiden. Och att åka ner till stockholm just nu går inte riktigt  efter som att jag jobbar plus att det är knas i stockholm med all snö och tåg hitt och ditt.
Men snart så måste man väl åka ner.



Fick veta igår också att Jepsers Pappa Niclas och Madde ska åka utomlans nu den 8. Så vi får försöka hitta någon annan som kan vara barnvakt till Nikita den 13 då Cassa och JOhan ska ha en 80-tals fest. Dom har hyrt en stor lokal så att alla kan få platts. Ja vi hoppas värkligen på att vi kan gå. Men vi får se hur det blir.

Men jag måste också önska Niclas och Madde en trevlig resa och att dom får glassa i solen för oss också och ha oss i tankarna medans dom njuter av värmen och solen hehe. VILL OCKSÅÅÅÅ hihi.
Nej det  va allt för mig idag.
Ta hand om er.
Kram// athena


Slappar




Idag känns det värkligen som en slapp dag och det kan ju vara rätt så skönt att ha ibland.
Igår så kom Jesper hem redan KL halv 11 på dagen. Han hade tydligen gått ifrån jobbet efter som att det är så mycket skit snack på vissa gubbar ifrån ett annat bygge. Jesper jobbade ju med att skotta taket vid systembolaget i hälla. Han går tydligen och skottar med en vanlig skott spade och då tyckte en annan byggar som går med en SNÖ SLUNGA att Jesper och hans gäng tog för långa raster och jobbade inte så bra.




 SÄGER HAN SOM INTE SKOTTAR ELLER FÅR ONT I RYGGEN. Jesper skulle nog jobba lika bra som dom om han också fick gå med en snö slunga. Älsklingen hade så ont i ryggen att han i föregår hande jätte svårt att somna.




 Så igår fick han nog och drog där ifrån. Och det kan jag förstå. Jag själv blir hellt jävla slut när man får skotta som en idiot på våran upp fart ibland, och så ska han skotta ett hellt jävla tak på flera kvm och hur mycket snö som hellst också. Han gör ju så gott han kan och orkar. Som tur är han Jesper en jätte bra chef som förstog han och vart inte alls sur över det hella så det va ju tur.

 Men det vart inte så mycket mys för mig också jesper här hemma efter som att jag själv började jobba kl fyra. Väl på jobbet fick jag träffan en annan som jobbar som timmis. Hon jobbade istället för Pia.
Så för första gången i år 
 fick jag träffa min motståndare som slås om tider på jobbet hahah.
Hon va värkligen jätte trevlig så det va ju tur. Men man får nog stå i för att få så mycket tiden som möjligt. Vill ju själv jobba så mycket det går nu *ler* När jag kom hem va Jesper vaken vilket är jätte ovanligt på vardagar. Han satt uppe och såg på fottboll, vilket jag inte alls är intresserad i. Så jag satte mig ner med en kopp varm te vid köks bordet och började på en annan målning. Den jag håller på med nu heter ungdoms liv och är en rätt rolig tavla hihi.
 Hoppas på att jag blir klar med den ikväll. Har hållt på nu ett tag några gånger åt taget efter som att det va lite pill med tavlan. Men det är en typisk tjej tavla om man älskar rosa hehehe. Ni får se den sen när den är klar. Det som är roligt med min konst är ju att antinge som gillar man den eller så hatar man den. Jag gillar värkligen att få ner känslor i färg och former. Visst kan jag måla anerlundare och finnare. Men just dena konst känns rätt för mig. Jag ska samla på mig flera tavlor unders deta år nu och sen hålla en galeriutstälning.
 Hoppas att det kommer att komma mycker folk och ser på den då i stockholm. Jag ska också göra glas kolars där dom som gillar min konst kan börja samla på dom. Men just nu vet jag inte när deta blir, men jag lovar att meddela det till er alla. Och då kan ni göra mig den känsten att sprida det vidare *ler*
Just nu har jag lite målningar som står på bäställningen som jag ska göra till nära och kära. Känns alltid bra om dom har något som jag gjort och gillar att ha hemma *ler* Också roligt med lite reklam om mig hihi.
_____________________________________________________________________________________________

