kl är över ett på natten



Ja som vissa vet så somnar jag rätt så sent. Och ändå ser jag till att gå upp rätt så tidigt, humm idag vaknade jag kl 08:15. Visste va jag trött. Men tänkte att det inte va någon ide att somna om. Kan ju inte sova tills sent på morgonen. Nikita va halv vaken ändå. Så jag låg kvar i sängen och läste aftonbladet ett tag och så hihi.
Senare under dagen så kom Sandra och hämtade mig. Vi hade som sagt lite ärenden att göra. Jag och Sandra gick in på Ruste och jag köpte lite måla dukar, pennslar, nya färger osv. Vi va tyvär tvungna att springa in efter som att dom stängde kl 7. Varför vi hade bråtom va för att innan jag och Sandra bästemde oss för att gå runt i affäret så skulle vi äta lite först. Man kan ju inte tänka så bra med en tom mage. Under den tiden pratade vi igenom saker mella oss igen. Tyckte det var lite för känsligt i vissa lägen och riktigt jobbigt. Är inte precis den tjejen som gör så. Man kanske kan säga att jag ibland är som en kille i det här med känslor. Man har dom men ibland är det svårt att prata eller vissa dom. Men har man gjort något fel eller gjort någon illa så får man stå för det. Jobbigt bara att få allt i ansiktet och inse de dumma.
Och inte kunde jag försvara mig för det fans inget att försvara sig med. Utan det va sant.
Tycker det bara är jobbigt när det blir för mycket kännslor, fråga mig inte varför. Vi alla människor funkar så olika.
Men jag klarade mig igenom samtalet med lite ångest. Men det gick över en smula sen. Hoppas bara att Sandra har förståt va jag menat nu. Men det tror ja. För efter maten så hade vi trevligt och sprang mellan alla affärer. Skulle ha andvänt bärselen idag efter som att jag årkade inte ha med mig barnvangnen överallt. Men jag och Sandra såg messt ut som två IDIOTER som inte alls fattade oss på den. Tyvär så är den lite kompliserad och inte som alla andra. Kankse va det för att Nikita va så på kläd eller så va det för att vi va så strässade. Ja vi fick oss ett gått skratt i allafall.
Ja jag köpte i allafall så mycket målar saker så nu behöver jag inte vara orolig över att vara syssel lös om dagarna. När jag kom hem igen så va jag så trött. Trodde ärligt att jag skulle upp och lägga mig. Men jag hade en tavla i huvet som jag inte kunde låta bli. Så det va bara till att packa upp allt jag köpt och börja måla på den. SSÅÅÅ några timmar senare så vart jag klar. Tacka för att Nikita sov nestan hella tiden hehe.. Vart rätt så nöjd med tavlan ändå. Ska lägga upp lite nya bilder här som ni kan få ta del av. Sen ska jag spela lite fia med knuff och sen blir det till att sova. Tack för denna dag.
Kramar Athena



Min tavla som jag målade idag

Tavlan igen hehe


Rittade lite idag också innan Sandra kom


Min älskade Nikita


söt nosen hihi


mummssss va gott


Och som oftast somnar älsklingen med flaskan i munen haha


stor fott hehe


Lyckades ta en kost just innan hon ska nysa hahahahahaha

Ne blir mer bilder o morgon. puss och kramar
sov så gott

Igår



Igår gick jag hem till Sandra för att äta mat och umgås lite. Dok också för att prata ut om vissa saker som vi inte pratat om.  Vilket va jätte skönt.
Sandra och jag va väldigt tajta för inte så länge sen. Men tyvär så har vi glidigt i från varan på sista tiden. Eller ja mer eller mindre sen jag fick Nikita.
Då jag va gravid frågade jag och Jesper om Sandra och Danne ville vara gud föräldrar till Nikita när hon kom till värden och sen skulle döpas. Och det va klart att dom vill. Men med tiden så gled vi ifrån varan och våran vänskap vart inte som för. Så jag och Jesper + släkt har pratat välding mycket om detta om Gud föräldrar. Kanske valde vi lite för fort med allt och att man igentligen borde ha tänkt efter. Efter som att allt blev som det blev mella oss alla känndes det inte längre rätt att välja dom. Villket jag tänkte ta upp med henne/dom igår när jag va där. Vilket jag också tyckte va lite svårt i början efter som att jag visste ju inte alls va dom/ hon tänkte.
Men hellt oväntat så tyckte Sandra dessamma, och också hon fick säga va hon tyckte. Va jätte skönt att vi båda va på samma plan. Vi hade det iallafall trevligt och det va skönt att få ha lättat på sitt hjärta.
Jag vet inte om det om det kommer att bli dessamma mellan mig och Sandra igen. Eller så som det va för. Men vi är i allafall vänner.  Och det va klart att både hon och Danne skulle komma på Doppet. Sen efter kvällen gick jag hem och började små planera dopper som ska vara för Nikita någon gång den 16 eller 23 maj. Danne sa att det skulle vara svin kallt ute när jag skulle hem, men tyckte inte att det va så farligt. Dok spökade det i mitt huvud och jag började bli lite mörk rädd hehe. Tänk själv att gå hem sent på kvällen, och för att komma hem fortare måste man gå cykel vägen. Vilket går igenom skogen hahaha. Ja jag kan ju låva att jag slog rekård tid hem hahaha.
Väl hemme så spelade jag lite fia med knuff på daton och tog det lungt. Somnade rätt så tidigt ändå hihi.
Idag så ska jag små ploka som vanligt. sen vid 5 tiden ska Sandra hemta mig för vi ska åka in till rusta och göra lite andra ärenden.
Sen under kvällen blir det väl till att börja måla lite tavlor. ÅÅÅÅ längtar.
Skriver kanske sen. Kramar Athena