I morse väkte jesper mig och sa att han skulle till jobbet. jag hade inte riktigt vaknat och fattade inte vad han menade. Jag såg nog ut som ett stort fråge teken med ny vakna ögon. Tror jag hörde han skratta åt mig och sa något om att jag yrar. Först trodde jag att jag drömde. Men när jag vaknade till va Jesper inte hemma så jag va ju tvungen att ringa och fråga vart han va. Hans chet hade fixat ett annat jobb till jesper i västerås, vilket va super bra. Och Jesper va nöjd med jobbet han fick.

Nikita vaknade en stund efter att jag hade pratat med Jesper och va klar vaken och pigg. Så på morgonen tog vi det bara lungt och lekte lite. Vid halv 11 gjorde jag korv med potatis mos som vi satt och åt. Nikita skitade ner så otroligt myckert efter som att jag gav henne en sked som hon själv fick äta med. Och hon är ingen expert på att äta själv haha. Men hon vart ju nöjd och skulle vissa mamma va hon kunde, och hon va rätt så duktig vissa gånger, dock inte alla hahaha. Så efter maten tappade jag upp ett bad till henne som hon fick sitta och plaska i *ler*



leka leka leka


undra hur deta smakar??????


NEJJJJ FY VA ÄKLIGT!!!!!!!!!!!


 Halv 12 fick hon komma upp igen för att sätta på blöja, smörja in henne med salva., Och så vart det sängen nu för ett tag. Hoppas hon sover några timmar nu så hon är pigg och glad igen sen hihi.






 Jag själv sitter och skriver blogg och slappar. Sen när hon vaknat ska vi städa lite. Gör aldrig det när hon sover efter som att jag själv vill ta det lungt. Sen är det lite roligare för Nikita och vara med. Hon älskar ju damsugaren så den får hon rida på sen hehe. Nej nu ska jag göra annat. ta hand om er.
kramar//athena


Ledig idag




                            



Idag va jag ledig, men inte fick man någon sov morgon för det. Nikita skulle ju gå på dagis idag. Så det va bara till att gå upp kl 7 på morgonen då bussen skulle komma och hämta oss. Kl 10 va jag hemma igen och kännde mig allt för trött för att göra någon nytta här hemma i början. Så jag tog det lungt. Vid halv 12 tiden så började jag dona lite småt med tvätten och så. Det va rätt så skönt att bli av med det *ler*


Kl 1 började jag att promenera mot dagiset, men jag va lite osäker på när bussen skulle hämta oss där så jag ringde och frågade om tiden. Men tydligen så hade den jag bokat tider med missuppfattat mig och skrev aldrig upp någon hemfärd till mig. I början fick jag panik efter som att jag inte hade med mig barnvangnen och det skulle bli jobbigt att gå med Nikita så långt plus att det va jätte kallt ute. Men damen jag pratade med fixade hem förd för mig fasst det igentligen va fult. Så det va värkligen jätte snällt av henna. Bussen skulle gå kvart över två så när jag kom fram till dagiset va det nestan 20 minuter tills det att bussen skulle komma. Så jag stannade kvar en stund hos dom där på dagiset. Personalerna hade inget i mot det. Vi pratade lite om hur det va för Nikita att gå där och så. Hon hade ju blivigt en riktig vilding och älskar att klättra på saker som bord, stolar och så, och det har jag ju märkt här hemma. Man måste värkligen vara med hella tiden för när hon väl får en ide så går det fort hihi. Men hon trivdes och hade det bra så det va ju skönt att höra.





Dena dag hade hon dock värken ätigt och sovigt något bra, så hon va lite grinig här hemma.
Kl 16:30 va Jepser hemma igen och innan han kunde komma till ro fixade vi lite som att köra lite skräp, handla mat och köra förbi jobbet med en nyckel som jag råkade ha med mig igår kväll hehe.
Väl hemma tog vi det bara lungt. Nikita fick hoppa i säng redan vid 7 tiden efter som att hon va så trött. Men det tog ett tag tills hon somna och ville inte alls som jag ville. Men till slut somnade hon. Skönt att få lite tid för en själv när hon varigt lite stökig hehe.
Nej det va allt för mig idag. I morgon jobbar jag igen från kl 16:30 till 21:30

Just nu ser min vecka ut såhär:

MÅ: Jobbar 16:30 - 21:30

TI: Ledig ( Nikita dagis)

ONS: Jobbar 16:30 - 21:30

TORS: Ledig

FRE: Jobbar 16:30 - 21:30 (Nikita dagis)

LÖR: Jobbar 12 - 21:30

SÖN: 12 - 21:30


Kramar//athena


Deta skrev jag igår. Men det va fel på bloggen så det gick inte att ladda upp. Så ni får det jag skrev igår idag i stället.




Ja då va helgen över igen. I fredags jobbade jag hella dagen. Så det vart inte så mycket fedags mys här hemma. Jespers syster och bror kom upp så Jesper drog till sin pappa efter att jag jag började jobba. Slutade vid kl halv tio på kvällen. Så då passade han på att vara med rästen av gänget *ler* Så när jag slutade så hämtade han upp och vi åkte hem. Jag satta mig på en gång för att börja måla klart mammas tavla som jag gjort klart till henne nu *ler* vart själv nöjde med den hihi. Så nu är den klart. Tavlan står för allt vi gått igenom och min stolthet över saker som hon klarat av här i livet. För min mamma är värkligen en av dom mässt starkaste personerna jag träfft. Saknar henne så mycket. Får se när vi kan åka ner nu snart så man får kramas lite hihi.
Min syster Lena och nu också bästelt en tavla av mig som jag ska börja göra i veckan om jag hiner.

Mammas tavla







På Lördagen kom Jespers bror Hampus ner till oss en stund innan vi skulle upp till Madde och Niclas på kallas. Dom spelade TV-spel och hade de mys medans jag va upp i all målning. Nikita sov trotts allt från halv ett till fyra så jag han med rätt så mycket då.
Innan vi åkte upp så badade jag och Nikita och fixade oss. Så vid fem åkte vi alla upp. Vi vart bjudna på middag så det va ju tur att vi inte åt något innan. För det va så gott. Nikita va dock lite jobbig i början då hon ville ha all uppmärksamhet och pilla på allt. Men hon lungnade ner sig efter ett tag. Efter maten vart det fika och melodifestevalen. Nej vi hade det värkligen jätte trevligt. Tack så mycket för allt gott och den trevliga sälskapet.




kom
hem rätt så sent. Men inte gick jag och jesper och la oss inte. Nej vi satt uppe och myste till en film tills jag såg jesper somna i soffan. Jag frågade honom innan om vi skulle gå och lägga oss men det vill han inte. Men tillslut så tog tröttheten över som tur va hehe. Han är så envis ibland älsklingen hihi.


Nikita vaknade vid 9 tiden. Men jesper va redan uppe så han tog hand om henne och lät mig få lite sov morgon. Vid 10 tiden kom han och väkte mig. Men jag känner mig så trött fast jag fick sov morgon så det tog sin lilla tiden innan jag vaknade till liv. Vi fixade lite här hemma tills jag skulle till jobbet igen vid 12 för att jobba hella dagen. Känner mig nestan back full när jag väl började jobba. va så trött fast jag inte drack något alls i går hehe. Så det kan va ibland va hehe. Kl halv 10 fick jag gå gem och graderna hade ökat ute. kan ju säga att vägen hem va hämsk. I 30 min frös jag häcken av mig. Jag fick så ont i mina lår så jag nestan höl på att gråta. Det kännes som mer en 1000 nålar som stack in i mig och om jag stanade känndes det som om jag skulle frysa fast.