Två rader i dag på bloggen =)


Cassa och Nikita>3


Japp blev två gånger jag skrev idag *ler*
När man apsolut inte hade något att göra GISSA VEM SOM KOM DU efter att ha varigt sjuk?
Jooo Cassa så klart. Alltid lika kul när hon kommer hihi.
Vi drak te och prata skit som alltid. Ja kanske inte drika te men att prata. Och så vissade jag henne sidan där man fick se folk som sägs ha spelat in spöken på vidio hihi. Fy vill inte tänka på det nu när man är ensam haha. NEJ nu vart jag rädd.
(Slår bort tanken)
Gosade med Nikita gjorde hon också hihi. Nikita va visst så trött att hon somnade två gånger hos TANT Cassa hehe. Fy va gammal du låter Cassa haha.
Ska se om vi kunde ses igen i veckan hos Cassas mamma och spela kort eller va det nu blir. Men ens så länge så får vi se om det blir. Skulle vara kul iallafall. Jesper kommer ju inte att komma hem till på Fredag så något måste jag ju göra.
Skulle också kanske åka in med Sandra till rusta och köpa något. Dom har vissa bra saker där man är ute efter. Sen i veckan så skulle Sandra åka på affärs resa. Trevligt. Vill också jobba och åka bort så där.
Ska väl börja söka jobba snart också. Hoppas det finns något som jag vill jobba med.
Visst kanske jag kan ta ett jobb bara för att jobba. Men häls skulle jag villja ha ett jobb man gillar att göra. För då gör man ju bätte ifrån sig.
Ne ska se på film nu. Men tack Cassa för att du kom. Alltid lika trevligt.
DU ÄR BÄST HAHAH KNASS BOLL.
Kramar athena

Måndag



Japp då va det en ny vecka, och en dag närmare sommar *ler*
I före går natt kom min älskade Jesper hem. Kl va då ca halv ett. Under den dagen va jag rätt så orolig efter som att man försökte ringa Jepser hella dagen men fick aldrig något svar. Anade att han skulle åka hem, med efter som att han aldrig svarade på tel så kan ni ju fatta va det va för tankar i huvet på mig då. Tänk om det hade hänt en olycka eller nå *snyft*
Men vid halv ett på lördags natten hörde jag yter dörre öppnas. Förs vart jag lite rädd och underade vem det va som bara kom in sådär. När jag ropade HALLÅ. Så svarade Jepser. Gud va glad jag blev. När han kollade på mig såg jag hur trött älsklingen va. Han satta sig på soff kanten och fick ur sig. "Athena jag är så jävla trött. Jag måste värkligen gå och lägga mig". ÅÅÅÅ men älsklingen dååå. Om ni inte förstår alla läsare så hade Jepser jobbat i två veckor i rad och inte fått ledigt. Inte häller på två helger har han fått åka hem. Men nu va han hemma.
Jag gick också och la mig i sängen med honom. Men jag gick upp kanske två minuter eftrer honom. Och när jag kom upp hade han bara kastat sig i sängen och låg redan och sov. På söndagen. tog vi det bara lungt. Jepser va fortfarande trött efter veckorna och det märktes. Han hjälpte också sin pappa att bygga en hund koja under nå timme underdagen. Men för det mästa låg han bara i soffan. Så jag hjälpte honom att laga nya mat låder till jobbet efter som att han skulle åka dagen efter igen och jobba hella veckan. Men nu får han komma hem på fredag. Trotts att Jesper  va så trött ville han ta hand om Nikita hella dagen. Tror han har lite dåligt samvete över att han måste vara borta så mycket *snyft* Nikita blev i allafall glad när hon fick vara med pappa. Han bussade så mycket med henne igår och så högt som hon krattade har jag aldrig hört henne för. Värkar som om våran älskade Nikita upptäkt sin röst nu för ibland överröstar hon mig med att sjunga ett tag hahaha. Kan inte precis säga att det låter vackert hahaha. Är värkligen så tacksam över att jag har en så fin dotter. Hon får mig värkligen att bli glad. Mamma och pappa älskar dig så mycket Nikita.
Idag vet jag inte va jag ska göra. Kanske små plocka lite och så.
Cassa skickade ett mes i veckan också och frågade va vi skulle göra på valborg. Sa att det visst jag inte riktigt en. Men att hon tydligen hade några plader efter som att hon frågade och det va ju klart att hon hade tänkt något haha.
Saknar snas huvet lite hihi.
Ne kanske skriver lite senare. Kramar athena.
Ps. Här ska ni få lite bilder ifrån igår hihi DS 
                                   
                          Gjorde en tuppkam på Nikita haha är hon inte söt?

                                         
Du är det vackraste vi har 

                                              
Jessper busar för fullt med Nikita haha
     
                                      
Söt nosar, Mamma älskar er

                                      
Att få vara med pappa är något Nikita tycker om

                                    
Och efter ha lekt med pappa någon timme så somnar älsklingen
så trött vart hon hihi

                                       
Och inte bara Nikita somnade utan det gjorde
pappa Jesper också..
Kommer sakna dig när du ska jobba igen *snyft*
ÄLSKAR DIG

Enu en dag...