 Men får väl skylla mig själv som inte va kläd varmare. När jag enkligen va hemma kastade jag av mig allt för att värma mig. Jesper hade somnat på soffan och hampus va kvart efter som att han hade varigt med Jesper hella dagen och såg på film. Han skulle bara se klart på den som va på tv innan han åkte hem. I morgon åker dom hem till växsjö igen och kommer inte upp på ett tag. Kommer sakna dom *snyft*


Nej nu ska också jag kryper ner i sängen. Är så slut.
Hoppas ni haft en trevlig helg ni också.
Ta hand om er
Kram//athena

Ps. Allt deta skrev jag igår. Men det va fel på bloggen igår så det blev inget uppladning.
Idag ska jag jobba ikväll igen. Sen skulle jag själv skriva upp villka dagar jag ville jobba när jag kom hihi.
Skönt att man fick den friheten  att själv bästema när jag ville jobba. BRA JU
*ler*
Jesper jobba i västerås så han åker lite tidigare så att jag kommer i tid.
Ta hand om er// kram athena


jobbar kväll igen




Nikita ligger och sover så jag passar på och skriver några rader idag.
Jesper fick jobb i stockhol desa två dagar så han ligger ute. Kommer hem i morgon igen. Han har nu varigt utan jobb i två veckor igen. Så det är ju bra att han får jobba något dena månaden.
Inte alls kul att det ska vara så här. Så i dag kommer Nikitas farfar och Madde vara barnvakt efter som att jag också jobbar och slutar inte fören halv 10 ikväll. Undra hur det blir nesta vecka om dom vill att jag jobbar och om jesper jobbar borta i stockholm igen? Då går det inte riktigt ihopp med allt. HMMMMM. JOBBIGT att han måste jobba så långt borta hella tiden. Men ska väl inte klaga. Han får ju jobb nu. Men en så länge vet vi bara om desa två dagar som han fick nu och sen att jag jobbar dena vecka också. Men lite jobbigt att veta att dom pengar vi får in nu bara går till räkningar. I går betalade vi räkningar för 10 000 och då va det bara små räkningar i mot va vi brukar ha. FY FANNNN vill vinna en massa pengar och slippa tänka på allt sånt här *snyft*
Nej ska dona lite nu.
Ta hand om er.
Kram// athena
 
 


Tisdag igen



Idag vaknade jag över att kriminalvården ifrån sala ringde och frågade om jag kunde komma på interjuv i mårgon för ett vik dom ville att jag skulle ha. Så klart vart jag jätte glad, tills jag insåg att till sala va det inte så lätt att komma till *snyft* Det skulle ta nestan två timmar med tåg hitt och ditt. Så tyvär fick jag ringa tillbax med dåliga nyheter =( Man tyckte då att jag skulle ringa till kriminalvården i västerås. Så han gav mig numret ditt. Tills slut fick jag tag på chefen där och det lätt väldigt posetivt. Så han skulle höra av sig till mig lite senare när han gott igenom allt *ler* så nu håller jag tummarna.
Igår så jobbade jag hel dag ifrån kl halv 2 till halv 10 på kvällen. Fick jobb hella veckan också fram tills på fredag. Är dock ledig på torsdag. Men då hinner jag göra lite saker som jag inte hinner med nu i veckan. Men skönt att man vet hur veckan ser ut.

På lördag ska vi fira både Madde och Niclas föddelsedag. Dom fyller igentligen på två olika dagar. Men lättast att fria båda två tillsammans med fika och så *ler* ska bli trevligt. Trodde först att jag skulle jobba på helgen. Men det behövdes inte. Men dom skulle ringa om det skulle bli så.



Och så har vi söndagen som va. ( alla hjärtans dag ) Nu kan ingen säga att jag inte är romantisk.
Dagen började med att Jesper lyckades starta min dator som har varigt sönder. Men bara tills vi fick ut alla bilder som vi hade där. Och det va ju tur. Så nu är det bara till att skrota den andra daton. Sen gick vi upp och fickade hos Madde och Niclas där vi skulle ätta semlor som Madde hade gjort. Va jätte goda. Och trevligt va det.
Vid kl 3 åkte jag och Jepser plus älskade Nikita in till stan för att handla en hårdisk till daton på media. Så medans Jesper höl på med det så passade Nikita på att springa runt och ha kul hehe. Så skönt att man inte hade barnvagnen med sig, så det va mycket spring för lill tjejen hihi.
Efter att vi hade varigt där åkte vi alla tre till en resturang och åt middag. Måste säga att det va jätte trevligt och det gick otroligt lätt att ha Nikita med sig. Allt gick jätte bra och Nikita lekte och sprang runt. Maten va jätte god desutom. Men Jesper tyckte dom va otrevliga som hade stället. Sa inget och serverade inte vid bordet, utan man va tvungen att gå fram. Sen va det nestan inge folk alls där. Men jag tyckte det va bra för då kunde Nikita springa som hon ville utan att störa någon hehe.









På väg hem somnade hon så klart efter att hon hade sprungit hella tiden.
Senare tog vi det bara lungt och såg på en serie hella kvällen. Jag hade dock en överaskning till jesper så han fick inte gå upp i sovrummet innan vi gick och la oss hihi.

Vid 11 tiden på kvällen gick jag upp för att tända levande ljus. Jag hade redan bädat sängen och fixat allt innan.
Så när han väl gick upp fick han se................










På sängen låg det,
 rosor,
olja,
två triss lotter,
en nalle som höl i en lapp
där det stog,
JAG ÄLSKAR DIG JESPER.

Först fick han skrapa trissen.
Där efter bad jag honom att ta av sig tröjan och lägga sig i sängen där jag
gav honom en hell kropps massage.
Sen fick han en kyss på munen där efter får ni inte
veta mer hihihihi

Men nu kan ingen säga att jag inte va romantisk för det va jag.
Och Jesper va jätte nöjd med allt hihihi.

Ikväll ska jag börja jobba igen kl halv fem så jag är väl
hemma igen kl 10 på kvällen. Men då blir det inge mer blogg
för idag. Skriver igen i morgon kanske.
Ta hand om er
Kram//Athena


Min älskade dotter



Till min dotter
Du kom som en sol,
fick min morgon att vakna
och blommorna att blomma

Du sprider sådan värme,
ser saker med humor,
och lockar mig till skratt

Du är en klokar del utav mig,
ser livet så klart
när jag vandrar blind

Genom dig
har jag funnit mig själv,
och vägen till mitt hjärta

Jag är så lycklig
att just du valde mig
som din mamma

Du är
min ledstjärna
i livet
 
 


Jobbar extra =)




Igår ringde som i får rehab och underade om jag kunde jobba igår kväll, och det va ju klart att jag kunde. Va rätt så skönt att för göra något nytt. Timmarna bara flög förbi under den tiden. Ska jobba idag igen. Igentligen skulle jag börja halv 5 men dom ringde nyss och frågade om jag inte kunde börja redan kl 2. Och det va ju klart att jag kunde. Så jag ringde Jesper och sa att han fick komma hem tidigare ifrån kontoret där han är och lär sig svettsa. Just nu sover Nikita så jag passar på att ta det lungt inna jag far och jobbar. Kommer att komma hem kl 10 ikväll igen. Igår när jag kom hem den tiden gick Jesper och la sig. Niclas (farfar) va här och hjälpte han med NIkita så att jesper fick plugga lite. Och det va ju jätte snällt. Nikita har ju trotts allt värdens bästa släkt *ler* Jag själv gjort te och tog det lungt en stund innan jag och la mig. Va rätt så mysigt <3 Blir nog så ikväll igen när jag kommer hem. Skönt att bara ta det lungt och njuta när rästen av familjen sover hehe.