Såg nu att någon som heter Nils komenterade i min blogg för ett tag sen. Förlåt såg det nu *ler* Du sa något om att du känner någon som varigt gift med en konstnär och att du kunde fråga om dom ville komma då jag skulle ha en konst utstälning här hemma. JJJAAA gör det gjärnn *ler* Men jag vet ej vilket datum deta komma att bli. Men så fort jag vet och har så pass många tavlor och annat så säger jag till. Tack Nils och roligt att du läser min blogg =)
_________________________________________________________________________________

Idag så vet jag inte alls va jag ska göra. Måste nog städa lite men sen så finns det inget att göra. Kanske går upp till Nikitas farfar och säger hej. Johanna och Hampus har ju kommig upp och hälsar på. Allså Jespers syskon. Synd bara att Jesper inte här hemma. Vet att han skulle vilja ha träffat dom med =(
Jesper har nu jobbat i två veckor i rad och två helger. Vet att han inte alls mår bra av att inte få komma hem och vila. Men när man frågar honom så säger han bara "eeeee jag klarar det" Jag vet att det gör han. Men förstår om han är rätt så less på jobbet nu. Jag är kan inte vara annat en stålt över honom. Jag hoppas av hella mitt hjärta att han kan få komma hem i morgon. Saknar Jesper så enormt mycket =(
__________________________________________________________________________________

Ne jag vill bli helt frisk. Så trött på att vara lite sjuk nu *snyft* och såret man fått på läppen gör ju inte lite ont häller.
Ne ska väl börja städa lite sen får jag se va jag gör.
Ta hand om er alla läsare. Kramar athena.
PS .blir så less på vissa saker ibland. DS
 

Besök i två dagar *ler*



Zelina med Nikita i vangnen>3


Förlåt alla läsare, men jag har haft besök här hemma i två dagar.
Söta Zelina kom över i onsdags för att sova över *ler*
Men först så firade vi Tobbe som fyllde 23 år. Grattis vännen och tack för en god fika . Senare gick jag för att möta upp Zelina. Vi gick först för att hyar tre skräk filmer som vi skulle ta med oss hem. Kul att det finns fler en jag som gillar skrämande filmer hehe. Vi hade det iallafall hur myssigt som hälst. Nog med det så va inte någon av filmerna så bra som vi hyrde haha. Så vi nöjde oss inte med det. Utan vi gick ut på internet och sökte en massa saker på spöken. Inte bara de utan en massa små klipp där det sägs att folk lyckats filma olika slag av spöken och annat haha. Zelina och jag vart så rädda att ingen av oss ville sova själv, så det slutade med att Zelina krypte ner i sängen med mig haha. Tur att sängen vi har är så pass stor (skrattar) När vi väl somnade va kl ca 5 på morgonen.
Och inte nog med det så ville Nikita inte sova så länge till innan hon ville äta haha. Så det va bara att palla sig upp och nestan gå i sömnen för att göra lite mat till hjärtat.
Jag steg sedan upp vid halv 11. Lätt Zelina sova tills hon själv vaknade, vilket vart ca kl 1 eller nå haha.
Torsdagen gick hur fort som hälst. Men vi prominerade in till byn och handlade lite gott igen. Vi kom överens om att Zelina skulle sova över enu en natt. Vi hade ju så myssigt så varför låta det ta slut då hihi
Men vi sa också att vi skulle lägga oss lite tidigare. Gissa om jag va trött hihi JO tack.
Men dena gång så tankade vi hem en skräk film istället för att hyra en. Och för att göra det myssigt la vi ut alla täcken vi hade hemma på golvet och puffade upp med en massa kuddar. Vi lagade också lite mat som vi satt och åt när filmen började. Det är så kul för båda jag och Zelina gillar att prata om filmen efteråt och gå igenom det som va bra och dåligt. Ja vi hade iallafall hur myssigt som hälst. Så Idag så bästemde vi oss för att ta en lång prominad. Det va så skönt. Vi gick också till apoteket där jag köpte en mun salva. Har fott ett sår vid munen efter att jag varigt sååå förkyld. Hahaha och tro inte att man möter älskade Cassa där också haha. Hon va tydligen också sjuk och gissa vem som smittat henne haha jo jag *snyft* Förlåt Cassa. Gillar dig också. Vi ses snart så då ska jag krama om dig gummsan hihi.
Senare fortsatte jag och Zelina vandringen i det sköna vädret.
Det va värkligen jätte skönt att få gå ut och gå och andas in det friska luften *ler*
Väl hemma så gjorde vi varma makor och mysste en sissta gång innan gumman skulle åka hem till västerås där hon bode hos sin pappa. Men snart skulle hon bo hos mamma här i sura igen. Dom blir nämligen klar med renoveringen idag och det tyckte zelina va så skönt.
Så nu är man själv igen.
Känns jätte tomt nu när zelina åkt här ifrån. Men tack gumman för dom myssiga dagarna. Du är värkligen en toppen tjej =)
Japp så nu vet jag inte va jag ska göra. Ta det lungt och se lite på tv.
Jespers bror kanske skulle komma förbi. men men får se. Är lite trött så det blir nog sängen lite tidigare för mig.
Jesper kommer inte hem dena helg eller och det känns tungt *snyft*
Nu är det andra helgen han inte kunde komma hem. Fy saknar honom värkligen.
LOVE YOU
Ta hand om er alla läsare. Kramar Athena
 

Nej fy F.......



Palla må så här *snyft* Trodde jag skulle bli lite friskare idag men NEJ. Det riner så mycket ifrån både näsan och ögonen, och det börjar svida för att jag båda snyter mig så mycket och gnuggar mig i ögonen allt för ofta *snyft.
Nej detta är inte alls kul. Och jobbigare blir det med Nikita. Hon är så pigg och vill bara leka hella tiden. Och så pigg är inte jag på det hehe.
Men häldre att hon är glad och busig en att vara lika sjuk som ja.
Jesper kom hem igår igen *ler* Synd bara att jag inte va lika pigg som i föregår och ro om han. Desutom kom han hem så sen. Men för honom spelade det ingen rol. han ville tydligen bara komma hem till oss. Och bara det tyckte jag va gulligt.
Önskade att jag kunde gå ut och prominera i deta fina väder men tyvär så orkar jag inte det. Villket jag tycker är synd. Men såg på vädret för ett tag sen och dom sa att det skulle vara fint väder i morgon också *ler* så jag hoppas att jag är bätte i morgon. Desutom ska vi fika hos Tobbe i morgon. Han fyller tydligen 23 år. Sen kanske Zellina kommer och mysser med en massa film och sover över =)
_______________________________________________________________________

Vill talla om för alla hur glad jag är över att mamma är min mamma. Och att jag mer en allt är så stolt över henne. Om ni inte förstår finns det en styrka i vårat blod. När det kommer till en tid då det kan bli svårt och allt känns hopplöst. Finner vi en styrka som tar oss upp igen. Älskar dig så otroligt mycket mamma. Saknar dig enormt mycket och önskar du va här.
_______________________________________________________________________

Tänkte mycket i natt innan jag somnade och kom fram till att:
jag hatar falskhet. och när en annan människa försöker styra någon liv och vilja. Hindrar den människan från att göra det dom vill göra. Jag hatar när man tror att man är bätte på saker en någon annan när dom inte vet hur det är i vissa lägen.
Jag tycker inte om när en människa försker lägga sig i när dom inte har med den saken att göra.
 Jag hatar fals kärlek. När man säger saker till den man älskar men inte menar det till 100 %
TACK GODE GUD ATT JAG INTE LEVER I DETA *ler*
_____________________________________________________________________

Här är lite bilder på min älskade Nikita som jag tog idag på morgonen. Fy va hon är sååå fin. Kanske för att hon har så fina föräldrar hihihi. Älskar dig så mycket gumman. Du ger mig fjärilar i magen av lycka och du har gjort mitt liv såååå mycket lyckligare. Du och din pappa är allt för mig
 
 
 

Måndag och jag är sjuk *snyft*



Ögonen riner, näsan riner och jag har ont i halsen *snyft* Det värsta jag vet är att vara sjuk. Inte alls kul.
Jesper kom hem över natten igår. Va så skönt för jag har saknat han så mycket. Bara några minuter innan han var hemma. tappade jag upp ett bad till han. Tände levande ljus och satte ditt en ros med ett papper där det stog att jag älskade honom *ler* Ville göra det myssigt för honom nu när han fick komma hem över en natt. Han har ju jobbat hela veckan + hela helgen. Så klart vart han jätte glad över att jag för en gång skull va romantisk. Om jag tänker efter så har jag nog aldrig gjort något sånt för. Så varför inte börja nu *ler*
Medans han låg i det sköna badet skar jag upp lite frukt och tände också ljus i vardags rummet. Där sat vi och små pratade liten innan älsklingen som va såååå trött somnade. Jag själv kollade klart på en film jag hade lånat av min kära vän Cassa. Det va rätt så bra. Väkte Jesper efter filmen och frågade om han ville gå upp och lägga sig i sängen. Han munlade något så jag trodde han va vaken.
Efter ett tag när jag själv låg i sängen så kom aldrig Jepser upp så jag fick gå ner igen, Haha älsklingen låg fortfarande och sov så han hade tydligen pratat i sömnen. Tillslut fick jag liv i han och vi båda gick och la oss. Eller ja jag låg uppe och spelade spel på internet. Jepser hade visst någon slacks närhet sjuka för det va nestan så att han låg så nära att han nestan i bland la sig på mig haha. Va tvungen att försöka flytta på honom någora gången. Trodde han skulle slå ner den bärbara daton jag hade i mitt knät. På morgonen när jag vaknade va Jespers sida av sängen tom. Trodde först att jag hade drömmt om att han kom hem. Men efter några sekunder så kom jag på att han faktist va hemma. Jobbigt att han va tvungen att åka igen *snyft* märkte på han igår att han är trött och sliten. Tycker så synd om han i bland. Och nu ska han vara borta enu en veckan. Fick veta igår också att han kanske måste jobba nestan helg också. Om inte en helg va nog jobbigt för oss båda. Och inte kan han tacka nej heller efter som att saker och ting är som det är nu med all jobb *snyft*
SAKNAR DIG REDAN ÄLSKLING.
_________________________________________________________________________

På lösdagen va jag med cassa underdagen och mysste. Åt tårta som vi sa att vi skulle göra också.
När hennes älskade Johan kom hem va han inte på bra humör hehe fick veta varför också. Han fick tydligen inte sova så mycket natten som då va. ÅÅÅÅ kramar om hihi.
Cassa och Johan skulle ha festa också efter som att Johan fyllde år på fredagen. Så jag hoppas att humöret vänder. Men det tror ja att det gjorde. Sa till Cassa att hon skulle festa för mig med hihi. Hon sa något om att hon skulle filma mitt skål som hon skulle göra haha tror ni att hon gjorde det ööööö NEJ. Men när jag ringde på natten så skrek hon i luren istället SKÅLLLLLLLLLLLLLLL Haha tack Cassa för den döva stunden hihi. Älskar dig ändå.
Ja det är ju så här det blir nu ibland när man har barn. Man kan inte gå ut och festa lika mycket som man önskade. Hade villjat följa med den kvällen. Men men fick myssa med Nikitas Farfar och hela familjen och det va ju sååååååååååå myssigt. Tack för en underbar bra kväll. Vi kollade på melodifestivalen och umgicks. Kl halv ett va det daks att gå hem.
Nej jag vart nöjd med dena helg, men skulle ha varigt bätte om Jepser hade varigt med. Älskar dig hjärtat.
__________________________________________________________________________