Om jag va Jepser idag skulle jag gå ut med Nikita och leka lite. Kanske då blir hon tröttare en igår och somnar tidigare. För hon sov inte fören ca halv 10 igår och det är ju igentligen lite för sent efter som att hon ska på dagis i morgon. Men men får se va som händer ikväll för dom. Jag själv tycker det är rätt så skönt att slippa göra samma sak varje kväll. Så nu får jesper göra och jag går och jobbar hehe sååå skönt.



Inatt när jag väl gick och la mig somnade jag otroligt fort. Länge sen jag gjorde det. men vaknade över att Jesper nokade min skalle hahah. Tack för den älskling. Men somnade rätt så fort igen efter det. Hatar när han ibland rör sig i sömnen. För ibland kan han bli rätt så vild. Då blir man lite rädd över att sova så nära han hahaha.
På söndag är det alla hjärtans dag. Jag ska se till att göra något i smyg för han, men vad vet jag inte en. Vet ni några ideer?? Snälla kan ni della med er av dom då?? Ne nu ska jag göra lite te och slappa.
Ta hand om er.
Kram//athena


Då va det Tisdag





Jesper har blivigt utan jobb igen =( så nu sitter vi hemma igen båda utan jobb. Hoppas att jobb kommer snart. Är så trött själv på att vara hemma hella dagarna nu. Eller ja det har jag varigt länge.
Men är så trött på att dagarna ser lika dana ut. Och inte har man ekonomi till att göra något just nu *snyft*
FYYYY så tråkigt.

Lämnade Nikita på dagis idag kl 9 så nu är jag hemma och ska hina städa lite innan hon kommer hem igen.
Helgen som va tog vi det bara lungt. Igentligen skulle vi kanske ha varigt med Madde och Niclas. Men Jesper va för trött. Så vi tar det nog en annan dag. Så helgen vart till att bara slappa. På Lördagen kom Ida över och lekte med Nikita. Passade också på att ta lite fina bilder på Ida som jag skulle ge till Erika och mangnus. Idas föräldrar. Älskar ju att fota och jag vart jätte nöjd med bilderna. Hehe Erika sa något att nu slipper hon att gå till en fotograf efter som att bilderna jag tog va så fina. Desutom kostar det rätt mycket pengar att gå till någon såndär. Så välkommen hitt *ler* Men om det blir många som vill ha bilder så börjar jag nog ta lite pengar för det. Kanke en  100 eller nå hahahah. SKOJ.
Tog lite bilder på Nikita också. Men det va inte lika lätt efter som att hon rör på sig hella tiden. Men det va bara till att fota några 100 för någon stanns i dom bilderna finns ju en bra eller fler *ler*
Nej jag måste hinna göra lite här hemma nu när man är själv. Jesper är iväg han också så pass på nu att fixa lite.
Här kommer lite bilder som jag tog på Ida och Nikita.
Ta hand om er// Kram Athena

Ida







Det va några bilder på Idag

Nu

Nikita













'
Nog med bilder.
Hoppas ni gillade dom. Fins fler men måste värkligen
fixa lite här hemma nu. Ta hand om er


Vart har musiken tagit vägen



Jesper är på kurs idag så han kommer inte hem fören vad 6 tror jag. Städade lite i köket och så på morgonen, plus hyllan som jesper råkade ta ner på morgonen och han inte stada upp allt. Så det va bara för mig att klä av soffan och slänga soff kläderna i tvätten. Vid halv 1 somnade Nikita i några timmar. Fick för mig att jag skulle stäma gitarren som jag inte rört på evighet. Plackade fram ett plock ifall jag hittade på en låg. Men när jag väl började sjunga kännde jag mig rostlig och otränad. Och plocket jag försökte fylla vart tomt. Blev nestan lite besviken på mig själv. vart har tallangen tagit vägen då jag kunde spela gitarr hella dagarna och fylla sidor med sången jag sjöng. Vart har fantasin taggit vägen? Varför känner jag mig tom.
Sången fick mig alltid att må bra en gång i tiden. Nu vart jag nestan dyster *snyft*
Nog om deta nu.