Jag har kommigt på en ide. Och detta mina läsare måste ni hjälpa mig med.
Jag har tänkt att ha en konst utstälning här hemma där jag också kommer att sälja mina tavlor. Alla tavlor som jag kommer att göra kommer ha en egen liten bäretelse. Om ni är intreserade eller inte så kan ni ju säga deta vidare till era nära och kära. En så länge vet jag inte när deta kommer att bli efter som att jag bara har gjort en tavla. Men ska inom en snar framtid göra massa mer. Så är ni konst intresserade eller någon ni känner säg då till. Ni alla kommer att vara  varmt välkommna hem till mig, där jag kommer att bjuda på fika en bäreta om alla mina tavlor.
Tycker ni att detta värkar som en bra ide??

Ska göra lite mat nu. Men ta hand om er alla

Kramar Athena
PS tog dena bild när solen lysste in hehe solen hamnade precis på tavlan jag målade för nå dag sen nu hehe. Fint det såg ut att vara när den lysser så *ler* DS

En Fredag utan min Jesper *snyft*



Nikita mår bätte idag. Den ända som är lite störande är ju att hon hostar lite. Men annars så är hon pigg och jätte glad som alltid *ler* Kändes lite jobbigt idag på en fredag då Jesper inte kommer att komma hem till mig och Nikita. Tyvär så måste han jobba hela helgen, och efter helgen så ska han jobba hela veckan. Nej fy vill inte tänka så lång. Känns som en evighet då ju.
Idag kom Nikitat Farfar på besök och fika. Föreslog att vi skulle öppna ett eget företag (skrattar) Såg värkligen allt föramför mig. ALLT I ETT fick jag till i huvet att den skulle heta hahahah. Visst det är ju bara en så länge en fantasi. Men att få drömma måste man ju också få göra. Han fick mig i allafall till att tänka på min konst. Har ju laggt ner pennsel ett tag nu. Men fick en son lust att börja måla igen. Så fort han hade åkt hem letade jag upp mina pennslar och måla duk. Visst det blev inte så bra dena gång. Men det va rätt skönt att bara få måla ett tag. Eller ja jag höl på i några timmar hehe. Så nu är det stökigt igen =( men men. Det är nog det ända jag gjort idag. Såg lite på tv också. Ska väl lägga mig i sängen nu och se något på daton. Måste se till att jag inte lägger mig allt för sent. För låvade Cassa att på morgonen skulle jag vara med henne så fort jag vaknat.. Va då snacka om att sakna någon lixom hehe. Vi ska promenera ett tag också. och äta tårta  till frukost SA CASSA  FÖRST. JAG BARA HÖL MED HAHA. jag kommer äta så mycket jag årka hehe. Anledningen till att det finns tårta hos Cassa är för att hennes kille Johan fyller år idag.  SÅÅÅÅÅÅ GRATTIS JOHAN. MÅNGA KRAMAR TILL DIG IFRÅN MIG.
Ne ska väl ta och lada upp för i morgon. För att vara med cassa i någon timme är ju som att springa flera timmar i rad. Sen ska jag ju leka med Nikitas farfar och hella gänget. Ne ta hand om er alla. Kramar Athena.
PS hallsta vann inte idag i hocky*snyft* synd DS
 

öppna förskolan =)



Först va jag inte så sugen på att gå om jag ska vara ärlig.  Öppna förskolan är ett ställa man kan gå till om man har barn för att träffa andra föräldrar och för att umgås. Vi skulle ditt med BVC för första gången för att se hur det går till och va dom gör där. Kl 10:30 skulle vi vara där. När jag vaknade på morgonen visste jag inte alls va jag ville. Har inte häller värdens bästa humör på morgonen. Men när jag sen tänkte igenom saknen så bästemde jag mig för att ändå gå. Måste ju ge saker och ting en chans innan jag ens kan säga va jag tyckte om den saken.
När jag väl kom ut med barnvangnen va det rätt så skönt ute på morgonen.
Visste inte häller till 100% vart vi skulle träffas så jag gick lite tidigare hemifårn.
När jag väl kom fram kom jag på att detta inte alls va så dumt som jag trodde. Man kom genast in i gruppen och alla va lika trevliga. Jag och Nikita presenterade oss och vi fick veta villa alla dom andra va *ler* Vi satte oss också i en ring och sjöng en massa olika barn sånger som jag inte alls hade hört för. Men det är väl bara till att lära sig. Vissa kännde man ju igen från de att man själv va liten, men dok inte alla . Nikita värkade i allafall road och hade rätt så kul. Men hon måste ju inte 100% bra en. Men det gick ändå rätt så bra. Träffade en massa olika folk som också jag pratade med. Vilket jag tyckte va rätt så roligt. Medans vi föräldrar pratade la vi våra barn på en filt på golvet och lätt dom kråla runt lite. Drack Caffe och hade det rätt så trevligt. Tillslut vart Nikita så trött att hon somnade.  Och det va inte bara mitt barn som va trött för Ilion ett annat barn somnade också efter att ha busat ett tag *ler*
Så efter det packade vi ihopp våra saker och bästemde oss för att nu va det dax att gå hem.
Nikita låg och sov en i vangnen när vi va hemma. Bästemde mig för att hon skulle få ligga där ett tag och få villa lite *ler* men när hon väl vaknade så va hon mer en pigg. Vi la oss på en filt i vardagsrummet och busade kanske lite över 2 timmar hehe. Försökte sedan mata henne med burk mat. En så långe så går det inte så bra hehehe. Och hon värkar ju inte gilla det så väl mycket häller. Inte ens efterätt som så många barn älskar hehe. Men det kommer väl det också.
Pratade också med Nikitat Farfar och frågade va dom skulle göra i helgen. Madde va tydligen sjuk idag och det va ju inte så kul. Men det värkade som om hon började bli bättre igen. Men kanske skulle vara med dom på Lördag eller nå. Blir ingen hocky för mig och Nikita i morgon. Vågar inte åka så långt med henne efter som att hon va så sjuk för nå dag sen och för att hon fortfarande är lite hostig och snyvig. Önskar dom alla lycka i morgon och hoppas att dom vinner..
Ne ska väl se på en film innan jag också ska försöka sova. Ska upp tidigt i morgon igen för att gå på MVC. Nikita har tid oss dom imorgon. Ta hand om er alla läsare. Kramar Athena
PS. Jag ser igenom dig. Så dum är jag inte. Varför anstränga dig för att dölja när du är lika genomskinlig som ett glas DS
 