Ikväll ska vi nog vara med Madde och Niclas för att äta middag och mysa. Niclas ska hjälpa Jepser med lite fråger till jaktexamen. Och så ska vi se en film ikväll sen.
Nu kom visst Jesper hem tidigare. Så ska väl fixa lite här hemma tills dom andra kommer.
Tog jätte fina bilder på Nikita idag som kommer nu också. Missa inte det hihi.
Kram//athena













EN NYBLIVEN ROCK STJÄRNA ÄR FÖDD




Nu är det fredags mys





Skönt med fredag måste jag säga. Just nu är Nikita på dagis och jag hoppas att Jesper slutar tidigare ifrån jobbet så han kan åka och hämta Nikita så slipper jag göra det. Inte lätt att köra vagnen i snön som jag sagt så många gånger nu hehe. Efter att jag hade lämnat Nikita på dagis tog jag en prom ner till byn för att handla lite mjölk och så. Kom hem igen vid tio så tre timmar får jag njuta och vara själv. 4 timmar om jesper kan hämta Nikita. Men som det känns nu så blir det nog jag som får gå *snyft*
Idag så är det ingen kurs för Jesper i jakten, så idag får vi ta det lungt. Men tror dock att han måste plugga rätt så mycket efter som att han snart har prov. Hoppas att han klarar det nu.
Fins nog inte så mycket mer att säga. Vet ju inte va helgen har att erbjuda så där kan jag inget säga. Sen har vi bara taggit det lungt under desa dagar. Nikita har varigt en ängel nu ett tag. Hoppas att det håller i sig. Igår när hon va hemma va det lungn och ro. Hon är inte alls lika grinnig vilket är jätte skönt. Måste ha varigt tänderna som kommer och går. Och hon sover bra om netterna också nu så. Peppar peppar ta i trä. Hoppas det håller hihi.
Nej jag får ta och skriva igen när jag vet va jag ska skriva om. Om ni undrar något så är det bara att fråga så får ni era svart. Tills des så hörs vi senare.
Kram//athena
 
 


Ingen dagis



Vart ingen dagis för Nikita då det snöat så mycket under natten. Gick ju inte att komma fram med barnvagn eller pulka då inga vägar hade plogats så tidigt på morgonen. Så det vart till att vara hemma och busa med mig.
Plog bilen kom ca kl ett på dagen då jag och Nikita va ute för att skotta som bara den *ler* Men måste säga att det va jätte skönt ute. Inte alls så kallt. Men det kanske bara va jag som känner så efter som att jag slet som ett djur med att skotta hehe. Men Nikita fick frisk luft och det är ju alltid bra. Glömde dock kameran så det blev inte några bilder på det. Synd för tror det hade blivigt jätte finna bilder. Men får tänka på det till en annan dag då vi är ute *ler*




Igår så gjorde vi inte så mycket. Tog det mäst lungt och mös hella dagen. Desutom va det snö storm ute. Och idag tänkte jag ju handla lite hem efter att jag hade lämnat Nikita på dagis. Men nu blev det inte av efter som att det va så mycket snö. Det tråkiga är ju att Jesper kommer inte hem häller fören kl 10 ikväll då han går en kurs för jakt. Jobbigt när man sitter hemma och inte kommer någon stans när man igentligen måste *snyft*
Ja jag får se hur jag gör. Skulle vara bra att få handla lite. Det är vid desa till fällen man önskade att man hade körkort *snyft* Hatar att bo så längt ifrån vissa saker. Eller så långt är det inte. Men när det är så här mycket snö
då känns det som om man bor flera mil ifrån allt juuuuuu.
Någon som vill hjälpa mig och handla idag???????