 


Nikita värkar bätte nu


Idag värkar Nikita må bätte. Fast hon hostar och är snorig en så är hon inte alls lika ledsen som hon va igår. Just nu ligger hon och sover, men ska väka henne snart. Ni förstår att på Onsdagar så badar hon inan hon går och sover i för natten. Idag tog vi en promenad och efter som att jag ändå va ute så gick jag och handlade lite i affären. Jespers mamma ringde också för att höra hur allt va med hennes barnbarn. Hon va också lite ledsen över att hon inte kan träffa Nikita så ofta som hon önskade sig.                                                                   
 Pratade samt om när Nikita ska döpas så hon kan i god tid planera in för den                                                 
dagen, Jag vet att det ska bli någon gång i Maj. Men vilken dag har jag och Jesper inte pratat om. Det får vi göra när han kommer hem. När jag va hemma igen städade jag. Så nu är det rent och fint igen. Sen som Sacki från försökringen och pratade om va som va bäst för ett barn. Han vart nog lite överaskad över att jag inte alls va så stel. Bjöd genast på Caffe som jag hade sat på i förväg. Frågade också om han ville ha en kaka på det hihi. Det vissade dig att Sacki också va halv grek och att våra pappor kom ifrån samma ställe i grekland och att han själv brukar vara där vi har huset. Ett rätt så känt turist ställe. Nikita flörtade för fullt. Va pigg och glad och ville oftast stå och hoppa i mitt knä. Ja jag kan låva att han fick sig ett gott skratt innan han va tvungen att ge sig iväg. Jaaa Nikita är en glad och pigg liten tjej. Och så fort hon skrattar kan man inte låta bli att skratta med hihi.
Japp så vart man ensam igen. Igentligen skulle jag ha gått på hocky. Men vågade inte åka någon stanns efter som att Nikita va så dålig igår. Så det blev till att myssa hemme med mig. Kännde mig rätt så ensam igen. Tycker det är så jobbigt att vara hemma själv ibland. Visst är det skönt någon gång lite då och då. Jesper kommer inte att komma hem ihelgen. Får se va jag gör då. Kanske ska ringa Jespers pappa och fråga va dom ska göra i helgen i veckan. Ja jag vill ju inte vara ensam. På Fredag ska jag i allafall åka på borta spel med hockyn. Men måste se när ska jag till BVC. För det skulle också vara på fredag.
Sitter i myss kläder nu. Snobe en tröja av Jesper haha men han är inte hemma så det gör nog inget hihi.
Ne ska ta och väka min ängel nu. Kramar Athena
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Önskar du va här. Önskar att du kunde hålla om mig. Att få ha dina armar runt min kropp och bara få kramas. Att sakna dig är det jobbigaste för mig. Du är min skatt, du gav mig ett liv som jag älskar mest av allt på dena jord.
Saknar dig så Jesper.
 

Nikita är sjuk *snyft*


Deta är inte alls kul. För första gången är min älskade Nikita sjuk. Och deta har inte alls varigt kul mot slutet av dagen *snyft* Så ledsen som hon varigt idag har hon aldrig varigt. Och bara det känns jobbigt för mig. Som mamma känns det så otroligt mycket i hjärtat när ens barn gråter.
Hon ville inte ligga, hon ville inte sitta, hon ville inte äta när hon ska äta. Det ända hon ville va att kläma sig fast i min famn. Så fort jag försvan grät hon husteriskt *snyft* Nestan så att hon vart blå. Hoppas av hella mitt hjärta att hon mår bätte i morgon, för idag va inte alls rolig.
Lagade mat också när jag fick. Slog i hopp något som vi hade i kylen. Något jag aldrig gjort för. Nu skulle Jesper ha varigt hemma. Han som säger att jag inte kan laga mat och om jag gör det så är det väldigt sälan. Men detta som jag lagade idag. Vart jätte gott. Måste jag göra till honom en dag hihi.
Ska väl se på film eller något som vanligt ikväll igen. Skulle ha pratat med Mamma på msn idag. Men det vart ju inget av det efter som att Nikita va som hon va nu.
Får se om det finns tid för det i morgon. Saknar mamma en hel del nu ju.
Rätt så jobbigt är det nu också att vara själv hemma när Nikita är sjuk. Håller tummarna för en bätte dag i morgon.
Ta hand om er alla. Kramar Athena
 