Ikväll blir det bara mys efter som att Jesper kommer vara borta hella kvällen. Saknar honom redan lite. Så roligt när man kommer hem då Nikita hör honom i hallen. För då smygger hon lite och visskar pappa, pappa. Sen busar ju Jepser och Nikita väldigt mycket nu för tiden. Villket jag älskar att se på. Till och med när han pluggar sitter hon ibland hos han. Jesper läser högt ur sin bok och vissat bilder som hon känner igen, som tex hundar, fåglar och sånt hehe. Söta båda två *ler*
Märks att han försöker vara lite mer med henne efter jobbet. Och det gillar Nikita.
Nej jag ska passa på att ta det lungt nu när hon sover.
Hörs en annan dag.
Kram//athena


jävla oväder



Fick sov morgon idag då Nikita sov ända till kl 10 plus att hon sov hella natten vilket inte alls blir så ofta. Så det va ju otroligt skönt. Efter som att Nikita inte skulle till dagis idag hade jag planer för våran dag. Men som det ser ut nu blir det inte riktigt som jag hade tänkt mig. På morgonen åt vi havregröt och mös. Sen tänkte jag ju att vi skulle ut och leka ett tag och efter det skulle vi hoppa in i badet, och sen skulle vi ju mysa vid tv till en film jag tagit hem till henne. Men som det ser ut nu blir det ingen ut gång efter som det är  snö oväder. Eller jag ska ut och känna efter om det är kallt. Skulle vara bra om Nikita fick komma ut efter som att hon blir så trött efter de då hon får leka av sig lite. Ja vi får se hur det blir. Men hoppas på ut gång snart.
När Jesper kom hem igår vart han nöjd med hur jag gjort om det lite. Så det va ju bra. Men det första han sa när han kom in va " att du alltid ska göra om hella tiden" Haha tänka sig att oftast så gör jag ju det. Ska bli skönt sen när vi göra om här i vardagsrummet. För det är ju där man är som mäst och i köket.






Helgen som va också va ju underbar. Pappa kom i Lördags och va med oss. Desutom hade han bjudigt Niclas och Madde på middag här hemma. Och det va hur trevligt som hellst. Sen fick ju både pappa och dom lära känna varan bättre för att så ofta träffas dom inte. Men vi alla hade jätte trevligt och åt en god mat. Tack så mycket för en super kväll *ler* När pappa kom så hade han med sig en massa mat hem hit också. Så det kan man ju leva på ett tag för den delen hehe. Hatar att laga mat så jag vart ju jätte glad *ler*
På söndagen innan pappa åkte hem handlade vi lite för att sen åka till baken och åka pulka med Nikita. Vi va dock inte uta för länge då det va rätt så kallt. Sen va Nikita rätt så trött. Så när man kom hem somnade hon gott hihi.






Och så har vi går dagen också.
Gick upp tidigt för att åka med Nikita till dagis. Men bara det att när vi väl kom fram vissade det sig att dagis hade stängt för  planering, och detta skulle visst alla föräldrar veta om efter som att det stog på anslags tavlan. Förutom jag då som inte hade läst där. Så jag va väl inte så jätte glad. Så det va bara till att gå hem igen med Nikita.
Men på väg hem så tänkte jag, efter som att jag redan va ute kunde väl Nikita få gå hem en bitt och leka på vägen. Så det vart inte allt för tråkigt att gå hem om jag ska vara ärlig. När vi kom fram stog grannen vid fönstret och skrattade. Haha jävla as hon viste att dagiset va stängt. Sen kom hon ut och sa att hon såg mig åka iväg och han inte säga till innan bussen åkte haha. Sen att nestan alla hennes barn va sjuka och va hemma igår. Jobbigt det där när ens barn är sjuk. Senare under dagen fick jag ett ryk och började göra om lite i vardagsrummet. Vart rätt nöjd. Men kommer bli as bra sen när vi gör om hellt med tappeter och golv sen. Men när vi gör det vet vi inte. Vart ju klar med hallen för ett tag sen. Så man orkar inte hoppa på något annat just nu hehe. Nej det va väl allt för idag.

Ska dona lite nu och sen får vi se om vi kan gå ut lite.
Kram//athena


RSS 2.0