Glömt att skriva



Förlåt mig alla läsare, har inte haft tid att skriva.
I fredags fyllde Cassa 21 år. Måste säga att det va en otroligt rolig kväll. Tack alla tjejer som va med och gjorde kvällen så super bra *ler* Först hade Cassa en tjej fest hemma hos henne. Vi spelade öl spel + en massa tjej snack hihi. Man kan ha otroligt kul utan killar. Cassa ville sen att jag skulle sjunga för henne. Gjorde mitt bästa, fast jag varnade alla för att jag sjunger inte lika bra när jag drukigt lite. Men det vart rätt så lyckat ändå *ler*
Vi bästemde sen att vi skulle ta bussen 21:40 in till stan för att åka in till BMB. Ett diskotek eller hur det stavas. En del tyckte att det kanske va lite tidigt att åka in. Men tyckte att det va en bra ide. Man ville ju dansa så länge det gick hehe.
Så kul som vi alla hade va länge sen jag hade. Det va trotts allt första gången jag gick ut med ett tjej gäng och dansa *ler* Även fast det va Cassas kväll kunde hon inte låta bli att se till att jag fick en kväll att minnas. Sötnosen såg till att jag hade det kul. Haha Låvar Cassa ett kvällen vart mer en förväntad. Och tack vara alla hade jag mer en roligt. Tack åter igen *ler* Älskade Jesper tyckades jätte bra med Nikita. Hon låg och sov som en stock när jag kom hem. Men hon hade varigt lite grinig. Men inget som Jesper inte klarade av =)
På lördagen ville Jesper ha mig för sig själv. Vi hyrde film och gosade. Lagade mat som dok inte vart bra hehe.
Men vi köpte annat gott som vi vart mätta på.
På söndagen städade vi lite, tog lungt och stappade. Danne och Sandra kom dok inte hitt på söndag och kollade på beck som dom alltid gjorde för, men det gjorde inget, Jesper va så trött att han somnade redan kl 21:00.
Hade lite svårt att somna i natt också. Älskade Nikita låg och hostade lite då och då. Kanske börjar hon bli sjuk =(
Det är ju lite väntat att hon ska bli det. Hon har ju varigt frisk ända sen hon föddes och inte ens en smula sjuk. Så man går ju och väntar på att det snart ska komma. Den 12 blir hon 5 månader *snyft* tycker det går så fort nu.
Farfar till Nikita va här idag också. Tycker alltid att det är så kul när han kommer. Det finns inget vi inte kan prata om vilket är skönt. Och han har oftast rätt i saker vi pratar om. Och ibland för han mig att tänka på andra sätt.

Idag vet jag inte riktigt va jag ska göra. Tänkte ju gå hem till dom lite senare, men han kom ju hitt. Ska väl skåtta lite snö och dona lite här hemma idag.

I morse när jag vaknade också vart jag lite ledsen och se att Jesper hade åkt till jobbet. Nu kommer han inte vara borta i 4 dager. Utan nu ska han vara borta i två veckor *snyft* Vilket känns otroligt mycket i hjärtat.

Jag vet också att det är väldigt jobbigt för honom att vara ifrån mig och Nikita. Han har trotts att kommigt otroligt bra in i rollen som pappa och tycker det är jätte jobbigt att vara ifrån henne så länge. Men han sa att kan kanske kommer att åka hem något i veckan om det går. Älskar Jesper något så otroligt mycket. Och det är skönt att man ser framsteg i vårat liv tillsammans som familj.
____________________________________________________________________________________

Sluta se tillbax på livet som du en gång hade, det kommer ändå aldrig att komma tillbax. Se på det du har och gör något bra av det. Va nöjd med det du har. Folk kan ha det väre.
Om det känns jobbigt och meningslöst se på det med en annan vinkel och andra möjligheter.
____________________________________________________________________________________
Vill också säga som jag gjort så många gånger för. Saknar min mamma så otroligt mycket, tänker mycket på henne.
Önskar det kan bli varmt ute snart så att hon kan komma hitt och hjälpa mig ute i trädgården. Om ni inte vet så har mina mamma gräna fringar som man säger. Längtar värkliget tills vi kan sitta ute på våran alltan och myssa. Se på Nikita när hon kryper i gräset och upptäker nya saker. ÅÅÅÅ saknar dig mamma så mycket.
Älskar dig.
Många kramar athena
 


hocky match JIPPI =)



Sandra va så snäll idag och köpte öron skyd till Nikita som jag senan betalade för när hon kom och hämtade oss. Som ni förstår så åkte vi på hocky match. Dena gång va det 6 gången älskade Nikita va med. Hon kommer bli en riktig hocky brud när hon blir äldre hehe.
Resan gick fort och väl frame väntade vi bara på att fiket skulle öppna så vi kunde gå in och förbereda oss *ler*  Jag va riktigt taggad men också lite närvös. Cassa och gänget kom också vilket gjorde det enu roligare.
Matchen gick jätte bra och Hallsta vann med 2-1 GRATTIS POJKEN.
På väg hem sa Danne att han tyckte inte dom spelade så bra fast dom vann. Jag va glad för den ändå. Tyckte det va bra *ler* Jag va fortfarande pigg och ville inte att kvällen skulle ta slut, medans Danne och Sandra va hur trötta som hälst och skulle hem och sova typ. Och det märktes på hem vägen att dom va trötta. Jag va hur hur prat glad som hällt och ville dunka musik och sjunga. Men märkte att dom inte va lika suger på det så jag taggade väl ner en anning =)
Man började ju undera om jag va onormal eller nå haha. Kankse skulle man vara trött?
EEEEE va fa... jag är ju jag hihihi
Satt bak i bilen och värkligen längtade tills på Fredag då jag får dansa och skaka bort allt energi jag har i mig *ler*

________________________________________________________________________________________

Undera ibland va människor i min omgivning tycker om mig??
Tycker dom att jag är jobbig för att jag oftast är sprallig och ibland för glad?
Tycker dom att jag är ivägen och syns för mycket?
Tycker dom att jag är jobbig och ivägen?
Ja man vet ju aldrig. Men ibland får man känslan av det.
Men jag kommer inte att ändra mig för det. Jag är ju jag.
Vissa kan ju inget annat mer en att älska mig för den jag är. Och dom som gör det vill ju inte att jag ska ändra på mig.
Dom vill att jag ska vara ja och ingen annan *ler* Och dom älskar JAG hihi.
Ne ska se på film som vanligt och se om jag blir trött någon gång.
God natt alla. Många kramar Athena
 

Inte gjort mycket idag..



Här ser ni kläninge jag köpte igår som jag ska ha på Cassas fest nu på fredag. Är den inte fin? Längtar så mycket ska ni veta *ler* Låvade mig själv att jag inte skulle vara så slapp idag. Men va gör jag inte *snyft* Nikita har blivigt så mammig på sista tiden. Så fort hon ser att jag lämnar rummet ibland så blir hon ledsen. Nestan så hon tror att jag inte ska komma tillbax. ÅÅ mitt älskade barn. Jag kommer ju aldrig att lämna dig. Jag ska vara hos dig till nå högre makt vill att jag lämnar dena jord, och jag sak gör allt jag kan så jag är med in till det sista, tills min kropp inte längre årkar stå på sina egna ben. Du är allt för mig mitt barn, och skulle aldrig dröma om ett liv utan dig. Men det vet du ju inte om så liten du är. Du förstår ju inte så mycket en.
Idag kom också Sandra över en stund innan hon skulle åka till stan och hämta danne för att sedan åka till ikea. Önskar att jag också kunde åka. Men mitt konto säger att så mycket pengar har jag inte tyvär just nu. Men men. Hon gillade kläningen också *ler*
 Ne så mycket mer har inte hänt idag. Små plokade lite bara.
I morgon ska sandra och jag på hocky eller hur det stavas. Cassandra skrev som jag såg nu att hon också skulle åka. Så det blir ju super braaaaaaaaaaaaaaaaa *ler*
Ne ska väl fördröja tiden med något nu. Somnade ca 03.30 igår *snyft* inte alls kul.
Ne ta hand om er alla. Kramar Athena
PS: saknar min mamma såååå mycket :DS
 

Va i stan idag



Cassa och Nikita


Som vanligt på måndags morgonen så åker Jesper för att jobba och ska vara borta hella veckan *snyft*
Och det känns i hjärtat varje gång han åker. Men man har ju börjat vant sig nu. Måste hitta på saker att göra i veckan så att den kan gå fort. Idag så åkte jag och cassa in till stan där vi skulle möta Lina och Frida. Men Lina fick andra saker att göra så tyvär så följde hon inte med för att göra stan osäker *ler* Vi alla kom övernens om att åka in till stan för att kanske köpa något att ha på sig på Cassas föddelsedags fest som ska vara nu på fredag JIPPPPIIII =)
Jag hittade tillslut en ass snygg kläming att ha. Trodde tillslut att jag inte skulle hitta nå. Men så hängde den där och bara ropade mitt namn haha.  ATHENA KOM OCH KÖP MIG.
Det bästa med den kläningen är att den sitter så bra. Ser nestan inte ut som om jag fött nå barn för ett tag sen hehe. Lägger upp ett foto på den imorgon eller nå. Den va i allafall ass snygg. Frida hittade också en som va så snygg.. Men tyvär så va axelbamden lite för konstiga. Men den va så fin i ryggen. Men men.
Efter att ha hittat de vi sökte eller ja det va bara jag som hitta så gick vi och åt.. Vi satt i två timmar och bara pratade om allt böjligt. Fy va vi skrattade. Nikita somnade tillslut i Cassas famn. Såå söt..
På hem vägen snöade det så mycket att man fick nestan lite ångest. Trodde ju att våren va påväg nu när det har varigt så soligt i några dagar.
Men men... *snyft*
Tillslut va man hemma igen och det va lite tråkigt att komma hem till ett tomt hem. Känndes lite ensamn. Men gjorde upp ett bad och för att koppla av *ler* Nikita sov så söt en så.
Så nu ligger jag i sängen pigg som bara den. Önskade att Cassa va här. Vi har alltid så kul och varje gång så tror man att man ska få kramp i magen av all skratt. Så det skulle ju få en att bli trött. För trött är det minnsta jag är just nu.
Ne ska väl se på en film. Hoppas jag somnar snart så det kan bli Tisdag. Vill att veckan ska gå fort nu....
Måste träna i veckan också. Känner mig lite latt *ler*
Många kramar Athena

RSS 2.0